Wpisy 3 084 054 – 3 084 153
1 stycznia 2018 02:07 → 1 stycznia 2018 09:11, 100 wpisów
juz uciekacie spac?ja wale w liczby cos trzeba pomyslec na 2 lutego w mini i moze nawet skusze sie jeszcze na MM ale bardziej bede w tym roku dusil mini lotto, cel postanowiony wiec trzeba go zrealizowac, nie? grunt to by dopisywalo zdrowko a wszystko sie ulozy
6,8,23,31,42
6,13,16,27,39
6,23,31,38,39
8,13,16,23,38
8,13,16,27,42
3,6,12,26,35
3,7,9,14,33
3,12,26,27,33
6,7,9,12,27
6,7,9,14,35
to na mini
6,13,16,27,39
6,23,31,38,39
8,13,16,23,38
8,13,16,27,42
3,6,12,26,35
3,7,9,14,33
3,12,26,27,33
6,7,9,12,27
6,7,9,14,35
to na mini
no jesli uciekacie to zycze kolorowych snow o wygranych, ja jeszcze posiedze tiu na stronce i troszke przy liczbach w nocy sie najlepiej mysli, to dobranoc wszystkim ,ktorzy juz odpływaja ja jeszcze posiedze sobie i pomysle
no ciekawe Angierski ciekawe bede mial te liczby tez na uwadze takie ukladziki choc nigdy niezaporzyczam od nikogo liczb i gram wylacznie tylko na swojich ale dziekuje za twoje typy
dzisiaj byla 3/5 tym drugim systemikiem (z tymze liczby zaktualizowane na nastepne)
no sprawdz moze zadziala
lece
no sprawdz moze zadziala
lece
ja wczoraj tak zasiedziałem sie tu na stronce ze zapomniałem cokolwiek zatypowac tu na stronce, dopiero przypomnialo mi sie jak juz losowanko lecial ale to nic, okej dziekuje za i nie zatrzymuje rozumie jak ktos jest zmeczony , jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym 2018 roku i wysokich wygranych
witam ,a ja siedzę i czekam ,aż głupki przestaną walić petardami ,żeby wyjść z psem na siku...
trząsł sie od tych wybuchów ,myślałam że mu serce pęknie tak się telepało...
trząsł sie od tych wybuchów ,myślałam że mu serce pęknie tak się telepało...
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.Moje koty też się boją-po co ten kretyński amerykanśki,made in china,zwyczaj.
MAREK wszystkiego najlepszego ...CHYBA Wyśle petycje do rządu żeby jak chcą to o 24 tylko mogli rzucać ,a nie całymi dniami
Nic to nie da-za dużo tego chińskiego g się sprzedaje,a zarobek rzędu 1000%.
witaj DUSIU wszystkiego dobrego w nowym roku spełnienia marzen i wszystkiego co najlepsze przedwszystkim duzo zdrowka i wysokich wygranych,
jesli chodzi o strzelanie z fajerwerkuw to rozumie, ja zwierzat niemam w domu, ale wiem jak one to przezywaja, i niejestem za strzelaniem ztyego badziewia
co zas chodzi o te strzelanie to wiem ma mmam to samo u sienbie za oknem a mam okna na pola i widze co moji sasiedzi co roku robia na sylwestra pod oknem pod moim blokiem gdzie miesz ka 75 rodzin w bloku, to jest istna kanonada nieraz czuje sie jakbym byl nie w domu a na poligonie gdzies,,no ale coz zrobic na polach tez z daleka widze jak w sasiednim miescie wala z tych fajerwerkow, dzis ktos mi wyslal transmisje na zywo z jniemiec jak unich jest slicznie tam , no ja niepomyslalem zeby nagrac filmik i wrzucic mu tam zeby zobaczyl jak jest umnie jak sasiedzi za blokiem robia z nocy dzien, a biedne zwierzeta przezywaja horror istny, ci sylwestrowicze nie zwazaja na ludzi starszychi chorych i zwierzeta, wali ich to tylko strzelaja pod oknem kiedys tak odpalili race ze zamiast ta race wystrzelic w pola i do gory to wystrzelili na plac zabaw kolo slupa elektrycznego i oczywiscie trawa sie zapalila i zajelo polowe placu zabaw oczywiscie towarzycho narabane w trzy dupy wszyscy uciekli do domu,a ja im walnolem aparatem zdiecie jak sie pali ipowiadomilem sttraz pozarna bo sie pole zajelo juz cale
