Wpisy 3 056 834 – 3 056 933
11 grudnia 2017 18:51 → 11 grudnia 2017 19:49, 100 wpisów
Na stulecje Niepodległości bedzie sie dzialo napis My chcemy Boga zakazany bedzie można Machometa wstawić.
nie tylko cyganie nie to zebym ich bronil sa zdolnym narodem nie zawsze zreszta ho o narod ale o czlowieka jaki jest jakie srodowisko itp z kim sie zadajesz takim sie stajesz poniekad
Papież zmienia modlitwę Ijcze nasz bedzie w piekle sie smażył słowa Boga zmieniać
w tedy jeszcze nie przelewali na konto ..... teraz z kasą nikt nie chodzi , ale sa inne sposoby , na wnuczka , na policjanta
bo to po raz 1 co kolwiek jest zmieniane ale nie ma o czym pisac moze o liczbach do mini lotto eurojacka lepszy przyjemniejszy temat
w legnicy ostatnio popularne nie jedna babcja dziadek stracili 20 40 tys bo wnuczek mial wypadek lub cos w tym stylu
niezależnie od przekonań i przynależności rasowej , religijnej i innej życzę wszystkim wysokich wygranych i lecę z kuponami
No niby emeryturki niskie...a kasiorke odlozyli a tu zyc jeszcze trza
Żona do męża:
- Mam tego dosyć! Muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść! Czuję się jak Kopciuszek!
Mąż na to:
- A nie mówiłem, że ze mną będzie Ci jak w bajce?
- Mam tego dosyć! Muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść! Czuję się jak Kopciuszek!
Mąż na to:
- A nie mówiłem, że ze mną będzie Ci jak w bajce?
Kędzior noc mogą cie okraść
coz w jaki sposob oni odlozyli czy jedli czy nie to byla ich kaska tylko czemu tacy ufni nie sprawdza jakos sami nie raz czytalem ze po fakcje zadzwonili a okazalo sie ze jest ok
To lepsze sa kradziezy fur...na walizkekilka sekund,moze kilkanascie
Ciekawe gdzie są starzy użytkownicy Hipopotam itp
Możliwe dawniej pisali jak najęci znudzili sie
dodatkowe do ej
06,09
04,09
03,08
pare liczb moze jakas 5 sie ulozy
12,18,21,27,08,06,30,35,32,29,44,38,41,45
06,09
04,09
03,08
pare liczb moze jakas 5 sie ulozy
12,18,21,27,08,06,30,35,32,29,44,38,41,45
posłowie dostają po 17 000 zł miesięcznie + premie jak za byłą premier po 30 000 zł nie raz w ciągu roku
wystarczy aby w miesiącu zrobili zrzutę po 100 zł
czy duży byłby to uszczerbek na ich gaży ????
460 z sejmu + 100 z senatu
to 560 X 100 zł to 56 000 zł
czy złe by to było aby zasilali co miesiąc najuboższe Domy Dziecka ???
co miesiąc inny ???
wystarczy aby w miesiącu zrobili zrzutę po 100 zł
czy duży byłby to uszczerbek na ich gaży ????
460 z sejmu + 100 z senatu
to 560 X 100 zł to 56 000 zł
czy złe by to było aby zasilali co miesiąc najuboższe Domy Dziecka ???
co miesiąc inny ???
uwazam ze kazdy powinien placic po 100 na rok dla utrzymania bezdomnych i ofiar rodzin patologicznych (jesli oczywiscie zarabia)
100 x 10 mln to by wyszlo miliard zlotych mozna bylo wyrownac poziom biedy
niby czemu wiekszosc bezdomnych wybrala taka a nie inna droge a rodziny patologiczne maja sie dobrze zwlaszcza teraz ludzie w pewnym stopniu sami wybrali sobie taki los
nie powino byc duzej roznicy w zarobkach wiekszosc zarabia marne groszke na rasie 2 - 2,5 jest grupa zarabiajacych ponad 5 tys na rasie sa tacy co zarabiaja 30 tys i wiecej i po co im tyle nie wiem jak teraz jeszcze pare lat temu prezes kghm mial 100 tys na rasie plus dodatki i po co tyle za co
nie powino byc duzej roznicy w zarobkach wiekszosc zarabia marne groszke na rasie 2 - 2,5 jest grupa zarabiajacych ponad 5 tys na rasie sa tacy co zarabiaja 30 tys i wiecej i po co im tyle nie wiem jak teraz jeszcze pare lat temu prezes kghm mial 100 tys na rasie plus dodatki i po co tyle za co
Moje zycie jest nic nie warte, ale jak ma sie przynajmniej jedną osobę na ktorej sie polega, widzi sie w niej tyle dobra i uczciwosci to czy można miec nadzieje, ze ona odmieni me zycie, ze spojrze na nie inaczej ?
moja zona sprawia ze czuje sie wspaniale odmienila moje zycje od moja najwieksza wygrana w lotto jest ceniejsza niz cokolwiek z nia mogbym mieszkac w kazdej czesci swiata
Co tu się wyrabia
jutro z ciekawosci zobacze jakie flagi wisza przed firma napewno ue niemiecka ale czy jest tam flaga polski
Wyznania narzekania... życie
gryks76 - ja to nigdy z nikim nie bede na stale, jestem taka osoba ktora bardziej ceni sobie niezaleznosc wolnosc, ale po prostu chcialbym sie dowiedziec, doswiadczyc jak to byc naprawde z kim kogo sie kocha.
Makinero szukaj...nie narzekaj
Faralku
skoro jestes osoba niezalerzna to moze lepiej taka byc bez urazy bo ktos moze ciebie pokochac a ty powiesz wiesz to nie dla mnie wole byc sam
Gryksio a co on ma takiego super
Świąteczna muzzzzaaaa https://www.youtube.com/watch?v=yEvRZWP4P-w
Dr jest innego zdania
Dr zatypwalam...
nie wszyscy jednak wybrali ten tor swiadomie, inni stracili wszystko przez komornika, nalog rozwody itp
a jak ktos pobedzie bezdomny dlugi czas to potem ciezko wyjsc z tego
a jak ktos pobedzie bezdomny dlugi czas to potem ciezko wyjsc z tego
a przez to ze takie roznice w placach sa wystraczy odpowiedziec (kto komu zabroni zarabiac duzo)
Dziś liczby z w.w
Albo 37 albo 38...
ludzie maja wy...ne na innych ludzi, szczegolnie tych z nizin spolecznych, powiem szczerze ze jesli sie panstwo tym nie zajmie beda jezdzic kolo smietnika w ktorym grzebia nieznani ludzie limuzyny
Faralku
Dr
Dr poczekaj do los.
Dr w każdej kól.mam co innego i nic ci nie pasi
Dr
no dobra nie chce gadac ze mna to nie (bez łaski)
inny nie bede
inny nie bede
angierski podwarunkiem że sam trafisz te 5 z5 bo jak klika osób to lipa
Mulag no raz z kumplem 4/5 trafilismy i jedna liczbe obok
ale musialem sie podzielic
ale musialem sie podzielic
ktoś tu pisał wiem kto ale nie ma na mysli kogos obrazić ale pisał że jak 100 tyś to 10 lat spokoju z pracą skad te wyliczenia raptem 4 , 5 roku tylko