Wpisy 3 085 174 – 3 085 273
1 stycznia 2018 17:51 → 1 stycznia 2018 18:49, 100 wpisów
Jedziem z Mini:
2,6,13,20,27
15,27,29,32,33
33,34,35,39,40
13,15,20,22,33
4,8,15,22,29
1,2,4,6,20
2,4,6,13,15
2,13,20,27,33
2,6,13,20,27
15,27,29,32,33
33,34,35,39,40
13,15,20,22,33
4,8,15,22,29
1,2,4,6,20
2,4,6,13,15
2,13,20,27,33
ciekawe liczby mam nie które z tych twoich ale dalej myślę nowe na 2018 roczek
Pikolo
3 085 144. Pikolo Masz rację , tylko postawa roszczeniowa , a od siebie > czy sie stoi , czy się lezy- jednakowo sie należy, takie przekonanie zostało w Narodzie z czasów PRL.
Widac to na czacie, co w godzinach pracy sie robi
Wracam w mapki
3 085 144. Pikolo Masz rację , tylko postawa roszczeniowa , a od siebie > czy sie stoi , czy się lezy- jednakowo sie należy, takie przekonanie zostało w Narodzie z czasów PRL.
Widac to na czacie, co w godzinach pracy sie robi
Wracam w mapki
Yota ..a którym roku ..miałaś zyc wspaniale dobrze ..
chyba jest na odwrót dawniej tak było teraz tyrasz latasz robisz za trzy nic ci sie nie należy jedna skrajność w druga bardzo nie dobra
Yota .. PRL ..to były menel ..a teraz PR padalog ...a póznie PL ..badytytolog
teraz dużo czasu ludzie poświęcają pracy nie tak jak kiedyś nie ma czegoś takiego jak kiedyś
Mulag.... postawy roszczeniowe leżą w naszej naturze.
Co byś nie dostał i tak będziesz uważal że należy Ci się wiecej i cząściej.
Oczywiście nie myślę tutaj od z.j.ebc.e od szefa..
Co byś nie dostał i tak będziesz uważal że należy Ci się wiecej i cząściej.
Oczywiście nie myślę tutaj od z.j.ebc.e od szefa..
dawniej byle co się zrobiło do domu kaska i tyle własny zakład nawet się okradało ale to historia
teraz ludzie tyrają poświęcaj czas weekendy w pracy nie ma czegoś takiego jak dawniej
okradanie Mulag to nie tylko wynoszenia fantow..
To tez opieprzanie się w robocie,bumelowanie- kiedy się tylko da i kiedy oko szefa nie widzi. To też forma kradzieży.
To tez opieprzanie się w robocie,bumelowanie- kiedy się tylko da i kiedy oko szefa nie widzi. To też forma kradzieży.
teraz Pracodawcy nie szanują pracowników nie mówię że wszyscy ale spora grupa nikt mi kitów nie będzie wciskał chyba że kit do okien to chętnie wypełnię szczeliny w oknach nim
Ja już tyle widziałem zakładów i jak ludzie pracują sami siebie kontrolują tyrają jak woły to się czasem płakać chcę
Krasnalka... no możliwe..
Ja jak znam zycie to uwżam że jak szef będzieza dobry to go rozkmniną i zaczną lekceważyć.
Taka nasza natura.
Dobroć za słabośc uznają..
Ja jak znam zycie to uwżam że jak szef będzieza dobry to go rozkmniną i zaczną lekceważyć.
Taka nasza natura.
Dobroć za słabośc uznają..
chyba pracodawcą jest czy jak a może trafiłeś na lewusów lub nierobów
Nie prawda Pikolo szef surowy masz racje ale sprawiedliwy dobrze wynagradzający za prace chęci chyba że się rozumiemy tylko inaczej to rozumiemy ale sens jest ten sam
Dobra zasada.
obie strony.
przestrzega,ją i jest ok.
Ufaj,szanuj i kontroluj.
obie strony.
przestrzega,ją i jest ok.
Ufaj,szanuj i kontroluj.
