Wpisy 3 061 979 – 3 062 078
15 grudnia 2017 16:46 → 15 grudnia 2017 18:46, 100 wpisów
Mam apke na Jacka obadamy co wleci
Wtedy bed grać to on dał
Dobre???
z twoich isa dumam nad z dodatkowych 06 a z tych pieciu nad 06 43
Mam aż 3 rone innych opcji te najbardziej.mi podeszły
Różne...
Zawsze pacze na k.tak i w ss
Dawaj porównamy...
typlem multasia ejacka typne jak wysle dumam czy wlasny czy z chybika za jakies 30 min ide sie pusicc
Idę szukać chałupki
Dwa zakłady na 10/10 pod bonus niema rzeczy niemożliwych przecież ktoś wygrywa co nie
bidne rybki a z drugiej lewy fakt ludzie rozne rzeczy w rzakach robia jak i rozne rzeczy rzucaja czy tez wylewaja ale co tam smacznego szanowni katolicy w ten jeden dzien kiedy to bez karpia ani rusz czy innej rybki
co ludzie jedzą na świecie to by mi przez gardło nie przeszło takie fakty
lepszy jest dzon i bara bara i jest gitara
lepszy jest dzon i bara bara i jest gitara
to wiec tak 5 mini plus z chybika 3 jednego ejacka wezme z trafika 2x10 2x5 1x9 na 21:40 na 2 losowania 1x9
lewy na stronie internetowej vod ogladalem kiedys jak ludzie nie mogli sie oprzec jedzeniu papieru toaletowego czy tez mydla proszku do prania
je się to co smakuje , język ma takie receptory że wyczuwa co organizm potrzebuje i dlatego prawie każdemu coś innego smakuje
witam
kto wczoraj wyczół z moich ekstra pensję podaną
mógł mieć z testera 2x 3/5 z dodatkową i pare 2/5 bez dodatkowej
z 13 zakładów
z samych wyników ekstra pensji
ja
kto wczoraj wyczół z moich ekstra pensję podaną
mógł mieć z testera 2x 3/5 z dodatkową i pare 2/5 bez dodatkowej
z 13 zakładów
z samych wyników ekstra pensji
ja
Przerwa.
Mulag nie byłem bo nie miałem czasu Ale siostra była i wszystko powiedziała
frytki sobie zrobię keczup i odpoczywam od wszystkiego i niecnego
Miałem kreślic jeszcze MultiAle ..nie trafiam nawet w pary dziesiątek więc biorę z maszyny
pod weekend moj po 14 h w nd od pn nocki i długi weekend od 14h w nd 24 grudnia. 23 grudnia druga zmiana
Marne liczby dostałem w ej typlem przedemna babinka 350 zl tak około zostawila pare ej ep multi mini keno
To babka grubo pojechałaAle wartokumpel zostawial 1\4. wypłaty I wygrał po 4 latach