Wpisy 3 059 341 – 3 059 440
13 grudnia 2017 18:14 → 13 grudnia 2017 19:00, 100 wpisów
poprostu wymysliles klamstwo i go powielasz utrwalajac sobie falszywe informacje
mój ? wymysł ?
a może wystarczy CI taki dowodzik ? Twój własny wpis
a może wystarczy CI taki dowodzik ? Twój własny wpis
ale ty nie rozrozniasz
- sprzedaz licencji
od
- sprzedaz praw autorskich
- sprzedaz licencji
od
- sprzedaz praw autorskich
Ludzie nie wierzcie w jakieś programy do lotto nikt by się nie podzielił maszynką do 100% zarabiania pieniędzy.
licencja kosztuje zalozmy 50 zl
prawa autorskie kosztuja 20.000 zl
prawa autorskie kosztuja 20.000 zl
Zbieram informacje od gmin jakie szkolenia byłyby potrzebne i na ile mogą zorganizować potrzebny materiał aby ludzie nic nie płacili. Jak będę miał wszystko gotowe to w moim profilu powinna być informacja.
Idę na siłownię trzeba się trochę odstresować.
Powodzenia grającym na wieczór.
Idę na siłownię trzeba się trochę odstresować.
Powodzenia grającym na wieczór.
buahaha
angierski
buahaha
... nikt nic nie czyta,
a jeśli nawet czyta...
angierski
buahaha
... nikt nic nie czyta,
a jeśli nawet czyta...
prawa autorskie to sprzedaz nakladu pracy
licencja to prawo dokorzystania
licencja to prawo dokorzystania
ale sprzedaje calosc wraz z kodem i dokumentacja
i mozliwoscia modyfikacji rozbudowy i sprzedazy licencji
i mozliwoscia modyfikacji rozbudowy i sprzedazy licencji
tak patrze że stronka ciemna pulpit ciemny a to bateria do ładowania już się rozjaśniło
Milioner zalatw mi robotę w Tarnowie pod dachem bez wykształcenia
To ci odpalę z każdej wyplaty
{hahaha}}
1025642. angierski 2012-07-20 (17:28)
ostatnio na yt widzialem program golden lotto gosc za ten program za nowa wersje chce 1000 zl
...........................................................................................
gdzieś tam piszesz o prawach i licencjach
1025642. angierski 2012-07-20 (17:28)
ostatnio na yt widzialem program golden lotto gosc za ten program za nowa wersje chce 1000 zl
...........................................................................................
gdzieś tam piszesz o prawach i licencjach
mieszkałem w Tarnowie 4 latka odszedłem jak Stacje remontowali PKP
chyba Tarnów stracił dużo jak przestał być województwem wszystko siadło w Tarnowie
PUPy teraz nieorganizuja zadnych kursow jak kiedys tyo juz nie taepoka jest ,ostatnio staralem sie o nastepne przekwalifikowanie niestety baba w posrtedniaku powiedziala mi ze juz takich kursow nmieorganizuje sie dla nikogo , chyba ze jakis pracodawca ktory kogos przyjmie do zakladu wystosuje takie zapotrzebowanie aby zorganizowac jakiemus pracownikowi taki kurs, itylko w takim przypadku ipowiedziala mi tez ze mam juz takich roznych kursow 5 wiec sie niekwalifikuje tez na nastepny taki kurs chyba zee ktos mnie przyjmie i wystapi o przeprowadzenie takiego kursu
a przewidywanie liczb tez jest do bani gdy nie ma sie porownywania do sredniej prawd. w dlugim okresie
bo nie wiadomo czy dobrze / zle typuje program
