Wpisy 3 085 074 – 3 085 173
1 stycznia 2018 17:25 → 1 stycznia 2018 17:51, 100 wpisów
Tak prędkości u mnie są na maszynach na żółwia a wszyscy na zająca jadą
znaczy jedna rzecz mi sie nie podoba
ze szef mysli ze moze wszystko.. zwolnic mnie w jeden dzien
ja mowie nie ma sprawy ide do innego
ze szef mysli ze moze wszystko.. zwolnic mnie w jeden dzien
ja mowie nie ma sprawy ide do innego
max prędkość przychodzi Pan właściciel i patrzy jak maszyna max prędkość jeszcze pyta czy coś się ni8e da zwiększyć
jak mogę to wam coś napiszę w tamtym roku miałam w grudniu 264 godz pracy w miesiącu i 1620 zł na rękę
Olala mnie pytasz co
w styczniu uciekłam i tułałam się do sierpnia
w styczniu uciekłam i tułałam się do sierpnia
nie zawsze się da bo wszyscy ponad to jak się nie dostosujesz to wylatujesz tak ludzie zrobili
U mnie tak jest przynajmniej że gdzie nie pójdziesz zarobki podobne jak by taka zmowa pracodawców z tym że charakter pracy czy jej ciężar odpowiedzialność różna bo jeśli chodzi o zarobki podobne
znalazłam firmę w lutym poszłam za najniższą ale za ustawowe godziny ( w czerwcu padła )
potem był znowu prywaciarz bez umowy 1600 za miesiąc i 9 godz dziennie
teraz jest duża firma i lepsza kasa kto szuka to znajdzie
potem był znowu prywaciarz bez umowy 1600 za miesiąc i 9 godz dziennie
teraz jest duża firma i lepsza kasa kto szuka to znajdzie
ja mam dwa etaty w domu dorabiam jako niby biurowy a w zakładzie kołchoz mam czyli jestem na nizinach
Olala45 ja nie mam nic do przedsiebiorcow
o ile to robia uczciwie, wynagradzaja uczciwie a nie jak teraz
o ile to robia uczciwie, wynagradzaja uczciwie a nie jak teraz
a zarobki jak pies na szczekał więc kołchoz to jak na razie największe moje dochody do życia
gryks na pewno korzystasz z produktów mojej firmy
produkty są na całym świecie na wschodzie zachodzie
Japonia i USA
produkty są na całym świecie na wschodzie zachodzie
Japonia i USA
serio to ja jestem w innej sytuacji, mam prace bo mam, moge ja zmienic pracowac zdalnie
O 14h trzy kosze na wieczór mam wersje na leniwca obolaly jezdem 1*10 1*5 wyslane przed 14h 3*mini wziety jeden z trafika z tym ze mlodzik sie pimylil dal na dwa losowanka wzielem i tak do tego jeszcze jeden mini
lewy
to jest grane
https://www.youtube.com/watch?v=tkYkeeM8qIA
idę siębo mnie muli
mnie nic nie trzyma jedynie co to to ze oni chca mnie miec
ale kiedy im sie znudzi to odejde i poszukam innej
ale kiedy im sie znudzi to odejde i poszukam innej
Przerażające jest to, że ludzie potrafią dostrzec tylko czubek własnego nosa, a nie widzą, jak wiele zyskują jako konsumenci dzięki producentom, dla których liczy się rachunek ekonomiczny, a nie utopijne "czy się stoi, czy się leży...". Ludziom naturalnie przychodzi jęczenie na swój biedny los.Pewnie wszyscy chcielibyśmy dużo zarabiać... tyle też że wszyscy chcilelbyśmy tanio konsumowć wytworzone dobra.. A cene towaru/uslugi kształtuje koszt pracy.Prawda?
Przyjśc na osiem godzin -odwalić swoje zawinąc na chatę i mieć wszystko w tyle. Nie interere popyt,koniunktura ruchy na rynku pracy.. co tam niech się szef krwipoijca martwi . .
Przyjśc na osiem godzin -odwalić swoje zawinąc na chatę i mieć wszystko w tyle. Nie interere popyt,koniunktura ruchy na rynku pracy.. co tam niech się szef krwipoijca martwi . .
Mulag kazda kobieta wie ze jaki by nie byl facet to nic nie zastapi zywego