Wpisy 3 084 081 – 3 084 180
1 stycznia 2018 03:17 → 1 stycznia 2018 09:24, 100 wpisów
"kto gra, ten ma" w mojej kolekturze taka kartka wisi - niestety zapomnieli dodać "czasami"
ARCZI ROZUMIĘ CIĘw sobotę byłam na pogrzebie szwagra 5 lat po śmierci mojej siostry zmarł ona jak zmarła miała tylko 43 lata ...u mnie na osiedlu ,koło mnie 4 osoby już po świętach zmarły,jeden chopak który miał tylko 27 lat był w wieku mojego syna
no tak rozumie yto jest tragedia jak rodzice musza pochowac swoje dzieci
WYSZŁAM Z PSEM ,a tu petardy dalej walą ,pies w tył zwrot chciał zrobić ,gadałam do niego jak do małego dziecka ...ktoś by pomyślał że zwariowałam ,nagle nastała cisza i w końcu się załatwił ,ale lał i lał i nie było końca... misja skończona teraz mogę iść spać...
dobranoc
dobranoc
3 084 080. marek-m62 2018-01-01 (03:17)
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Dokładnie to napisałem-w ml mam najwięcej zwrotów ale nie ma szans bycia na + w jakiejkolwiek grze ts,chociaż w kaskadzie ja jestem-zagrałem mniej niż 50x a trafiłem 11/12.
Ja niestety do cyferek z maszyny nie mam szczęścia - ostatni 10 cyfr multi na 10 los i tylko 2 zł - raczej to co sam kreślę super S w grudniu 4/7
Ja grałem w super s bardzo długo na swój numer-przestałem i rano było 10 a wieczorem 1000 nie wygrane.Komputer z bazą danych zagranych kombinacji steruje wynikami gier ts-po tych moich nie trafieniach wiem to w 100%.
Też dawno temu próbowałem na stały numer ale to się raczej nie sprawdza, u mnie góra 2 losowania a potem zmiana kompletu liczb. Baza danych istnieje a komputer w chwile przeliczy tak żeby nie trafić głównej. Reszta czyli niższe stopnie jest do ugrania.
makler kapowanie do Pasko bardzo ci wychodzi w komunie takich nazywało się ormowcami,przyjemnie ci? kiedy przestaniesz kapować?
a tak na marginesie,to wyzywanie kogoś od gnid i zasłanianie się kropkami to czyste tchórzostwo,a wiem,że to dotyczyło mnie,a więc tchórze,kapusie i szpiedzy same śmieci i wy nazywacie normalnymi Polakami,ale dno
witalski w nowym roczku multipaskowiczowscy no to wpis 1 w tym roku zaliczony mozna isc dalej spac paparapatej
Krasnalka.
Doktor.
Teraz.
Kraków 0 stopni, Wrocław +10.
Kraków 0 stopni, Wrocław +10.
Kiedyś to były dobre czasy do gry w Lotto.
1998 - 1 zakład Dużego Lotka 30 groszy.
...................
Teraz zakład powinien kosztować tylko 1 zł.
Lotto de - 1 euro.
Belgijskie Lotto - 1 euro.
1998 - 1 zakład Dużego Lotka 30 groszy.
...................
Teraz zakład powinien kosztować tylko 1 zł.
Lotto de - 1 euro.
Belgijskie Lotto - 1 euro.
Zakopane: -2.
Białystok: wiosna, +6.
Białystok: wiosna, +6.
Alfafire.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 678 000
Witam
Panie
Panowie
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku
wysokich wygranych