Wpisy 306 124 – 306 223
18 maja 2011 12:27 → 18 maja 2011 13:02, 100 wpisów
Witek mały ,chudy ale byk...pewnie masz na popołudniu do pracy to trzeba sie wzmocnić

Musicie kobitki zrobić dobrą atmosferę to zaraz dla przynajmniej chłopaków monitory się naprawią...

lila.. No w sumie;p Ale nie mi to oceniac
andromeda.. No ja to mam nieciekawa prace i dzisiaj akurat mam wolne
andromeda.. No ja to mam nieciekawa prace i dzisiaj akurat mam wolne
.

Wędrowco netowy.....co to jest jak się śni,że byłam w iraku i te czubki chodzili koło mnie z tymi swoimi maszynami? Oni byli w sumie ok.To było w jakimś hotelu.
ALe się kobitki dziwią...ja kiedyś na tlenie z les nawijałem,ale była jazda
wiem wiem że młody
ale nie narzekam
Jeszcze 2 dni i bede mial 21 juz;p
ale nie narzekam
Jeszcze 2 dni i bede mial 21 juz;pBo myślała ze jestem kobietą,zaczęła mi fotki wysyłać,tylko nie wiadomo czy to jej...szok
Louis....właśnie nie strzelali i byli bardzo mili bym nawet powiedziała,i przystojne z nich chłopaki

II greet ALL

Dziadek w podeszłym wieku wygrał 100 milionów w totka, radość w mieście, pełno dziennikarzy, pytają się go:
- Co pan zrobi za tak wielką sumę? 100 milionów to kupa forsy!
- Ano, kupię sobie Ferrari, wybuduję wielką willę, otworzę jakiś sklep..a za resztę wybuduję pomnik Hitlerowi.
Wielkie oburzenie, krzyki: "Jak to Hitlerowi!", "skandal", "hańba", na co dziadek z laickim spokojem podwinął rękaw do góry.
- Hitler był, jaki był, ale numery dobre zostawił!
- Co pan zrobi za tak wielką sumę? 100 milionów to kupa forsy!
- Ano, kupię sobie Ferrari, wybuduję wielką willę, otworzę jakiś sklep..a za resztę wybuduję pomnik Hitlerowi.
Wielkie oburzenie, krzyki: "Jak to Hitlerowi!", "skandal", "hańba", na co dziadek z laickim spokojem podwinął rękaw do góry.
- Hitler był, jaki był, ale numery dobre zostawił!
Pewniaków nigdy nie nie miałem bo i ch nie ma posłałem swoje liczby rozpisane na 8 i 9
a jak idzie w Polsce grac w to 49s?
I czy bukmacherzy duzo biora?
i jak jest z wygrana ewentualna?
I czy bukmacherzy duzo biora?
i jak jest z wygrana ewentualna?
To zależy jakie wanny,ale to trzeba wygrać,żeby taką mieć:
http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-i1604426888.html
http://allegro.pl/wanna-z-hydromasazem-i1604426888.html
Jak będzie okazja to może u nas otworzę bukmacherkę...zobaczymy,bo jest tylko 1 sts
OPA.....prysznice też są z masażami,ja mam taki i z deszczownicą,bomba

Tak jak u nas w ministoczni,goście "pracują" po kilkanaście lat a robią te same błędy-śmiechu warte
NO widziałem LILA,kolega mi pokazywał ,radio ,telefon ale bajer,a a on sobie w Anglii zarabia,i już kredyt dawno spłacił,bo kupił nowiutkie mieszkanie,był w takim dołku,rozwody itd.a teraz niestety się nie odzywa,przykro,ale trudno się mówi,jak będzie sie mu życie walić to pewnie zawita znowu...
Lila- 11. Dodatkowa 35.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
OPA....zawsze tak jest ,że jak komuś kiepsko idzie to pamięta o swoich przyjaciołach a jak już mu się polepszy to się szybko zapomina.
Siemka, Dziś w Muiti Multi o 14 do wygrania prawie..... 1 000 000 zł.
lila
widzisz ze chciałaś jechać , boi się wysłać , ja tez równiez

widzisz ze chciałaś jechać , boi się wysłać , ja tez równiez

Poszukujemy atrakcyjnych i młodych kelnerek w wieku 20-30 lat do dużej restauracji z ogródkiem piwnym w Dreźnie.
Wymagana jest dobra znajomość języka niemieckiego - w szczególności w mowie.
lila
ooooo gratulacje , zobaczymy do pózna

ooooo gratulacje , zobaczymy do pózna

OPA..ha ha ha,właśnie chciałam napisać,że znajomość języka potrzebna nie koniecznie niemieckiego

A to inna oferta :
Oferta pracy w Niemczech
Witam poszukuję kelnerki do pracy w niemczech w barze proszę o kontakt zainteresowane dziewczyny 048781500781
Oferta pracy w Niemczech
Witam poszukuję kelnerki do pracy w niemczech w barze proszę o kontakt zainteresowane dziewczyny 048781500781
048 to jakiś Polaczek szuka pewnie panienek do burdelu,to kierunkowy do Polski