bo nie wiadomo czy dobrze / zle typuje program
w sumie to mam złość do tego UP nic nie robią przerwy kawki nic nie pomagają
takze byc moze trafial program jak byl pisany golden lotto
teraz pewnie nie trafia (z reguly po krotkich okresach trafien wystepuje dluga przerwa)
teraz pewnie nie trafia (z reguly po krotkich okresach trafien wystepuje dluga przerwa)
raz jednej mówię a może tu się coś znajdzie mogę robić za trzy osoby strasznie się oburzyła
znaczy - jesli trafiamy jakas metoda czesto
to po jakims okresie musimy zmienic metode
to po jakims okresie musimy zmienic metode
A Ja mam jedyne wyjście grać na cegłyAle z góry obranym układem dziesiątektylko 4 zakłady
chcecie wiecej trafiac skreslajcie tylko 1-40 ale na 10/10 zapomnijcie
dobry też był Dyrektor UP mówi mi nie ma obowiązku pracowania zamiast pomóc taki tekst
zaraz zrobie test - wytypuje na wszystkie losowania liczby od 1-40
teraz w UP ale to już trochę to nowe telewiwy na nich ofery pracy na to kaską poszła a nie na [pomoc ludziom
lipy nie ma jest zima to graj cały czas w jak minia zima to lipa będzie że szok
biuro posrednictwa pracy to jest instytucja tylko dla fikcyjna, pracowalem kiedys w tym bagnie, i wiem duzo na temat pomocy ludziom, tak pomagaja spoleczenstwu znalezc prace, ze ja teraz od 5lat tam jezdze za praca i jeszcze mi ,od 5 lat niezaproponowali zadnej pracy , a piprza w telewizji ze pracy jest ful a ludzi brakuje gowno prawda ,jest to, sam rozmawiualem z ludzmi w kolejce ktorzy tu sie rejstruja jako bezrobotni zeby miec ubezpieczenie a tak naprawde zapieprzaja na zachodzie za kase, wstyd mi jako bylemu pracownikow bylego PUP ZE TAKIE ZAKLAMANIE SIE SZERZY W SROD POLITYKOW, BIURA PRACY NIC NIEROBIA ZEBY KOMUKOLWIEK W CZYMS POMOC ,JA JESTEM TEGO PRZYKLADEM, , JAKIBYM SAMM SOBIE NIESZUKAL PRACY TOTYLKO ;LICZYL NA POSREDNIAK TO BYM NIGDY NIEPRACOWAL NIGDZIE W ZYCIU TO SA INSTYTUCJE NIEPOTRZEBNE NIKOMU DO NICZEGO CO MIESIAC JESTEM W POSREDNIAKU I MUSZE DOSTARTCZAC JAKAS LISTE GDZIE W DANYM MIESIACU BYLEM ZA PRACA, JA MAM IM DOSTARCZAC L;ISTE PRACODAWCOW, WIEC PYTAM CZY TO JA MAM SZUKAC IM OFERT PRACY DLA LUDZI CZY ONI MI MAJA SZUKAC PRACY?
co tam w Zakopanem jak bym chciał do Zakopanego to mogę się u ciebie zatrzymać wyspać i liczyc na jadło
Tak to dzisiaj było:
W liczbach "Na NIE" które podałem na swoim blogu na godz. 14:
>> 2/16 <<
Może być.
W liczbach "Na NIE" które podałem na swoim blogu na godz. 14:
>> 2/16 <<
Może być.
Faral.
dajcie spokój z tymi graniami wyrośnijmy wreszcie to nie jest stronka od gier
Mulag.
statystyka wlasna dobrze typuje i narazie nia gram
bylo 5/5 w mini
3 x 7/10 w mm w ciagu 5 losowan
bylo 5/5 w mini
3 x 7/10 w mm w ciagu 5 losowan
Zamiast wydawać pieniądze na durne programy do Lotto lepiej jest wynająć jasnowidza do sprawdzania typowanych zakładów.
no dobra jasnowidzu
powiedz jakie 3 liczby dzisiaj wejda w MM
zobaczymy czy potrafisz wytypowac
powiedz jakie 3 liczby dzisiaj wejda w MM
zobaczymy czy potrafisz wytypowac
Angierski:
Wiem, że sam piszesz programy.
