Wpisy 3 064 204 – 3 064 303
16 grudnia 2017 23:15 → 16 grudnia 2017 23:59, 100 wpisów
W Polsce jest teraz od -1 do +2 stopni.
Pod Uralem jest maleńki przymrozek:
>> -28 <<
Pod Uralem jest maleńki przymrozek:
>> -28 <<
Dawaj!Tylko nie podnoś za wysoko nóżki-bo ci się podpaska wymsknie
promieniowania u nas nie bylo
polaczki modlili sie do boga rozpedzenie chmury
polaczki modlili sie do boga rozpedzenie chmury
przemoc na stronce jest za broniona paragraf 234ustep 2 z podziałem na paragrafy ustępu pierwszego po redukcji paragrafu 234 ust 2 przechodząc do księgi skarg paragrafów rozdziału 5 przedziału 8 przechodzące do paragrafu znajdującego się w rozdziale 10 który odsyła nas do ustawy o przemocy
To nic Junak ja też tylko obserwuje tą częstotliwości występowania i na ten sposób zarobkowania trzeba mieć
wogole powinnismy sie zastanowic co jest naszym celem tutaj na ziemi
na pewno bycie niewolnikiem ale żeby nie mieć tej świadomości to najlepszy jest niewolnik który nie wie że jest niewolnikiem
Mój cel i Motto to wygrać w Lotto zdrowia i tak nie kupie od śmierci się nie wykupie chcę być bogaty i przestać reprezentować biede
no racja, najlepiej taki ktory jest bez wlasnego rozumu zeby mozna bylo nim sterowac
tak jest życie stworzone że kaska jest potrzebna nie jest celem ale narzędziem które ułatwia cele zadania marzenia i dla tego warto mieć sporo gotówki
Adis dla mnie wszystko reszta jak już wyżejnapisałem Lotto 2 Miliony już we wtorek
no to cele nadrzedne ida na bok jak nie ma kasy liczy sie tylko wygrana
Tam to znaczy w ciemnej dziurze.niemoderowany używać brzydkich słów
Będę rozważać nad celami życiowymi jak będę miał miliony na koncie a teraz idziemy na jednego a teraz idziemypić
serio powiem wam trzeba dorosnac do statusu milionera
bo nie jeden ta cala kase w ciagu kilku-kilkunastu lat przetracil
bo nie jeden ta cala kase w ciagu kilku-kilkunastu lat przetracil
Angierski A co ja ku..kuryku wino jestem czy może ser z dziurami żeby dojrzewać nie długo stuknie mi 16 lat jak gram naco mam czekać na sądy mam czekać skoczyłem do gardła skur...ce po bananie...Psy Pasikowskiego trochę przerobiłem
Może samą praca uczciwie można zostać milionerem tylko trzeba żyć 1000 tyś lat
Mulag masz mieć takie mysli że masz porządać Milinerstwa ale cudzej żony nie
Mulag wiesz kto nawet gra w Lotto i sam byś się zdziwił Komendant Policji z Małej wioski powiem ci w robocie noi co naco mu jak ma takie wypłaty pomyślał byś każdy patrzy łatwej kasy wygrać i mieć robote w du.szy bo robota to głupota picie to jest życie wieczne
ale milionerem zostanę ale tylko z uczciwej pracy wiem jak to zrobić pierwszy milion trzeba ukraść tak Panie I panowie kiedyś mówili z Warszawy
to prawda życie takie krótkie tyrać za grosze to jest właśnie niewolnictwo nawet się nie wie że się jest niewolnikiem a co to jest jak nie bycie sługusem a prawo pracy zawsze najgorsze dla niewolnika nawet w prawie jest napisane pracownik najemny
Ja gram na ile mnie stać nie biore chwilówek ani siana od bociana na gre jeszcze mnie głowa nie boli do tego stopnia otrzymuje zdrową łączność z kolekturą były wirtualne wygrane to i realne mogą się zdarzyć chociaż nie muszą
tak wygrać miliony w lotto lub inny sposób szkoda życia i tak już zmarnowanego na tyranie za grosze a tak tyrają miliony Polaków plus wysokie daniny zusika i podatków nie chcę się w ***.. ale wyszło w Polsce że wystarczy 6 miechów i emerytura ale nie dla Polaka na takich warunkach to co się dziej szkoda gadac poszukajcie ja nic nie będe wam pisał poszukajcie o tych 6 miechach bo takie coś uchwalona
Wczoraj w EJ wylosowali liczby z zakresu:
1 - 18.
Wszystkich możliwych kombinacji dla tego zakresu jest tylko:
385 560.
1 - 18.
Wszystkich możliwych kombinacji dla tego zakresu jest tylko:
385 560.
pracuje sie latami, zeby zarobic milion obliczylem trzeba pracowac 40 lat i zarabiac po 3-4 tys do reki
Eurojackpot to galaktyka nie zdobyta nawet wirtualnie nie widze tu większych osiągnięć
niektorzy klasa wyzsza ten milion moga uskladac przez 10 lat albo krocej
troche ich jezdzi po miescie ladnymi brykami
troche ich jezdzi po miescie ladnymi brykami
ale to glownie lekarzy, sedziowie, szefowie firm mniejszych czy wiekszych, wlasciciele nieruchomosci (hotelow) itp
Angierski i poto się gra w gry liczbowe by skrócić ten proces powolnego samo pogrzebania a nuż się wygra i przed śmiercią się zatańczy jak ten elektryk
jest klasa wyzsza i tyle - mojego znajomego rodzice maja okolo 300 tys uskladane i zyja skromnie
Forsami no jest minimalna szansa, moze sie uda a moze nie... a jak nie to przynajmniej dla kogos ta kasa poszla
bo powiem wam szczerze - jakbym mial 300 tys na koncie to nie wiem czy by mi starczylo do smierci tyle hajsu
dobrze i na łożu smierci piękny bogaty będzie pogrzeb nawet zamkną wszystkie ulice i podstawią obcych ludzi będzie pochód jak za dawnych czasów 1 maja
300tysięcy to znowu nic wiele trzeba było by to rozsądnie pomnożyć tylko nie na kalkulatorze a ni na traktorze i bezrobocie i sialanka do końca zaskrońca życia
nie wiem w jakich realiach się żyje by tak myśleć spora kaska fakt ale to by mi wystarczyło na 10 lat skromnego życia daj spokój 880 na życie realia
no masz wlasne mieszkanie? mozesz sprzedac i wyprowadzic sie na wies
daj spokój jak takie słysze słowa że do końca to śmiać się czy moze ktoś reali nie zna spora kaska ale bez przesady