tak sie koncza takie imprezki, dorosli ludzie za zachowuje sie jak zwykle niedorozwoje,zamiast leciec gasic to uciekaja do domu,
jesli chodzi o strzelanie z fajerwerkuw to rozumie, ja zwierzat niemam w domu, ale wiem jak one to przezywaja, i niejestem za strzelaniem ztyego badziewia
co zas chodzi o te strzelanie to wiem ma mmam to samo u sienbie za oknem a mam okna na pola i widze co moji sasiedzi co roku robia na sylwestra pod oknem pod moim blokiem gdzie miesz ka 75 rodzin w bloku, to jest istna kanonada nieraz czuje sie jakbym byl nie w domu a na poligonie gdzies,,no ale coz zrobic na polach tez z daleka widze jak w sasiednim miescie wala z tych fajerwerkow, dzis ktos mi wyslal transmisje na zywo z jniemiec jak unich jest slicznie tam , no ja niepomyslalem zeby nagrac filmik i wrzucic mu tam zeby zobaczyl jak jest umnie jak sasiedzi za blokiem robia z nocy dzien, a biedne zwierzeta przezywaja horror istny, ci sylwestrowicze nie zwazaja na ludzi starszychi chorych i zwierzeta, wali ich to tylko strzelaja pod oknem kiedys tak odpalili race ze zamiast ta race wystrzelic w pola i do gory to wystrzelili na plac zabaw kolo slupa elektrycznego i oczywiscie trawa sie zapalila i zajelo polowe placu zabaw oczywiscie towarzycho narabane w trzy dupy wszyscy uciekli do domu,a ja im walnolem aparatem zdiecie jak sie pali ipowiadomilem sttraz pozarna bo sie pole zajelo juz cale
tak sie koncza takie imprezki, dorosli ludzie za zachowuje sie jak zwykle niedorozwoje,zamiast leciec gasic to uciekaja do domu,
marku ja tez sie dozucam do DUSI zyczen,zeby tu juz tak duzo niepisac jak przedchwilka
Trzeba być kompletnym "mongołem",żeby kupić i strzelać tymi chińskimi wynalazkami.
już się ubierałam ,a tu znowu salwy petard ,pies obrócił sie i schował pod łóżko...
co z nim wychodziliśmy to tylko od klatki odszedł pare metrów i z powrotem przy drzwiach już stał nawet się nie wysikał ,jak sikał o 13 tak jeszcze nie ,a to prawie ponad 13 godz
co z nim wychodziliśmy to tylko od klatki odszedł pare metrów i z powrotem przy drzwiach już stał nawet się nie wysikał ,jak sikał o 13 tak jeszcze nie ,a to prawie ponad 13 godz
takie fajerwerki powinny byc zabronione uzywania i wogole sprzedawania tego gowna tyle ludzie pieniedzy na te chinskie g.... wydaja zeby zobaczyc jak to na niebie wyglada nieraz mam takie mysli otych strzelajacych pod moim oknem azeby ci tajk to w dupe strzelilo choc raz albo urwalo palca podczas odpalania tego wtedy bys niebyl taki odwazny, co prawda nie zycze nikomu zle ale jesli sie prosi odejdz z tad od okna idz dalej tam w pola i tam sobie strzelaj anie mi tu pod oknem to jeszcze sie zucaja do bicia nawet, a jak cios powiesz nie tak to jeszcze gotowy ci butelka w okno zucic
tacy sa ludzie
dziekuja Dusiu za zyczonka
JA UWAZAM ZE WSZYSTKO JEST DLA LUDZI ALE DLA MADRYCH LUDZI KTORZY ROZUMUJA I MAJA COS W GLOWIE NP.OLEJ ANIE SIANO
tacy sa ludzie
dziekuja Dusiu za zyczonka
JA UWAZAM ZE WSZYSTKO JEST DLA LUDZI ALE DLA MADRYCH LUDZI KTORZY ROZUMUJA I MAJA COS W GLOWIE NP.OLEJ ANIE SIANO
A jutro znow beda mowic w tv ile to wypadkow bylo,pozarow ile ludzi zginelo itd, w sylwestra itd, ile to dzieci poparzylo itd.
pijani rodzice dają petardy dzieciom ,szkoda tych dzieci tylko ,ale karałabym rodziców bo to bezmuzgowce...
