Wpisy 3 128 094 – 3 128 193
11 lutego 2018 09:34 → 11 lutego 2018 13:54, 100 wpisów
Gandalf
Uważaj dzisiaj tam
możesz także tworzyć nowe z tamtych jak coś Ci podchodzi.
Uważaj dzisiaj tam
możesz także tworzyć nowe z tamtych jak coś Ci podchodzi.
mam wybrane 4 zakladziki do puszczenia na 14h pozioram sobie co tam nie ktorzy wybrali typneli za moie i wasze
No z kuponem byle w koscielezawsze jestem choc rzadko wysylam w niedziele
Arka-Lech18...mecz przyjazniLegia wygrala,trzeba gonic po 3 punkty
Zgrywuszarty sie skonczylyLegia,Gornik,Lech,Jaga powalcza o mistrza
Wczoraj skoki mnie rozsmieszylyHula?mial wiatr...odlecialdruga seria ,Wellinger ...mial wiatr ...odleciala wiec nie mozemy miec pretensji,17 walczymy na duzej,pokazmy ze kibicujemy...bo jak nie skoczkom to komu
myślę że trener nie wystawi Kota do dalszych skoków - jest wyraźnie bez formy z Żyła ostatnio dobrze sie pokazał - i niech walczą
U mnie Stefan Hula szacunDruzynowo dobry 3 skoczek,Dawid mial pecha,bedzie dobrze
Cześć
Junak
Witam I ja
Agdzia
Dziś niedziela
Gramy w niedziele czy robimy wolne ?
Junak
Sebastian
Tomi
Zaq
Kedzior
Zgrywus
Sebastian
Tomi
Zaq
Kedzior
Zgrywus
Ja zaryzykuje raz nie zawsze raz nie wciaz Sebastian swprobuj moze szczescie ci pisane w niedziele a ty nie grasz
Agdzia może masz rację
Dobra koniec gapienia się na zieloną
>>>>> wypad do lasu
10-km dla zdrówka
>>>>> wypad do lasu
10-km dla zdrówka
Hula srebro 1.5 to kpina odieli mu 18pkt zlodzieje
Komputer byl shakowany
Pan powodzenia zeby mnie tak natchnelo na 10 km to by bylo dobrze
Sebulek graj w MM lepiej zebys ty wygral niz co niektore osoby.
Sebulek graj w MM lepiej zebys ty wygral niz co niektore osoby.
Hej Robert
Tez mysle,ze cos tam bylo nie tak w ogole te skoki byly jakies nie tak jak powinny, ale sport jest nieprzewidywalny szczegolnie ten I na malej skoczni gdzie kazda strata duzo kosztuje
Tez mysle,ze cos tam bylo nie tak w ogole te skoki byly jakies nie tak jak powinny, ale sport jest nieprzewidywalny szczegolnie ten I na malej skoczni gdzie kazda strata duzo kosztuje
Agdzia tak zrobię dzieki za radę
Tomi
Jak tylko jest mozliwosc to gramy I wygrywamy jak nam TS pozwoli.
Za mna chodza te zdrapki szybki milion ale 20zl za jedna zdrapke duzo a jedna zdrapka to troche malo.
Jak tylko jest mozliwosc to gramy I wygrywamy jak nam TS pozwoli.
Za mna chodza te zdrapki szybki milion ale 20zl za jedna zdrapke duzo a jedna zdrapka to troche malo.
A ja myślę o 14 lutegomiła dziewczynaznamy się z widzeniamoże jakąś kartkę jej kupić i zostawić za szybą samochodu?
No no tomi powiem ci, ze pomysl fajny tylko dobrze pomysl by cos madrego tam napisac
Forsami.
Forsami, Janosik
Agdzia.
-2 za oknem. Upał.
Witam Szanowne Państwo
Jano
wytypowałem 24 liczby 3125736 , o 14 - 2/24 , o 21 - 11/24 , czy 11/24 to dobry wynik , czy nie ??
Jano
wytypowałem 24 liczby 3125736 , o 14 - 2/24 , o 21 - 11/24 , czy 11/24 to dobry wynik , czy nie ??
Teraz:
Suwałki: -5. Szczecin: +3.
Wraca ciepło i .
Suwałki: -5. Szczecin: +3.
Wraca ciepło i .
Makler.
Na wieczór podam liczby na NIE do MM.
Makler
Dziekuje za infomracje, niestety nie zdazylam wczas usunac
Dziekuje za infomracje, niestety nie zdazylam wczas usunac
Będą przed godz. 15.
Po adresie IP bedziesz mnie pozywac do sadu
Co do Pana S. zaluje, ze go tutaj raz opierdzielalam.
Chlopak jest wariat, ale pozytywny tylko z wojennymi zapedamijak go podjusza to lepiej uciekac z lini ognia
Co do Pana S. zaluje, ze go tutaj raz opierdzielalam.
Chlopak jest wariat, ale pozytywny tylko z wojennymi zapedamijak go podjusza to lepiej uciekac z lini ognia
Helena mam zawal
albo NIE odzywać się do niego - ja juz taką taktykę powoli wprowadzam
Tutaj wiele trzeba przemilczec bo pare sztuk jest wygadanych zanatto.
W koncu to nie jest miejsce do robienia sobie wrogow
Tomi graj odpadami beda wtedy wpadac nie odpady albo odpady odpadow
W koncu to nie jest miejsce do robienia sobie wrogow
Tomi graj odpadami beda wtedy wpadac nie odpady albo odpady odpadow
Finlandia wygrywa w euro aniedawno tam padla wygrana oszustwo jak ze skokami
Śmierdzi na odległość
łyżeczki 3/3 widzisz w wygranych że jest ich więcej-to daje do myślenia
No 5/10 czy 4/10 trafiam czy 5/8 ,4\8 Ale co dalej choć dużo zmieniłem od dziś losowaniaKorea?2 medaletaka gorzka prawdaleciało 60 zawodników pytanie P co?
agdzia ..ip do sądu ..niestety ,,łatwo oszukane znienone inne ..i jak wiesz
widze iskierke--zmieniasz--szukasz--patrz dalej niż swój nos,,a może COŚ wypatrzysz.
Ja tak zrobiłem i wypatrzyłem sposób--wariant
Ja tak zrobiłem i wypatrzyłem sposób--wariant
Krzysio obejdzie sie bez rozprawy.
Tak jest makler nie ma co sie rzucac na 10 przynajmniej po tym co obserwuje. Ja jak zaczne wgl MM to pierwsze 3 bo 2 to moze przesada.
Tak jest makler nie ma co sie rzucac na 10 przynajmniej po tym co obserwuje. Ja jak zaczne wgl MM to pierwsze 3 bo 2 to moze przesada.
Lulek
Hej jak nie grałem w zdrapki tak wczoraj w serduchu 1 zł w lotto przy dwóch słoniach 5zl razy dwa dziś po 3 zdrapki tych samych serce 5zl w lotto nic w reszcie nic teraz w sercu 15 zł wzięłam zakochany lottek jedno pole dwa słonie 40zl drugie pole dwa złote dałem żonie na dziś styknie czekam na multi 4 mam zaklady jadę do domku i do znajomych na kawę ciacho i browarka
13krzysio33 {{klaps}
Ty wiesz za co.
Ty wiesz za co.
emi ,,wiem wczoraj
57,,,,68,,,,,,,72,,,,,, nie gram TS
13krzysio33
Tak.Zajadę do J.i
Tak.Zajadę do J.i