Wpisy 3 056 734 – 3 056 833
11 grudnia 2017 17:30 → 11 grudnia 2017 18:50, 100 wpisów
Junak nie byłaś przy żłobie jak większość z nas , niezależnie od przekonań kto na górze ciągnie ile wlezie na zasadzie co wyszarpie to moje
Junak 56
Powiedz że się pomyliłaś bo przywaliłaś z grubej rury.
A polska jest jedna i w tym kraju żyjesz i tutaj myślę masz swoich przodków.
i to jest bolączka Polski , jak nie złodziejstwo to marnotrawstwo --jeśli ktoś pamieta jedne z pierwszych decyzji nowych osłów było podniesienie sobie diet
Polska jest jedna i kochana!!!! Ale że rząd na ciula to już nie nasza sprawa!!!!!!!!
3 056 697. Junak56 2017-12-11 (17:08)
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Masz prawo miec takie zdanie.
Ja mam po tym co napisałaś żeś głupia ciemna baba.
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Masz prawo miec takie zdanie.
Ja mam po tym co napisałaś żeś głupia ciemna baba.
a moze teraz pora na jakies kawaly to cos zwane polityka juz sie znudzilo nie warto
moi przodkowie już dawno wyginęli
...a dostałam jeszcze numer ewidencyjny pesel...dzięki Polsko
...a dostałam jeszcze numer ewidencyjny pesel...dzięki Polsko
Ani PO ani PIS kasy mi nie da trzeba samemu coś ugrać idę w mapki
Pani się pyta klasy:
- Dzieci ile byście unieśli arbuzów?
Basia odpowiada:
- Ja bym nawet jednego nie uniosła.
Na to Krzysiu odpowiada:
- Ja bym uniósł dwa! Jednego pod jedną pachę a drugiego pod drugą!
A na to Hubert:
- Ja bym uniósł trzy! Jednego pod jedną pachą, drugiego pod drugą a trzeciego bym se nabił na pen*sa!
- A ty Jasiu ile byś uniósł arbuzów?
- Ja bym uniósł pięć!
Pani zdziwiona pyta:
- Jak? Jasiu to nie możliwe!
- Jednego bym wziął pod jedną pachę, drugiego pod drugą, na pen*sa nabiłbym sobie Huberta a on by trzymał pod jedną pachą arbuza, pod druga pachą i na pen*sa by se nabił trzeciego!
- Dzieci ile byście unieśli arbuzów?
Basia odpowiada:
- Ja bym nawet jednego nie uniosła.
Na to Krzysiu odpowiada:
- Ja bym uniósł dwa! Jednego pod jedną pachę a drugiego pod drugą!
A na to Hubert:
- Ja bym uniósł trzy! Jednego pod jedną pachą, drugiego pod drugą a trzeciego bym se nabił na pen*sa!
- A ty Jasiu ile byś uniósł arbuzów?
- Ja bym uniósł pięć!
Pani zdziwiona pyta:
- Jak? Jasiu to nie możliwe!
- Jednego bym wziął pod jedną pachę, drugiego pod drugą, na pen*sa nabiłbym sobie Huberta a on by trzymał pod jedną pachą arbuza, pod druga pachą i na pen*sa by se nabił trzeciego!
Do Donalda T. przychodzi jego doradca:
- Panie premierze, jest problem...
- No słucham.
- Mamy sondaż, z którego wynika, że Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni.
- To świetnie, a gdzie problem?
- Sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii...
- Panie premierze, jest problem...
- No słucham.
- Mamy sondaż, z którego wynika, że Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni.
- To świetnie, a gdzie problem?
- Sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii...
wujas.. to nierobota dlaPrezydenta.. to kiliniczne przypadki psychiatra ma tu robote..
Pewien polityk umarł i poszedł do nieba.
Wprowadza go aniołek.
Polityk widzi mnóstwo zegarów, ale każdy pokazuje inną godzinę. Pyta się anioła:
- Aniołku, po co te wszystkie zegary?
- Widzisz, w momencie narodzin, każdy człowiek dostaje taki zegar ustawiony na godzinę 12.00. Gdy ktoś skłamie, wskazówka przesuwa się o minutę. Tu na przykład jest zegar Matki Teresy. Jak widzisz, jest wciąż na 12.00, co oznacza, że nigdy nie skłamała.
- To ciekawe. A gdzie są zegary Millera, Michnika, Kwaśniewskiego albo innego polityka?
- Aaa, tych używamy jako wentylatorów w świetlicy
Wprowadza go aniołek.
Polityk widzi mnóstwo zegarów, ale każdy pokazuje inną godzinę. Pyta się anioła:
- Aniołku, po co te wszystkie zegary?
- Widzisz, w momencie narodzin, każdy człowiek dostaje taki zegar ustawiony na godzinę 12.00. Gdy ktoś skłamie, wskazówka przesuwa się o minutę. Tu na przykład jest zegar Matki Teresy. Jak widzisz, jest wciąż na 12.00, co oznacza, że nigdy nie skłamała.
- To ciekawe. A gdzie są zegary Millera, Michnika, Kwaśniewskiego albo innego polityka?
- Aaa, tych używamy jako wentylatorów w świetlicy
Pikolo dawno temu motocykl Junak produkowali Polacy w Szczecinie , a dzisiaj Azjaci z Chin moze to powoid flustracji nie wiem ?
albo Junak - SP Służba Polsce.
Byli tacy biedacy wykorzystywani.. młodzi ludzie zmanipulowani i zmuszani do pracy.
