Wpisy 3 132 472 – 3 132 571
14 lutego 2018 20:12 → 14 lutego 2018 20:46, 100 wpisów
Jestem i ja na chwilę
czyznanebiuropodałowinfodowiadomościliczbękontuzjowanychichorych
sopliprzyochronienartnastoku?
sopliprzyochronienartnastoku?
Że tak spytam: co robicie?
Taka Ola miałam nadzieję,że mi się coś skapnie
agdzia jesli o mnie chodzi chciala bys wiedziec co robie to czekam na meczyk ligi mistrzow poczatek 20:45
Dostałam co lubię najbardziej ptasie mleczko dużo ptasiego mleczko
Gryks domyślam się widziałam i jak wytrwam to obejrzę też cały
Za 32lata pójdę sobie wykupić ławkę w kościółku .żebym miała gdzie pospać
agdzia ..ty miałas isc do kitchen robicz kolacja ..mezus tutaj spróbuj rozmawiać
Ola... nie te czasy żeby ławke kupic ,ale jak jestes fundator to kto wie
Olus ile ta przyjemność kosztuje?
Krzysiu dziś mezus ogarnął kolację
olala ..chodz do mnie u ubliz sie mojom rurom
Z tym co łaska to bym była ostrożna niektórzy mają cenniki. Jak pare kilometrów od nas 2500 za pochówek. Afera się zrobiła na całą okolice
olala ..chcesz połyka śmietana aaamm ...wez ja nie potrzebujom
Krzysiu opanuj się!
Krzysio z czym do ludu.tobie najpewniej do sikania nie staje flet
No właśnie widzisz takiego podatki nie obowiązują tak jak Panie lekkich obyczajów.
no to ide na meczyk ziorac sebastian był i nie podał liczbek do mini multi lotto i eronie jak mawia
co się może jeszcze na zielonej wydażyć film ten wszystko Wam opowie
olala ja tam nic a nic nie wiem jak to w tym filmie nie wiem nie znam sie nie orientuje sie zarobiony jestem
Olala co Ty mówisz jak nie staje w tej chiwli takie są patenty usztywnienia w ostateczności jakaś szyna do usztywnienia czy cus
Jagusia
Patyk dobra myśl chyba to opatentuje mam pelno drobnego drewna na rozpalke ale będzie interes
Patyk dobra myśl chyba to opatentuje mam pelno drobnego drewna na rozpalke ale będzie interes
agdzia byl kiedys taki kawał ale raczej nie na strone a ja sie wstydze tak czy siak wygral dziadek 80 letni na koniec gdy sie zapytali jak to mowliwe ze tyle godzin na co dziadek starosc nie radosc paraliz tak wiec
Gryks ja nie twierdzę że takich nie ma co tu daleko szukać Hefner jest tego dobrym przykładem
dobra meczus meczyk meczunio ..........a ponoc to faceci a kobiety diablice to mnie nie ma i co zlego to nie ja
olala ..jesteś bieda ..praca ..lepiej lizaki duuzo i szybki bogato ..a ty zgadzasz chodzi seksuniu
No jestem a a co ?
Gryks podał wyniki meczy a ja mam inne zdanie
FC Porto
-
Liverpool Pewna 2
-
Liverpool Pewna 2
Real Madryt
-
PSG -- Powyżej 2,5 bramki tak zagrałem te dwa spotkania
-
PSG -- Powyżej 2,5 bramki tak zagrałem te dwa spotkania
Co ten głuchoniemy Krzyś tu wypisuje.
Szkoda, że Pasko go odblokował.
Szkoda, że Pasko go odblokował.
Ja proponuję wsadzić w Gips
I po problemie
janosik ..isc i prosze bardzo
janosik ..a ty masz pusta głowa
Wiecie co ja wybuchlam smiechem mój się na mnie patrzy i mówi ja Ci chyba ten czat usunę
Z czego się śmiejesz ?