Wpisy 3 051 433 – 3 051 532
7 grudnia 2017 22:13 → 7 grudnia 2017 23:15, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Prawdziwy szampan się lejeNiestety nie u mnie
alfafire
to już na jutro
chlopaki spokojnie ja na wieczor tez puscilem sobie dzisiaj 1 multiego od juz 3miesiecy na takich liczbach, 1,9,18,33,35,42,45,47,65,75 i co? i pieknie sie na kuonie zaczelo ale koncowka sie juz zrabala niesteety i uwazam nie dzis to jutro, nima sie czym zalamywac ze kasa przeszla obok widac szis niebyl dzien abym trafil liczby wszystkie grunt to sie niezalamywac i grac dalej dzis to byl takiluzny kuponik na liczbach wymyslonych przezemnie zero jakis tam mapek czy jakis progresji i innych dziwactw proste zwykle numery wyslalem
alfafire mi tez gubi liteki i powstaja bledne slowa cos jest nie tak z ta stronka jeszcze cos sie tu psuje widac od wczoraj
3 051 446. tomi77 2017-12-07 (22:19)
Napijcie sięza nowego fra premiera
No Arczi napisz coś o tym wpisie
Napijcie sięza nowego fra premiera
No Arczi napisz coś o tym wpisie
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Pan nie lubię polityki ale za zdrowie premiera to chyba mogę jednego
Bo Arczibalik jak chcesz wiedzieć to obiektywny jest tylko obiektyw
tak alfafire dokladnie tak umnie nie tylko mulilo ale tez po 5x wbijalem wiadomosc na czat tu i za 6 razem dopiero wchodzilo a inne stronki smigaly jak ta lala a tu bylo do bani
pan ja niepije za nikogo to po 1, a co do wyboru nowego premiera to co wybrali juz morawieckiego? jesli tak to okej, to zycze mu pomyslnosci , bo chyba ten ***a schetyna niemyslal ze bedzie generalem w rzadzie co?
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
z wysłanego na jutro ej przepisane na mini i skromne, bo skromne, ale 3/5 w mini
Robal_36
alfafire
za co ?
za co ?
Oj tam, oj tam
sposób, tudzież metoda doboru, to tylko taka jedna z /cyt./
debilnych rad dotyczących teorii typowania, wziętych chyba z księżyca
sposób, tudzież metoda doboru, to tylko taka jedna z /cyt./
debilnych rad dotyczących teorii typowania, wziętych chyba z księżyca
Czyli jutro na EJ wybieramy z liczb 20,23,30,37,39,41. Tylko którą wyrzucić?
Przegrzała się już ?
To znaczy kit wstawia czy miał 3/5
bo metoda koło ....Piiiiip lata
liczy się efekt końcowy
bo metoda koło ....Piiiiip lata
liczy się efekt końcowy
oczywista Kolego, że ma
rozbawił mnie skuteczny /a tak krytykowany przez pewnego starszego/ sposób doboru
MCSl
obawiam się, sporo PuKonów takim tropem pójdzie i jeśli nawet coś, to dość nisko płatne
rozbawił mnie skuteczny /a tak krytykowany przez pewnego starszego/ sposób doboru
MCSl
obawiam się, sporo PuKonów takim tropem pójdzie i jeśli nawet coś, to dość nisko płatne
Na moim blogu podałem 12 liczb na NIE do EJ.
Taki mały eksperyment.
>Ciurolak wyłożył się w Milionerach na ostatnim królu Polski-Debil
Dziwię się prowadzącemu,że się szmaci-w TVNie
Dziwię się prowadzącemu,że się szmaci-w TVNie
chyba zjem z pisanki czy jaja super w środku czekoladki ale bańka zostanie
TVN to same prawie kłamstwa ale znam co oglądają to widać za kim są ale to nie ich wina taki mają świat
pan odnoszac sie do twojego przedtem pytania w sprawie wyboru nowego premiera juz ci odpowiadam, jesli chodzi o pania premier szydlo czy tez nowego premiera PANA MATEUSZA MORAWIECKIEGO TO JA NIGDY DO NICH NIC NIE MIALEM, DLAMNIE OSOBISCIE jena czy druga osoba jest okej, dlamnie nie wazne jest z jakiej partji bedzie wybrany premier i kto bedzie rzadzil na tym stanowisku, dlamnie jest wazne tylko to aby osoba na tym stanowisku sluchala ludu i godnie wykonywala swoje zadania na w/w stanowisku, dlamnie licza sie efekty pracy ich i to aby bylo dobrze w kraju anie jak jeden z PO gosc ktory jest przewodniczcym tej bandy chcial byc krolem w rzadzie wiadomo o kokgo chyba chodzi co nie? pana od orlikowi goru ktoremu az piana z ust sie toczy gdy widzi jednego z braci kaczynskich. dlamnie niewazne jest jaki brdzie premier wazne jest to aby w polsce byl spokoj i by wszystko gralo i by bylo spokojnie, bez roznicy jakie nazwisko bedzie u gory, a jesli PAN chesz to golnij sobiezamnie i ile tylko chcesz
mówi sie że Stalin czy Hitler tyle istnień zabił gdyby miał telewizje nikogo by nie zabili
Którą wyrzucić???
Wszystkie: 0-1/6.
Wszystkie: 0-1/6.
Ja powiem tak mogą nami rządzić ufoludki ale z chopdzać na ziemie Rosjanie Niemcy nawet nie Polacy brzmi to z mojej strony źle ale chodzi mi oto by podać przykład że mnie intersuje i miliony Polaków by nnormalnie było że jak dostajesz wypłatę to coś sobie możesz odłożyć krótko mówiąc miarą rządu jak się żyje zwykłemu Kowalskiemu bo jak na razie za PO za PIS czy tam SLd praca to wegetacja dla milionów Polaków
Dla premier nie jest ważnyjak nie trafię w dziesiątkę wszystkie 4 Multi idą na kosz
Ale praca we Vw daje podwyżkęwywalczyli 1000 brutto etapami,podwyżkę świątecznego coś tam jeszcze
noo dobra - popisali, a teraz powiem tak:
piku piku
insekt zniku
piku piku
insekt zniku
jocia
Skończyłem 2 zmianę i widzę dwa razy w mini 4/5 i 36 razy 3/5 mam mokro gaciach bo zagrałem na sucho
Emerytka
zbigniew g
Miałbyś gorzej w gaciach,jakby było 5/5.
Miałbyś gorzej w gaciach,jakby było 5/5.
Widziałaś moje zestawy w mini
Widziałam
Pan
Nie zapomnij zabrać halabardy
Nie zapomnij zabrać halabardy
Cześć wszystkim