Wiem, że sam piszesz programy.
nawet drobne datki 100 zł zawsze by mnie poratowało a wy w te tosiki topicie pieniądze bezsensu na prawde bezsensu
ja nic nie wydaje na programy..
uzywam jednego wlasnego na swoj sposob go napisalem zeby mi sluzyl
uzywam jednego wlasnego na swoj sposob go napisalem zeby mi sluzyl
szkoda ze wczoraj nie zagralem (zmienilem metode byla by 3/3)
My się nie poddamyna Zagłębie pomysł mamyA jak tutaj nie wygramybędzie burdaNo to
pisalem zeby nie "wynalezc cudowny srodek"
pisalem po to zeby kontrolowac wygrane
pisalem po to zeby kontrolowac wygrane
no a na stronce nie którzy narzekja na jednych co tam wypisują ale nigdy na stronce nie było burd nigdy nie zostało zniszczona ramka stronki emotki całe banery itp
A TEN CHU.....Y PROGRAM WYMYSNLIL NIE KTO INNY JAK PAN KAMYSZ KTORY UCIEKL OD STANOWISKA, ALE TA USTAWE ZATWIERDZIL, BIURA POSREDNICTWA PRACY PODAJA WSKAZNIKI SWOJE ,I LICZA SIE TYLKO OSOBY KTORE MAJA PRAWO DO ZASILKU DLA BEZROBOTNYCH TO JEST TE 6,6 %A DLACZEGO NIEPODAHJA STATYSTYK LZ LUDZMI KTORZYY UTRACILI PRAWO DO ZASILKU I CZYNNIE SAMI SZUKAJA PRACY?CHODZAC OD AJFASZA DO KAJFASZA I TYLLKO SLYSZA NIEMA PRACY, CZEGO TEGO NIEPOWIEDZA TYLKO CIEMNOTE WCISKAJA LUDZIOM, JAKBYMM OSOBNISCIE SPOTKAL TEGO KAMYSZA NA ULICY TO BYM MU NAPLOL W TWARZ ZA TA JEGO USTAWEM, , BIURA POSREDNICTWA PRACY WYPRACOWALLY SOBIE TAKIE 3 PROFILE DO KTORYCH KWALIFIKUJA SPOLECZNOSC, CZYLI DZIELA LUDZI NA SWOJICH ZNAJOMYCH I OBCYCH, CZYLI PRACE SZUKAJA SWOJEJ RODZINIE I ZNAJOMYM A RESZTE NIECH SAMI SOBIE SZUKAJA , MAJA PROGRAM KOMPUTEROWY KTORY KWALIFIKUJE LUDZI WEDLUG ICH KRYTERJI, KIEDYS MNIE BABA JUZ WKU.......LA NA MAXA ZADALA MI PYTANIUE TO GDZIE BY PAN CHCIAL PRACOWAC WOGOLE TO JE J POWIEDZIALEM ZE Z CHCECIA SIE Z NIA MOGE ZAMIENIC STOLKIEM JA SIADE NA JEJ MIEJSCU A ONA PO DRUGIEJ STRONIE BIURKA, TO SIE ZROBILA CZERWONAQ I WEZWALA OCHRONE ZEBY MNIE WYPROWADZILI BO POLECIALO Z MOIJEJ STRONY TROCHE EPITETOW POD ICH ADRESEM , POROSTU NIEWYTRZYMALEM OBLUDNYCH ICH KLAMSTW , JAK JEJ POWIEDZIALEM ZE W NIEMCZECH MOJ KUZYN JEDEN IDZIE DO POSREDNMIAKA ZA PRACA NA NA DANEJ WIZYCIE DOSTAJE NA DZIEN DOBRY 30OFERT PRACY I MUSI NA KAZDA ODPOWIEDZIEC CZY JA PRZYJMUJE , TO PANMI URZEDNICZKA Z NASZEGO PSEUDO URZEDU POWIEDZIALAMI ZE JAK MI SIE COS NIEPODOBA TO MOGE WYJECHAC DO NIEMIEC SOBIE BO TO JEST TU POLSKA