Wpisy 3 056 633 – 3 056 733
11 grudnia 2017 16:29 → 11 grudnia 2017 17:28, 100 wpisów
odnośnie tej kary to amerykański TVN jet na tyle bogaty że splunie na to , niepokoi mnie za to sam fakt kary , oznacza to że pis wysyła ostrzeżenie -- nie komentujcie tego co dla nas niewygodne , żaden z poprzednich rządów nie zastraszał tak przeciwników
...raczej nie podżegajcie do działań zagrażających państwu
kedzior13
kedzior13
...bez mowy nienawisci
to człowiek z PIS-u został zamordowany
może o tym nie wiesz kedzior-13
???
to człowiek z PIS-u został zamordowany
może o tym nie wiesz kedzior-13
???
kedzior13 nie sadze koncern medialny który jest właścicielem tvn nie lubi rozgłosu wiec może pociągnąć za sobą to pewne konsekwencje
3 056 640. kedzior13 2017-12-11 (16:32) tutejszy
żaden z poprzednich rządów nie zastraszał tak przeciwników
no nie...
bo mieli całkowicicie podporządkowane sobie media..
a nie pluje sie na rączkę która kasiorkę daje.. prawda?
żaden z poprzednich rządów nie zastraszał tak przeciwników
no nie...
bo mieli całkowicicie podporządkowane sobie media..
a nie pluje sie na rączkę która kasiorkę daje.. prawda?
no dobra to jak ma sie to do wieszania na szubienicach portretów posłów PO - tam było zło tu nie ma
kedzior
napisz mi pokłosiem czego była śmierć członka PIS-u?
zamordowanego przez byłego ubeka
napisz mi pokłosiem czego była śmierć członka PIS-u?
zamordowanego przez byłego ubeka
https://www.prawdaobiektywna.pl/media/atak-na-dziennikarke-spotkal-sie-z-ostra-reakcja-reakcja-wladz-tvp-3286.html
nie oglądam TVN-24 ani TVP-info bo w jednym i drugim propaganda aż hula ale równowaga powinna byc zachowana
http://wsieci24.pl/przepity-glos-brzuch-wierzchu-totalna-opozycja-protestuje-sejmem-bedzie-nowy-hit-internetu-video/
Pan a do tamte śmierci niezrównoważonych debili jest dużo po jednej i drugiej stronie
Nie oglądają TVN-u nie są za żadną partią
ale zawsze nienawidzą PIS-u
ale zawsze nienawidzą PIS-u
Pan ja nienawidzę głupoty niezależnie z PISU czy z PO więc nie rób ze mnie UBka bo nie jestem za PISEM to jest własnie cała mentalnośc kaczystów
3 056 675. kedzior13 2017-12-11 (16:47) tutejszy
Pan ja nienawidzę głupoty niezależnie z PISU czy z PO więc nie rób ze mnie UBka bo nie jestem za PISEM to jest własnie cała mentalnośc kaczystów
Ja robię z Ciebie Ubeka?
gdzie?
Ja robię z Ciebie Ubeka?
gdzie?
Tak to dzisiaj było o godz. 14.
W liczbach na NIE:
>> 4/18 <<
kedzior13
Inność człowieka /jego myśli/ może drażnić TYLKO
GŁUPICH
GŁUPSZYCH
i NAJ...........
Inność człowieka /jego myśli/ może drażnić TYLKO
GŁUPICH
GŁUPSZYCH
i NAJ...........
Witam ponownie
Wiele razy pisałem że nie lubię polityki, ale tym razem dorzucę swoje 3 grosze.
PIS cenię za to że chce zrobić porządek w wymiarze sprawiedliwości oraz urzędach.
Tam w dalszym ciągu stanowiska zajmują osoby z przeszłością albo ich potomkowie,
którzy za nic mają zwykłych ludzi.Ktoś kto nie ma tam tak zwanego swojaka jest traktowany jak intruz, który jest poniewierany jak szmata która czyści klamki.
