Wpisy 3 084 874 – 3 084 973
1 stycznia 2018 16:09 → 1 stycznia 2018 16:57, 100 wpisów
olala ..a paczkiewicz ..mądry ..sama patrz jak widzisz został douczone w szkole
m...Pan
Przy okazji Olala
niedawno tutaj jedna osoba nazwała naszą flagę "szmata"
niedawno tutaj jedna osoba nazwała naszą flagę "szmata"
3 084 885 ..no wiem ..a czemu zyjesz sam nerwy ty
Pan.a ten z helikopterem na głowie. To ten swir z Kodu co ich oszukal
Nie dziwie sie że ludzie wyjeżdżają , każdy chce lepszego losu dla siebie i swoich dzieci , jakby wszyscy teraz wrócili to dopiero bylby kataklizm , bezrobocie 10% stawki za pracę w dół i powtórka z przed 20 lat
3 084 887
Nie wiem Olala osoba polskojęzyczna niby
Nicku nie wkleję bo jeszcze bana zaliczę
Nie wiem Olala osoba polskojęzyczna niby
Nicku nie wkleję bo jeszcze bana zaliczę
Bo .ja się dziwię. Tu pracować nie.chcieli a tam śmieci przezucaja. Za funty.yebnij się w czolo
To juz nudne jest,znowu Stochmyslalem ze Kubacki da rade ale poplynal ,o Huli nie wspomne
olala ..widzisz pracujom mniej zaróbka ..i co zostali chory umysłowo to my i ja wy naród ..posłowiec ma uroda
każdy ma swoje życie i wolność wyboru , Ola ale mam kupę znajomych którzy żyją statecznie z przerzucaniu tych śmieci , a jak nie przerzucając dostają zasiłek i styknie na jakieś zycie
olala ..a pazkiewicz ..nie da tu na rady
Pikolo nie oglądam TVN 24 gdzie gledza w kółko jaki ten rząd zły , nie oglądam tez TVP gdzie propaganda tego rządu jest z czasów Bieruta i Gomułki
Kumpel mój ma firmę budowlaną .szukał pracownika 3tys na łapę i co
Ok,kumpela pracuje w Anglii ale?Szkola bankowa,jezyk ang biegle i komp w jednym palcujest doradca klienta w banku,ro jednak inna pilka niz ci na tasmie,czy na budowach gdzie tyraja za 1,5 praciwnika
olala ..i co dobrze bierzesz 500 plusu ..a tam market za drogo obiadku ..czyli nie ma odzyskać
13 Krzysiu. Ja nic nie biorę. Bo dzieci mam dorosłe. Mamy swoje biznesy z dziećmi. Wiec mi nie piertol ok
U mnie wpadli na pomysl by rozwodzic sie do 500+ ci co maja jedno dzieckowychodzi z tego matka samotnie wychowujaca dziecko
olala ..500 zł ..nie pewnie zostaniesz szydło teraz zmiana ustawa 2 bobo 250 zł
13 Krzysiu. Jeśli możesz i chcesz to sobie zrób dla 500plus.aczkolwiek.
olala ..nie mam dzieci ..nie interesuje tematy polityka
Szpak nie wiem kogo udaje,juz wole Piaska chociaz wiem ze ma cagoty di facetow to spiewa spoko i nikogo nie udajeA Rodowicz sie osmiesza,starsza kobieta udajaca nastolatke,zygac sie chce widzac taka artystke
Tomi77 .nie piertol. Szpak zaśpiewał super. I Sławomir tez.przypomnij sobie jak Sablewska zmieszać go z błotem. .9
Olala , nie przepadam za niemrami ale prawda jest taka że jesli zwinęli by swój biznes, fabryki, i przestali kupować nasze produkty to za miesiąc bylibyśmy tam gdzie słońce nie dochodzi
niestety nie jesteśmy mocarstwem i musimy się ze wszystkimi dogadywać
Kedzior no przepraszam Cię bardzo. A curwa zauważyłeś ze w Pl.brak pracowników .bo pojechali ojro zarabiać najlepiej na czarno
kedzior
jest jeszcze inna prawda
żeby nie niemry to może lepiej byśmy stali niż niż myślisz
jest jeszcze inna prawda
żeby nie niemry to może lepiej byśmy stali niż niż myślisz
Co się dziwisz ludziomże tam zarobią 4 tys a ty za tą samą orkę dostali by 2 tys
Nie piertol. Zepnac zady i wio.a nie wyslugiwac się dla tych.którzy zniszczyli nasz kraj
U mnie dalej strzelają
Znajomemu co prowadzi firmę budowlaną uciekli pracownicy , dostawali po ok 3,5 tys i co zrobił przeniósł sie sam do Angoli i tam założył firmę , tak to wygląda i nie mamy na to wpływu
kędzior13
946
Jest jedno ale >>>musiałbyś tę kasę przywież tutaj ,a tam życie jest drogie.
Nie jest lekko ale nigdzie nie jest.jestem u siebie w kraju i zawsze się dogadam
prywaciarz u ktorego pracuje zarabia 3 mln miesiecznie a musielismy placic za paczki swiateczne ze swojej kieszeni
Olala45 za takie trakowanie nawet bym nie wszedl za prog twojej firmy
alfa , wiekszośc tak egzystuje 3-4 miesiące i do kraju i abarot , spytaj np mega wizira
Angierski brawo Ty.srasz w swoje gniazdo załóż swoją firmę swirze
teraz jak jest mozliwosc pracy gdzies indziej to mnie ch.. obchodzi pracodawca
Fakt,w okolicy Wrzesni jest duzo firm z niemieckim kapitalem ale chyba dlatego ze daaja im lepsze warunki na rozwoj
wszystko zalezy od pracownikow a nie od pracodawcy ile on zarobi