Byli tacy biedacy wykorzystywani.. młodzi ludzie zmanipulowani i zmuszani do pracy.
ignorrrr nie wiem kim jestes i nie obchodzi mnie to !!!!
ale twoj wystep zapamietam na zawsze !!!!
ale twoj wystep zapamietam na zawsze !!!!
A ty J56 napisz do Pasko to może skasuję z emot tę biało-czerwoną szmate a wstawi ci Deutsche Flagge.
Hrabina przyjmuje do pracy nową służącą - dziewczynę z dalekiej wsi. Okazuje się, że dziewczyna jest czysta, skromna i pracowita.
- Przyjmuję cię. Aha, a czy lubisz kanarki i papugi?
- Ja tam, pani hrabino, jadam wszystko...
- Przyjmuję cię. Aha, a czy lubisz kanarki i papugi?
- Ja tam, pani hrabino, jadam wszystko...
junak niby za co ma ci dac banana napisalas co napisalas twoje zdanie jakie by nie bylo z tym ze nic nie dala to sie moge podpisac
gryks76 czy Ty naprawde jestes infantylny , czy szukasz glupszego od siebie samego???
nie jestem infantylny i nie szukam nikogo jesli dla ciebie czlowiek ktory ma inne zdanie niz ty jest glupi a takie jak ty jest madry to dopiero rece opadaja a wlasciwie reki
wujas miało być lepiej a jest tylko gorzej...resztę sam sobie dośpiewaj
skonczylo sie na 78 dokladnie jak rok temu znow
teraz powinno sie skonczyc na 80
teraz powinno sie skonczyc na 80
dobra ciach temat szkoda czasu papalski prawie wszystkim , pozostalym zegnalski
junak nie ktorzy wracaja z tesknoty posiedzieli 10 -14 lat ost zona spotkala kolezanke ja bym nie wrocil jesli bylo by mi gdzies za granica dobrze lepiej niz mialem mam w polsce brakowalo by ukochanej druzyny jedynie nic po za tym
moja kuzynka wyjechala 14 lat temu tutaj przyjezdza jak na wakacje przyzwyczaila sie do wysp ma prace domek ma to czego by tutaj nie miala
a tu w polsce tylko jakieś sekty się porobiły i tylko czychają na czyjeś fundusze nie wspomnę jak konającego gnoją
tam dom twoj gdzie chleb twoj jakos tak to lecialo cos w tym jest
nie wiem junak nie mam zbytnio stycznosci z urzedami i jakos z nimi niechce miec nic wspolnego chyba ze musze to ide
wypad jak tutaj/teraz aż tak bardzo źle.
Raj na zachodzie czeka..
Muzuły tez.
Ktoś musi na nich robić..
Raj na zachodzie czeka..
Muzuły tez.
Ktoś musi na nich robić..
Wytypowalem 4 multi na 8 liczb,po 2 dziesiatki w kazdymmoze to pomysl jakis?
https://prawo.money.pl/kodeks/karny/czesc-szczegolna/rozdzial-xvii-przestepstwa-przeciwko-rzeczypospolitej-polskiej/art-137
Niech bedzie pochwalony
To nie jest pomysł PiS > Sygnatura: DU rok 1997 numer 88 poz. 553
Tytuł: Kodeks karny
Data ogłoszenia: 1997-08-02
Data wejscia w życie: 1997-08-02
Tytuł: Kodeks karny
Data ogłoszenia: 1997-08-02
Data wejscia w życie: 1997-08-02
Nowy premier w gadce kiepski ale dozo robi jak zarabiam 10tys dziennie ja maże ny zarobić ricznie tyle hehe
Ja mam plecy samego prezesa mnie nic nie ruszy na wieki wieków
tylko daj wpis gdzie za co mi sie nalerzy zolta kartka bo nie widze
jocia daj spokój Pasco teraz sprawdza mój nr ip komputera...potrzebny dla CBA
za to moze
3 056 768. gryks76 2017-12-11 (18:00) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
junak niby za co ma ci dac banana napisalas co napisalas twoje zdanie jakie by nie bylo z tym ze nic nie dala to sie moge podpisac
3 056 768. gryks76 2017-12-11 (18:00) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
nasz nowy premier zbił niezłą kasę na doradzaniu bankom jak złupić szarego człowieka a tera święty , nie wiem czym rózni się od takiego Balcerka i Petru --dla mnie jedna banda
Wygram w lotto to Jaroslawowi zbuduje malzoleum ogromne na pól Warszawy
Junak powiedz że się pomyliłaś. Nie wiem co się stało ale zobacz co było 5 pażdziernika
2 995 289. Junak56 2017-10-05 (16:36)
}
też sobie pomacham...
2 995 289. Junak56 2017-10-05 (16:36)
}
też sobie pomacham...
Roooberttttt Warszawa wykopie Jarusia jego tam nie lubia ...może kot zostanie
bo uszanowalem jej zdanie jakie by nie bylo nie mam przywiazania do barw jedynie moje barwy to zaglebia lubin a ze polska mi nic nie dala to prawda nie ma w tym nic obrazliwego wlasne zdanie
Ja bym wystawił kota wyborach i Warszawa byla by odbita od PO
ciebie jocia boli o ile napisze dobrze i bez obrazania nie majac zamiaru jestes patryiotka dla ciebie godlo flaga to cos wielkiego tylko nie dla wszytkich
Jaki telefon ma Jarek mysz mu powiedzieć to genialny pomysl Trzaskowski byłby bez szans
Pasuje przegonić cyganów z ulic bo mnie w kur
Jestem taki tolerancyjny
rrrobeert cyganow a wlasciwie romow zostaw w spokoju oni nic zlego nie robia