Wpisy 3 072 835 – 3 072 934
24 grudnia 2017 10:58 → 24 grudnia 2017 13:28, 100 wpisów
Kedziormyslalem ze to typy twoje a to...choinkawitka dla wszystkich,jednak kresle multi...
tomi niby choinka z tym ze pod kazdym x liczba kedzior nie dopisal
miałem coś napisać coś na temat tego" najzabawniejszego " na czacie doszedłem jednak do wniosku ze szkoda klawki i tak nie dotrze jest wigilia dziś nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem
Wesołych Świąt Wszystkim.
Pasko, dlaczego nie ma świątecznej emotki
Pasko, dlaczego nie ma świątecznej emotki
Niestety,TS wyczerpał prezenty na Święta,przerwa:nie trzeba,być pazerny
Popek to może ten od mordobicia?
jak tak to nie oglądałem za mądre to dla mnie
jak tak to nie oglądałem za mądre to dla mnie
tomi nie ogladalem popek dostal baty z tego co czytalem ponoc nastepna walka ma byc z panem z torunia taka plote slyszalem
https://www.google.pl/search?client=opera&q=popek&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
życzę Wszystkim spokojnych zdrowych świąt Bożego narodzenia dużo ciepła wewnętrznego pozbycie się małości i zazdrości ale ponad wszystko zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia a no i oczywiście sukcesów w walce z TSem... 

Szpilka dopadl pi walce Stracha w oktagonie,tez nie lubie mmma ale techniczninnie nie dopuscic do takich sytuacjiwinni byc przykladnie ukarani
grubaski maja przekichane mozna ich zalatac i patrzec jak sie to spoci i padnie nawet jak zlapie sa i tak na straconej pozycji jak sie wie co i jak
w klatce mam goscia podobnego do szpilki sympatyczny kolo z tym ze wyzszy bardziej zbudowany
Ole ja typuje sposobem na średnia
ide na udeczko z indyka mozesz smialo dalej pisac co chcesz pokazujac jaki to jestes wierzacy tak jak pisalem wczesniej nie zrozumiales jestes obludny falszywy a taka wiara to nie wiara
lepsza jest muzyczka w wykonaniu kultu ale co o gustach sie nie dyskutuje
Dzisiaj post na miesotrzeba uszanowac narodziny Jezusa,nawet jesli czlowiek oddalil sie od Niego...malego
tomi ja nie mam postu od mieska od niczego jem pije kiedy chce i co chce i na co mam ochote
nie mozna nawet napisac wlasnego zdania jak jest inne to zaraz sie odzywa
dobrze zrobiony indyczek jest dobry wybaczcie nie ktorzy co nie mozecie a ja jem
Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku w rodzinnym gronie oraz pasma sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku przesyła ...
MARCO POLO
MARCO POLO
3 072 900. gryks76 2017-12-24 (11:51) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
dobrze zrobiony indyczek jest dobry wybaczcie nie ktorzy co nie mozecie a ja jem
A to smacznego!
A prowakacje to masz we krwi o charakterze nie wspomnę.
W.cur.wiaja ka.to.le,prawda?
Widzisz gryks.. życie takie jest własnie.. jedni w wigilię jeść mięsa nie chcą/mogą -inni uczesać włoskow z przedziałkiem... chociażby chcieli.. .
Heh takie życie.
A to smacznego!
A prowakacje to masz we krwi o charakterze nie wspomnę.
W.cur.wiaja ka.to.le,prawda?
Widzisz gryks.. życie takie jest własnie.. jedni w wigilię jeść mięsa nie chcą/mogą -inni uczesać włoskow z przedziałkiem... chociażby chcieli.. .
Heh takie życie.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia -życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba
zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej
pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki-
pogodnych świąt zimowych, odpoczynku
zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych świąt!
zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej
pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki-
pogodnych świąt zimowych, odpoczynku
zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych świąt!
jaka prowokacja czy ty sie dobrze czujesz napisalem tylko o dobrym jedzonku troszke sobie zartowalem bez ale a ty juz ze prowokacja coz moge bez okazyjnie duzo zdrowia tobie i milego dnia
3 072 647. gryks76 2017-12-24 (08:08) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
3 072 631. krasnalek 2017-12-24 (07:05) Białystok
zaraz syn wraca z pracy
mąz już wrócił
oni do spania a ja do garów
coz kazdy powinien znac swoie miejsce ale mi sie oberwie no to ja ide do tych garow..... coz z nich zjesc
3 072 648. gryks76 2017-12-24 (08:09) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
hey tak po za tym pozdrowienia od diabelka to nie jest chamski szowinistyczny wpis
3 072 631. krasnalek 2017-12-24 (07:05) Białystok
zaraz syn wraca z pracy
mąz już wrócił
oni do spania a ja do garów
coz kazdy powinien znac swoie miejsce ale mi sie oberwie no to ja ide do tych garow..... coz z nich zjesc
3 072 648. gryks76 2017-12-24 (08:09) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
hey tak po za tym pozdrowienia od diabelka to nie jest chamski szowinistyczny wpis
doktorku do ciebie to nie bylo to raz a dwa dolanczasz do pewnej trojeczki co ich dusi czyzby bawi was bycie cenzorami co mozna pisac a co nie brak slow jesli krasne urazilo to niech napisze wydaje mi sie ze nie ale jak tak to ja przeprosze postarajac sie tak nie pisac jest ona jedno z nielicznych sympatycznych osob ide poki jeszcze mozna co kolwiek pisac by wg was cenzorzy jeszcze ktos co innaczej niz wy uwarza moze pisac
Doktor2p jesteś doktorem
Kur...czezle skreslilem,nie zauwazylem ze 4 i 9 bylo,myslalem ze 19
Hejka
Zdrowych i pogodnych Świąt życzę wszystkim multipaskowiczom. No i oczywiście upragnionej głównej wygranej w którymś z wynalazków TSa
Pozdrawiam
Zdrowych i pogodnych Świąt życzę wszystkim multipaskowiczom. No i oczywiście upragnionej głównej wygranej w którymś z wynalazków TSa
Pozdrawiam

Jest ikonka świąteczna, nawet pasuje do pogody.
Pytanie,po co zyczenia jak za kilka dni jestesmy tymi samymi gnojami...bo rzadzi
----->>
Chyba tu robert czy forsami mial racje by grac swoimi,wieksza frajda...bo jak wtopisz to masz zal do siebie
gryks
mam gdzieś twoje liczbusie dlatego piszę co myślę o tobie
kropka
mam gdzieś twoje liczbusie dlatego piszę co myślę o tobie
kropka
Adistak dumam...trzeba patrzec ile srednio w jednej dyszce losuja liczb w kilku losowaniach,ja patrzylem oczekujace i ...dupa
..jarzysz?
piszesz tutaj o obłudzie a napawasz się nią jak mały chłopczyk
przy okazji brawek za wieczne 6/8 6/9 mini 3/5
piszesz tutaj o obłudzie a napawasz się nią jak mały chłopczyk
przy okazji brawek za wieczne 6/8 6/9 mini 3/5
Adis.