Wpisy 3 084 974 – 3 085 073
1 stycznia 2018 16:57 → 1 stycznia 2018 17:25, 100 wpisów
niedlugo sie to odwroci mam nadzieje
pracodawcy sami beda robic na dobro firmy
angierski trochę też ludzie co nie którzy mają w krwi posłuszeństwo i tyranie
znam takiego co ludziom nie płacił lub z opóżnieniem i miał ich za śmieci teraz po sądach chodzi bo ludzie zmądrzeli i nie dają sobą pomiatać
a ja znam ludzi co za darmo pracowali w takim sensie pisze ze płacił z opó,żnieniem trzech miechów
3 084 985. angierski 2018-01-01 (16:59)
Jaj sobie robisz???
Ta najpierw doprowadzą do plajty a na koniec rozkradną co się da.
Jaj sobie robisz???
Ta najpierw doprowadzą do plajty a na koniec rozkradną co się da.
Nie którzy ludzie mają we krwi bycie niewolnikiem wiem bo widzę i słyszę im to pasuje
dla tego jak się człowiek sam nie będzie szanował to nikt ciebie nie będzie szanował
to jest punkt wyjścia pracodawca bada grunt ile sobie może pozwolić jak jest granica ludzie dużo pozwalają i dla tego tak jest
olala wybudowal 2 chałupy za grube miliony A LUDZIOM NIE DAWAŁ WYPŁAT W TERMINIE
tak było od stuleci że na biednych bogacili się bogatsi i stawali sie jeszcze bogatsi
Mulagtez mysle ze mocniejsi robotnicy wywieraja presje,albo tyrasz z nami albo giniesz i wylatujesz bo psycha wysiada
Ja sie ide popluskac we wannnie a wy ...myslcie jakby cos zmienic?
Olala45 bo cie boli ze ktos sie buntuje, mam prawo wkoncu jestem tak samo jak ty czlowiekiem
Mnie normalnie w prace osłabiło wypowiedź jednej pracownicy akurat była góra na dole na obozie pracy kołchozowego akurat było sporo wolnego Kierownik pyta kobitę czy zadwolona czy odpoczęła zamiast powiedzieć tak Panie Kierowniku tak właśnie normalny człowiek odpoczywa po ciężkiej pracy to wali do niego my nie nieprzyzwyczajani tyle odpoczywać chcemy pracować
Mulag
oni by sie zesrali a by mowili ze jest dobrze bo maja prace
oni by sie zesrali a by mowili ze jest dobrze bo maja prace
ktos moze szanowac prace albo nie, jego sprawa moze jak podwinie mu sie noga to wyleci ale nie ma co kogos na sile przymuszac do czegos
Angierski to prawda .że jesteś człowiekiem. I pracownikiem
JA OD 9lat niemam urlopu.kumasz to
JA OD 9lat niemam urlopu.kumasz to
wogole wiecie ze im wiecej robilem dla zakladu tym bardziej mowili ze sie obijam i nic nie robie
Kołchoz się wali a oni do końca pracują jak by nic tyrają jak motorki w dupi..
Olala45 nie masz od 9 lat urlopu bo sama sobie taki zawod wybralas
A za co wynagrodzenie. ? Za zwolnienia. O nie nie .u Niemca na truskawach.zdolni.a w wprawy nie
praca dla człowieka a nie człowiek dla pracy wszystko się po mieszało mix max
gorzej niż niewolnicy bo niewolnika trzeba było jeszcze przywiedź
oni by chcieli zebys zap....jak robot zaprogramowali by cie podkrecili i wpoili takie wartosci zebys mial klapki na oczach