25 000 zakładów,prawdopodobieństwo 1/10 000 000 i jest głowna-takie cuda to tylko w super s ts,pis-owcy nagrody w państwowych spółkach wypłacają.
no tak teraz jest 500+ i patologia taka co niektorzy ze szkoda gadac poprostu,szczegolnie ci co maja duzo dziecia za te pieniadze pija tak wszystkich dzieci jest szkoda i tych małych i tych tez starszych zreszta kazdego jest szkoda czlowieka,
mnie tez ten sylwester wcale niecieszy poniewaz przed samym sylwestrem zmarl muj kolega, z dziecinstwa z ktorym sie wychowywalem , razem bylismy kilkanascie lat temu w jednym przedszjkolu w jednej grupie zawsze od dziecka zesmy sie przyjaznili ppo szkole srednia i pozniej tez,przed swietami z nim jeszcze rozmawialem , byl spokojnym kolesiem, ucvzynnym i pomocnym kazdemu, niedawno sie rozwidl i chodzil jak przbity, smutny itd, i w swieta te zmarł nagle nikt niewie co sie staloi tu wszyscy w bloku sa w szoku nikt nic niewie co sie stalo,mu , no mieszkal sam, na swoim dawnym mieszkaniu gdzie sie wychowywal od dziecka, szkoda chlopaka i kolegi, 29go byl pogrzeb , tu sie nikomu niechce wierzyc ze jego juz niema mial 44lata jak ja i takie samo imie, nigdy go niezapomne do poki bede zyl, bo bardzo sie lubilismy tez razem, od dziecka nasze mamy sa tez kolezankami,, ja nawet na jego pogrzebie niebylem bo tez w domu mam szpital od swiat , i niemoge zabardzo chodzic, odwiedze go dopiero jak podreperuje sie troche sam to pojde na cmentarz go tam odwiedzic i sie pomodlic nad jego grobem, wogole cały ten rok mialem do bani bo zmojej bramy odeszlo 3osoby i wszystkie mi przyjazne i wporzadku dlamnie, wszyscy nagle odeszli i jak tu sie gdzies bawic i cieszyc jak sasiedzi iprzyjaciele odchodza z tego swiata aczlowiek jeszcze sam choruje
mnie tez ten sylwester wcale niecieszy poniewaz przed samym sylwestrem zmarl muj kolega, z dziecinstwa z ktorym sie wychowywalem , razem bylismy kilkanascie lat temu w jednym przedszjkolu w jednej grupie zawsze od dziecka zesmy sie przyjaznili ppo szkole srednia i pozniej tez,przed swietami z nim jeszcze rozmawialem , byl spokojnym kolesiem, ucvzynnym i pomocnym kazdemu, niedawno sie rozwidl i chodzil jak przbity, smutny itd, i w swieta te zmarł nagle nikt niewie co sie staloi tu wszyscy w bloku sa w szoku nikt nic niewie co sie stalo,mu , no mieszkal sam, na swoim dawnym mieszkaniu gdzie sie wychowywal od dziecka, szkoda chlopaka i kolegi, 29go byl pogrzeb , tu sie nikomu niechce wierzyc ze jego juz niema mial 44lata jak ja i takie samo imie, nigdy go niezapomne do poki bede zyl, bo bardzo sie lubilismy tez razem, od dziecka nasze mamy sa tez kolezankami,, ja nawet na jego pogrzebie niebylem bo tez w domu mam szpital od swiat , i niemoge zabardzo chodzic, odwiedze go dopiero jak podreperuje sie troche sam to pojde na cmentarz go tam odwiedzic i sie pomodlic nad jego grobem, wogole cały ten rok mialem do bani bo zmojej bramy odeszlo 3osoby i wszystkie mi przyjazne i wporzadku dlamnie, wszyscy nagle odeszli i jak tu sie gdzies bawic i cieszyc jak sasiedzi iprzyjaciele odchodza z tego swiata aczlowiek jeszcze sam choruje
ale coz trzeba zyc dalej i grac aby cos zyskac,jak sie chce miecw zyciu
Żeby mieć coś w życiu to trzeba przestać grać-ZERO szans w grach ts.