Pikolo jak szef będzie szanował ludzi i dobrze traktował to będą pracować i mu dobrą opinie wystawią i nie będzie miał problemów
ale jak traktuje ludzi jak białych murzynów to chyba coś nie tak
ale jak traktuje ludzi jak białych murzynów to chyba coś nie tak
ludzie chcą pracować i się przykładają nie rozumiem cie o co ci chodzi bo ja widze jak jest, jest źle a wina lezy od strony pracodawców
Krasnalka>>> a nie uważasz że najpierw na szacunek szefa trzeba dobrą pracą,uczciwością i lojalnością zapracować?
ludzie lata tak pracują jak piszesz a ty o szacunku którego nie ma
a jak pracownik lewy lub olewa sami pracownicy dziś go skreślają nie wcale pracodawca
czyli to szef/właścieil firmy ma byc spolegliwy,dyspozycyjny i wykonujący polecania zalogi?
To ma być wspólpraca..
A szef to szef
tak jak kierownik czy dyrektor w państwowej tez oodpowiada za całośc i wymaga .
To ma być wspólpraca..
A szef to szef
tak jak kierownik czy dyrektor w państwowej tez oodpowiada za całośc i wymaga .
jak pracodawca zatrudnia np 20 osób i ma terminy które go gonią to jak ludzie staną z pracą na dwa dni to mu się dupa pali
nie wiem gdzie mieszkach ale zapewnia że większości zakładach nie ma takiego czegoś jak piszesz
nie wiem jak jaśniej ci to napisać nie ma czegoś takiego już wszędzie do Pikolo
3 085 255. krasnalek 2018-01-01 (18:41) Białystok
jak pracodawca zatrudnia np 20 osób i ma terminy które go gonią to jak ludzie staną z pracą na dwa dni to mu się dupa pali
a jak nie będzie miał przesz ten przestój na wypłaty to komu się dupa zapali?
będą protesty i ponaglenai? "bo nam się należy"?
a jak nie będzie miał przesz ten przestój na wypłaty to komu się dupa zapali?
będą protesty i ponaglenai? "bo nam się należy"?
3 085 085. krasnalek 2018-01-01 (17:28) Białystok
jak mogę to wam coś napiszę w tamtym roku miałam w grudniu 264 godz pracy w miesiącu i 1620 zł na rękę
to jest UCZCIWOŚĆ
jak mogę to wam coś napiszę w tamtym roku miałam w grudniu 264 godz pracy w miesiącu i 1620 zł na rękę
to jest UCZCIWOŚĆ
Przeszedłem wiele zakładów i szefów biorę podobne lekcje jak rozmawiać z pracownikami jak ich dusić w zarodku te same gadki w różnych zakładach
Pikolo jak sie pracuje od 6-do 20 i nie widzi żadnej złotówki za nadgodziny to jest bo nikt się nie upomni bo na pracy ludziom zależy
szacunek do pracodawcy tak szacunek że daje pracę tak dyscyplina tak poświecenie dla pracy tak ale co to wszystko pikolo
KrasnalKa>>> ja nie napisałem nigdzie że wszyscy są uczciwi Grabie zawsze będa grabić do siebie. Taka ich konstrukcja.
Tyle że nie generalizować I uczciwych pracodwacow nie wrzucać do jednego kotła ze zlodziejami
Tyle że nie generalizować I uczciwych pracodwacow nie wrzucać do jednego kotła ze zlodziejami
czy z tych ogromnych zysków nie ma się dzelić trochę nie ubędzie mu jak pracownicy wiedzą że zyski duże czy cały czas mają pracowac za naniższą przez 7 dni czasem
też mam za sobą dużo firm ale jakoś mam problemy z tymi uczciwymi pracodawcami
komuś z mojej rodziny ..
Właścicielka , szefowa, przyszła do swojego zakładu pół godziny wcześniej jak zwykle.
Nie ma w pracy jednej pracowniczki , która po 20 minutach przychodzi , na pytanie szefowej dlaczego się spóźniła.. odpowiedziała > a to szefowa dzisiaj wcześniej? szefowa zawsze przychodzi o 8:00
Oczywiście " spryciara" wyleciała z pracy
Bez komentarza
Właścicielka , szefowa, przyszła do swojego zakładu pół godziny wcześniej jak zwykle.
Nie ma w pracy jednej pracowniczki , która po 20 minutach przychodzi , na pytanie szefowej dlaczego się spóźniła.. odpowiedziała > a to szefowa dzisiaj wcześniej? szefowa zawsze przychodzi o 8:00
Oczywiście " spryciara" wyleciała z pracy
Bez komentarza