Wpisy 306 024 – 306 123
18 maja 2011 12:00 → 18 maja 2011 12:27, 100 wpisów
Witek popatrz sobie na tabele wygranych w MM to Ci się odechce grać,moim zdaniem to najgorsza gra jaką znam,no jest jeszcze kaskada,ale to już dla totalnych desperatów,jak ktoś dobry to nawet z MM wyciśnie,co nie zmienia faktu,że gdzie indziej miałby 10x tyle,za drogo,za mało,cały TS to lipa,ale jak chcesz grać to tu masz dobrych typerów w MM.Pozdrawiam
aniqa....Pasko powinien dodać kilka emotikonek,takich np jak dostaje z liścia drugi emotek ha ha ha h
OPA....racja,zdrowie to podstawa,jak go nie ma to wszystko do du....
Lila chcialam Ci pokazać jak sie upomina o przywitanie ale za pozno zdarzyl sie przywitać 

Witek wejdż na forum na temat PERKUNA trafił ostatnio ładnie w 49's,
Lila pasko powinien troche zmodernizować stronke dodać wiecej emotek. W Mapkach mozna by bylo zaznaczać liczby i je testować 

witek 2005....więc sam widzisz,po co komu potem kłopoty i rodzinka na karku ha ha ha
Opa>>
www.mypolacy.de
Polecam Tobie tę stronę.
www.mypolacy.de
Polecam Tobie tę stronę.
Lila ja tez się martwie jak wygram te miliony jak ukryje się przed sąsiadami rodziną i mafią

No wlasnie sie tak zastanawiam co to
Bo nei znam tutejszych zwyczajow
Bo nei znam tutejszych zwyczajow
Witam wszystkich co myslicie o takich cyferkach na 14 dzisiaj 3,12,13,16,20
witek 2005...jak pobędziesz jeszcze trochę to wszystkiego się dowiesz.

dowiem sie o czym?
Ta emotka na koncu ma jakies podteksty?
Czy to tez jakies tutejsze zwyczaje?
Ta emotka na koncu ma jakies podteksty?
Czy to tez jakies tutejsze zwyczaje?
witek 2005...tak się tu wszyscy witamy i żegnamy ale tylko z tymi nickami które lubimy bo czasami do kłótni na tej stronce też dochodzi.
aga znalazlam ale i tak ma wylaczony ten telefon 
. A chcialam sie go poradzic cos 

. A chcialam sie go poradzic cos 
musze pojechać wreszcie się dorobić ,a nóż się uda
Tak ze wszystkim Lila
Tak ze wszystkim Lila
Wiec jak zegnacie i witacie sie tak tylko z tymi co ich lubicie to widze że zosta;em zaakceptowany
A więc podteksty tez sa

A więc podteksty tez sa
Lilka no co Ty nie poddawaj się dziewczyno
a mnie dziś kusi 10 i 42
a mnie dziś kusi 10 i 42http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/euromillions.ftl
Ale jakie porównanie ,tutaj wszystko stare,instalacja ,okna itd-masakra
WItek.....wiesz ,jak mnie ktoś wita
to uważam to za bardzo miłe a co ta druga osoba mysli to ja nie wiem niestety
to uważam to za bardzo miłe a co ta druga osoba mysli to ja nie wiem niestetyLila wszystko nówka,chata kilkuletnia,terakoty a tu pcv,bez porównania
Louis...nie pocieszaj mnie bo mam pustkę dzisiaj w głowie,ciemność widzę,ciemność.

Lila zastanawialam sie nad liczbami. I tak se pomyslałam zajrze do Ciebie moze cosik mi wpadnie do tej pustej głowy a w profilu jeszcze wieksza pustka 

OPA...to podpisuj umowę bo nie ma się nad czym zastanawiać.Za niedługo wygrasz i kupisz sobie dom z ogródkiem dla dzidziusia

aniqa....w profilu czarna dupa bo też mam pustkę ale muszę coś wymyślić i iść wysłać jakies kupony.
ja wcale nie czaruje
tylko dowiaduje sie o zwyczajach jakie tu panuja
A jesli chodzi o
na powitanie to tez uwazam to za mily gest
tylko dowiaduje sie o zwyczajach jakie tu panuja
A jesli chodzi o
na powitanie to tez uwazam to za mily gest
Wysłałem człowieka do Bydgoszczy i mi już przelał na anonimowe konto,tak jak to robi TS
Lila jestes uzależniona hehe
Musisz wysłać ?
Musisz wysłać ?
jak zaraz pizne w ten monitor to się 2 laptopy zrobią!!!!
Czemu mi nie opada no?
Czemu mi nie opada no?