"kto gra, ten ma" w mojej kolekturze taka kartka wisi - niestety zapomnieli dodać "czasami"
ARCZI ROZUMIĘ CIĘw sobotę byłam na pogrzebie szwagra 5 lat po śmierci mojej siostry zmarł ona jak zmarła miała tylko 43 lata ...u mnie na osiedlu ,koło mnie 4 osoby już po świętach zmarły,jeden chopak który miał tylko 27 lat był w wieku mojego syna
no tak rozumie yto jest tragedia jak rodzice musza pochowac swoje dzieci
WYSZŁAM Z PSEM ,a tu petardy dalej walą ,pies w tył zwrot chciał zrobić ,gadałam do niego jak do małego dziecka ...ktoś by pomyślał że zwariowałam ,nagle nastała cisza i w końcu się załatwił ,ale lał i lał i nie było końca... misja skończona teraz mogę iść spać...
dobranoc
dobranoc
3 084 080. marek-m62 2018-01-01 (03:17)
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Tu się Marek nie zgodzę jeżeli ktoś nastawia się na mniejsze kwoty padające częściej to jest dość realna szansa natomiast główna wygrana to raczej nie do osiągnięcia w żadnej z gier TS.
Dokładnie to napisałem-w ml mam najwięcej zwrotów ale nie ma szans bycia na + w jakiejkolwiek grze ts,chociaż w kaskadzie ja jestem-zagrałem mniej niż 50x a trafiłem 11/12.
Ja niestety do cyferek z maszyny nie mam szczęścia - ostatni 10 cyfr multi na 10 los i tylko 2 zł - raczej to co sam kreślę super S w grudniu 4/7
Ja grałem w super s bardzo długo na swój numer-przestałem i rano było 10 a wieczorem 1000 nie wygrane.Komputer z bazą danych zagranych kombinacji steruje wynikami gier ts-po tych moich nie trafieniach wiem to w 100%.
Też dawno temu próbowałem na stały numer ale to się raczej nie sprawdza, u mnie góra 2 losowania a potem zmiana kompletu liczb. Baza danych istnieje a komputer w chwile przeliczy tak żeby nie trafić głównej. Reszta czyli niższe stopnie jest do ugrania.
makler kapowanie do Pasko bardzo ci wychodzi w komunie takich nazywało się ormowcami,przyjemnie ci? kiedy przestaniesz kapować?
a tak na marginesie,to wyzywanie kogoś od gnid i zasłanianie się kropkami to czyste tchórzostwo,a wiem,że to dotyczyło mnie,a więc tchórze,kapusie i szpiedzy same śmieci i wy nazywacie normalnymi Polakami,ale dno
witalski w nowym roczku multipaskowiczowscy no to wpis 1 w tym roku zaliczony mozna isc dalej spac paparapatej
Krasnalka.
Doktor.
Teraz.
Kraków 0 stopni, Wrocław +10.
Kraków 0 stopni, Wrocław +10.
Kiedyś to były dobre czasy do gry w Lotto.
1998 - 1 zakład Dużego Lotka 30 groszy.
...................
Teraz zakład powinien kosztować tylko 1 zł.
Lotto de - 1 euro.
Belgijskie Lotto - 1 euro.
1998 - 1 zakład Dużego Lotka 30 groszy.
...................
Teraz zakład powinien kosztować tylko 1 zł.
Lotto de - 1 euro.
Belgijskie Lotto - 1 euro.
Zakopane: -2.
Białystok: wiosna, +6.
Białystok: wiosna, +6.
Alfafire.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 678 000
Witam
Panie
Panowie
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku
wysokich wygranych