Wpisy 3 075 383 – 3 075 482
26 grudnia 2017 15:28 → 26 grudnia 2017 17:31, 100 wpisów
Nic mi do głowy nie przychodzi sensownego
Nie mam czasu na myślenie zaraz idę na polko
Ola a Ty coś masz ?
Już mam
1 4 7
Krasnalek
Idę pobiegać szkoda dnia
1,9,10,12,16,18,22,24,26,31*,35*,38,39,40,42,43,44,51,52,59,63,65,73,80
jak na wasze typy,,to może byc
68,72,74,77,80
67,69,73,75,78
typniete spadam odpoczac po przed dyskoteczka seve heven legnica
67,69,73,75,78
typniete spadam odpoczac po przed dyskoteczka seve heven legnica
Greg.
Doktor.
gryksioo ..dokuczałeś cysio beduch i biidaa ..a ty jak trafisz nic nie pokonasz cały ludzie MP
Na dzis trzydiestkini i siedemdziesiatki....nie mam zadnych w typowanych
Mam pytanie za sto milionów.dlaczego na kuponie nigdy nie ma tych liczb co są wylowane przez ts?
Hades,sa kumpel tak trafil 6#6 w duzym...duze szczescie mial....przez 2 lata
bo DWUDZIESTEK są milion milionów,,więc tosiek może dobrze kombinowac
A Ty słabo kombinujesz
A Ty słabo kombinujesz
Doktorod samej analizy liczb mozna sie uzaleznicjutro real grany,jednak na 4 multi...na 8 liczb
Dam przykład. Dlaczego człowiek zakresli Naprzyklad 80. To wypada 79. A jak znowu Zakresli 79 to znowu wypada 80. Tak jakby ts z nami sobie grał w piłkę.
Ja licze na wygraną w Mini, mało zakładów dziś,to może większe wygrane
W Mini to dzisiaj raczej nikt nie wygra a jak już to pula raczej mizerna kolektury wyzamykane raczej to skąd się ma ta kasa uzbierać
DoktorTy to wiesz oczym się pisze z tym że w Lotto pula jest gwarantowana po wygranej kumulacji jest zawsze 2 Miliony na start
hades dlatego tak jest że raz 79 i 80 bo totalizator ma nasze liczby i robi co chcę .Proste prawda.
3 075 417. 13krzysio33 2017-12-26 (15:54)
gryksioo ..dokuczałeś cysio beduch i biidaa ..a ty jak trafisz nic nie pokonasz cały ludzie MP
poprosze po polsku bo nie rozumiem a niechcialbym zle tego wpisu interpretować jedynie co zrozumialem hm chyba dobrze ze dokuczylem komu niby
poprosze po polsku bo nie rozumiem a niechcialbym zle tego wpisu interpretować jedynie co zrozumialem hm chyba dobrze ze dokuczylem komu niby
to ze może mieć problem z wyrażaniem swoich myśli i to nie jest powód żeby mu za to robić jazdę lub się nabijać
nie slyszacy ok wporzadku ale chyba pisac umie jesli ma cos do kogos cos chce napisac jak ktos rozumie co napisal niech napisze ... ja mu nie robie jazdy nie rozumiem co pisze smiech dalem na koncu bo on dal i tyle
ts bierze od nas a dac nie chce
u mnie tez nie
Mnie najbardziej cieszą codzienne 3/5 w mini marna pociecha ale zawsze spadam na ciacho i kawe