Dopóki tych ludzi i ich potomków nie wyeliminuje się z zajmowanych stanowisk będzie...
a zacząć trzeba w gminach ,powiatach , starostwach bo tam zła jeszcze nie wyeliminowano.
Przupuszczam że tym wpisem narobię sobie wrogów na zielonej, ale dla mnie najważniejszy jest zwykły zjadacz chleba i Polska
Wiele razy pisałem że nie lubię polityki, ale tym razem dorzucę swoje 3 grosze.
PIS cenię za to że chce zrobić porządek w wymiarze sprawiedliwości oraz urzędach.
Tam w dalszym ciągu stanowiska zajmują osoby z przeszłością albo ich potomkowie,
którzy za nic mają zwykłych ludzi.Ktoś kto nie ma tam tak zwanego swojaka jest traktowany jak intruz, który jest poniewierany jak szmata która czyści klamki.
Dopóki tych ludzi i ich potomków nie wyeliminuje się z zajmowanych stanowisk będzie...
a zacząć trzeba w gminach ,powiatach , starostwach bo tam zła jeszcze nie wyeliminowano.
Przupuszczam że tym wpisem narobię sobie wrogów na zielonej, ale dla mnie najważniejszy jest zwykły zjadacz chleba i Polska
a ja bym rosyjska lub niemiecka pomachal junak moge sobie tylko wyobrazic
eternit zaprawde powiadam CI ...madremu smialo mozesz powiedziec , ze jest glupi!!!
kara Cie nie spotka !!!za to glupiemu powiedz , ze jest glupi ...to biada CI biada
kara Cie nie spotka !!!za to glupiemu powiedz , ze jest glupi ...to biada CI biada
co to za rząd jak nie kradnie i łapówki nie przyjmmie to moim zdaniem by był na HU.....J
3 056 697. Junak56 2017-12-11 (17:08)
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Junak masz u mnie dozywotniego BANA
szkoda że tu nie ma angielskiej flagi to bym se pomachała bo Polska to szmata
Junak masz u mnie dozywotniego BANA
Junak56 zal mi Cibie takie słowo o Polskiej fladze to po co siedzisz w tym kraju wolna droga
wujas beż obrażania jest demokracja i wolne media i wolnośc słowa
źródła podają
PREZES ZEZWOLIŁ NA REKONSTRUKCJĘ RZĄDU
a była premier zleciała z fotela, bo wyszła przed prezesa, bo powiedziała 3 tygodnie temu
że
SAMA DOKONAM REKONSTRUKCJI i ma co chciała,
przed prezesa ????? nie wolno
PREZES ZEZWOLIŁ NA REKONSTRUKCJĘ RZĄDU
a była premier zleciała z fotela, bo wyszła przed prezesa, bo powiedziała 3 tygodnie temu
że
SAMA DOKONAM REKONSTRUKCJI i ma co chciała,
przed prezesa ????? nie wolno
hipokryzja była za poprzedników , za obecnych i pewnie za przyszłych bedzie
dobra to może coś o pogodzie dla odmiany chociaż widzę że słupki oglądalności wzrosły
Pan
A polityka różniła ludzi i różnić będzie i nic z tym nikt nie zrobi.
Jedynie dobra wola może złagodzić skutki poglądów.
A tak naprawdę zielona stronka służy czemu innemu
Gramy i wygrywamy
Walić Polski rząd!!!! Dawć pewniaki kto co lepszego maidziemy w mapy
W Polsce i tak się nic nie zmieni tylko mają swoje wizje jedno to samo jak nie z Miśkiem w zeszłom zime teraz mają innego Niusa
za taką Polskę nigdy bym nie walczyła...bo to jak grochem o ściane...
Napiszę tylko raz
ten kto wali w swoje gniazdo powinien być z niego wyrzucony i niech se frunie jak potrafi.
ten kto wali w swoje gniazdo powinien być z niego wyrzucony i niech se frunie jak potrafi.