Wpisy 3 087 104 – 3 087 203
3 stycznia 2018 00:40 → 3 stycznia 2018 08:15, 100 wpisów
Galik,,nie trzeba było być takim upierdliwym do mnie i kilku czatowców
i co dalej będziesz kapował?kapusie to ostatnie śmiecie,na wojnie z takimi robiło się porządek,a z tobą co?znowu kapniesz co tu napisałem?
jak jestes taki wielokrotnie upierdliwy, to teraz masz za swoje
kropka
kropka
też mogę podać wpisy które mnie obrażały,ale tego nie robię,bo nie jestem kapusiem
Uwaga.
Teraz leje w północnych Niemczech, Holandii, Belgii, te opady rano dotrą do Polski.
Teraz leje w północnych Niemczech, Holandii, Belgii, te opady rano dotrą do Polski.
>> 33 - 37 <<
Te liczby miały być o godz. 14 a nie wieczorem.
Te liczby miały być o godz. 14 a nie wieczorem.
Seweryn Krajewski obchodzi dziś urodziny.
Ktoś się pytał na moim blogu o liczby na NIE na wieczór.
Liczby na NIE podaje TYLKO rano.
Liczby na NIE podaje TYLKO rano.
Szpiegów: 8: x 8.
Przerwa.
makler ty i kultura,koń by się uśmiał,najpierw doprowadż się do kultury
WITAJ BOGDAN04
NIE NIEWIDZIAŁEM DOPIERO TERAZ TU WSZEDLEM, A COS NIE TAK?COS SIE STAŁO/
ale jak naubliżali mi we wpisach od 3 083 655 do3 083 689 to już nic,moęsz sobie poczytać
BOGDAN04 SPOKOJNIE WYLUZUJ, I OLEJ TO CIENKIM MOCZEM, NIE PRZEJMUJ SIE TYMI JAKIMIS BREDNIAMI POD SWOJIM ADRESEM, , SPOKOJNIE, NIKT NIE LUBI KAPUSIÓW, ALE COZ SA TEZ I TACY LUDZIE, NIEPRZEJMUJ SIE MAKLEREM, POGADA POGADA I PRZESTANIE
A NA GODZINE 14 NA MM proponuje takie cos 9,27,30,31,49,54,61,62,72,79,
A NA GODZINE 14 NA MM proponuje takie cos 9,27,30,31,49,54,61,62,72,79,
arczibalik73 ty to zawsze umiesz ludzi uspokoić i za to cię cenie
bogdan 04 dzieki zachowaj spokuj, i sie niczym niemartw, a wszystko sie ułozy , nie prowokuj Maklera niczym
tak wszystko dobrze,tylko jego postawa mnie prowokuje,nie lubię takich ludzi
nikt nie lubi kapusi, ja tez nnie lubie, ale coz kazdy jest taki jaki jest
kapusie to najgorszy jest sort ludzi , niestety, ale w srod nas sa tacy ludzie , i nic nato sie nieporadzi juz, aco do maklera to ja niewiem jaki on jest, nieznam go tak dddobrze zawsze wydawał mi sie spoko gosc, choc moge i sie tez i mylic
kapusie to najgorszy jest sort ludzi , niestety, ale w srod nas sa tacy ludzie , i nic nato sie nieporadzi juz, aco do maklera to ja niewiem jaki on jest, nieznam go tak dddobrze zawsze wydawał mi sie spoko gosc, choc moge i sie tez i mylic
w dodatku zablokował mi jedno konto,a to mu już nie może ujść na sucho,nie wie na kogo trafił
dobra arczi dzięki za wszystko idę spać wporzo z Ciebie gościu oby wszyscy na czacie tacy byli jak Ty
bogdan04 rozumie cie doskonale kolego, a od kiedy tu mozna miec wiecej niz jedno konto, mozna miec kilka kont? okej uciekaj spac ja tez uciekam juz dobranoc i głowa do goryduzo zdrowka mniej stresui wszystkiego najlepszego w nowym roku , i wysokich wygranych przedewszystkim zycze
co jest z ta strona dlaczego wiadom osci mi niewchodza tylko jakis glupi tekst o przeredagowaniu wiadomosci pisze
I co Panowie macie ciekawego na godz 14:00 ?Patrząc na analizy uderzy dziś liczba 75. Z nią powinna wpaść 8 ale oczywiście to tylko statystyka a rzeczywistość będzie zapewne inna.
No i bardzo dobrze doktor2p to powinno wystarczyć teraz tylko uderzyć stawką bez szaleństw i powinno być ok ja proponuję x8 ale puścić ją dwa razy. Ryzyko jest duże owszem wiem ale jak wejdzie to i wygrana jest nie mała
powie tak wczoraj 2 z 5 mini inne moje dzis znów 2 z5 ale inne w sumie 4 liczby juz
jak na razie nic konkretnego i dobrego na początku tego roczku ale to początek może później się coś rozkręci
w sumie napisałeś że dopiero zaczynasz ale może masz już jakieś strategie
Strategie mam Mulag i owszem ale strategia to jedno gra to drugie
Dobra mykam i ja spać .
doktor2p zostawiam Cię na dyżurze. .Pozdrawiam
doktor2p zostawiam Cię na dyżurze. .Pozdrawiam
Cześć
Dynamo Moskwa ?
Sancho Pansa ?
Ale numer
To normalne
Sancho Pansa