Wpisy 3 051 533 – 3 051 632
7 grudnia 2017 23:16 → 8 grudnia 2017 00:14, 100 wpisów
czesc mulag jesli zas chodzi o twoj wpis to sie z tym tez zgadzam, jesli nowy premier bedzie robil cos nie tak i niebedzie sluchal narodu a w szczegolnosi ludzi ciezko pracujacych to wszyscy wyjada a rzad sie rozleci bo nikt na tych nierobow w rzadzie nie bedzie pracowal, to z naszych podatkow oni dostaja diety i inne profity, , narazie pozyjemy i zobaczymy co i pokaze nowy premier , oby sie sprawdzil na tym stanowisku jak dotad pani beata szydlo tego mu zycze i czekam na obnizenie podatkow i rozliczenia opozycji z wczesniejszych afer gospodarczych
Sebastian nie posluchalem mamy i nie zagrałem w mini a bym trafił 2razy 4/5 i 36 razy 3/5
dla tego właśnie uważam że sprzeczanie się ludzi o drobiazgi nie ma sensu mi chodzi o realne życie zwykłych Polaków bo takich jest najwięcej i jeśli dla nich będzie lepiej oni odczują pozytywną zmianę to będzie okey
zbigniew q niewazne ze nie zagrales w realu a tylko na sucho i tak gratuluje trafnego wytypowania liczb w mini lotto i tak trzymaj nadal
czesc sebastian M witaj wejdz do swojej KG i poczytaj chwilke
czesc arczi
Zbigniew zawsze słuchaj mamy
Arczibalik73
ale jest napisane że jak masz żonę nie pisze Seba o tobie bo ty żony jeszcze nie masz ale w tedy juz żona na pierwszym nie mama ale sobie zapamiętaj na przyszłość jak będziesz miał żonę to tu dylematu nie ma żona na pierwszym
Zbigniewie
arczi jutro poczytam bo zaraz idę spać a Ty dużo napisałeś
Zona ?
A potrzebna jest żona ?
Nie wiem zostawiam to tobie sam zobaczysz czy tak czy nie nic ci nie będę narzucał
mulag ale tu sie z toba nie zgodze do konca z ta zona bo zon mozna miec wiele a matke sie ma tylko jedna i i zawsze kazda matle trzeba kochac i zonke tez oczywiscie ale i zonke tez
jedni piszą krótka drudzy dłużej czasem trzeba napisać więcej nie da się inaczej poruszyć kwestii
Hej
sebastian M okej rozumie cie doskonale jesli jestes juz spiacy to okej to nie zawracam juzci dzis glowy trzymaj sie cieploi milej nocy
gonzaga ja wiem ze wielu osobom tu mojee wpisy niepasuja, moze ze za duzo pisze ale zobacz ktos zadal tu mi pytanie zramienia polityki, i co sadze ioo wymianie na nowego premiera, itd,odpisalem jakie jest moje zdanie, a zauwaz niema tu teraz emeryta czyzby usnol od moich wpisow czy niemoze zniesc mojej wypowiedzi na temat nowego premiera,jesli twierdzisz ze ja przesadzam z tymi wpisami i ze sa zbyt nudne to czego jeszcze niespisz,? jesli ja cie nudze tym co pisze niechcesz nieczytaj ,nikt cie niezmusza do tego aby to czytac
arczi nie poznaję Ciebie
Emeryt czysta nie martwcie się
Emeryt to już poczciwy staruszek i nie ma co robić to czyta i patrzy
Emeryci tacy są
Ale najważniejsze że nie wszyscy
Ale najważniejsze że nie wszyscy
arczi kiedyś Ci coś napiszę
Ja to wszystko wiem i mam swój rozum uwierz mi
emeryt jesli jestes gdzies tu na czacie i czytasz to co napisalem to nieczuj urazy domnie bo ja osobiscie nic do ciebie niemam, tu tylko przytoczylem do ciebie ze cie teraz tu niiewidze i nie mysl ze chce cie czyms sprowokowac bo tak niejest, ja zawsze gram w otwarte karty z kazdym i to co mysle to mowie w prost kazdemu prosto w oczy oczywiscie nikogo n ieobrazajac., co zlego to nie ja prosze bez obrazy
arczi jak chcesz dam Ci @ i tam pisz jak chcesz ok ?
hey wpadlem sie wpisac i spadam zaraz
21,23,25,26,xx
36,39,54,57,xx
06,08,14,17,xx
xx,70,73,75,77
36,43,46,49,xx
49,57,73,77xx
21,23,25,26,xx
36,39,54,57,xx
06,08,14,17,xx
xx,70,73,75,77
36,43,46,49,xx
49,57,73,77xx
a ja ci sebastian dam mój numer konta i ile wpłacisz to moje,zgoda?
szkoda ze nic nie pisalem z rana do poludnia mialem na mysli patrzac na ost losowania 20 stki i 60 stki ze wleca w ciagu 2 losowan wlecialy 60 stki teraz moze pare 20 stek
3 051 585. bogdan04 2017-12-08 (00:04)
O mamy super typy typu x,xx,21,xx,xx
estymina hey i hey ci bo zaraz spadam spac tak wiec dobranocka prze pani
Jocia zgoda
Czekam Jocia na nr konta
Gryczany nie podasz nam więcej typów ?
Gryczany jestem zawiedziony Twoją dzisiejsza postawą
Spadasz mówisz?
dobrze...
Tylko.różaniec odmów przed snem, nie jak.ostatnio
dobrze...
Tylko.różaniec odmów przed snem, nie jak.ostatnio
okej sebastian co do małpy
i wiem ze masz swoj rozum niewatpie w to wcale
i wiem ze masz swoj rozum niewatpie w to wcale
Ojej Jocia czy to jakaś propozycja ?
sebastian ile mam ci pisac ze z takimi jak ty to nie pisze nie zadaje sie az tak tempy jestes
Gryczany dlaczego mi ubliżasz przyjacielu ?
602. Gryks, rzecz jasna...
( bo ludzie tu wątpliwości zawsze mają)
( bo ludzie tu wątpliwości zawsze mają)
estyminko ja nic nie pisze zwiazanego z katolicyzmem hm chyba wlasciwe slowo nie obrazielem
Czekam Jocia na nr konta i będę wpłacał
3 051 605. gryks76 2017-12-08 (00:09) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
sebastian ile mam ci pisac ze z takimi jak ty to nie pisze nie zadaje sie az tak tempy jestes
A miał być grzeczny
A miał być grzeczny
3 051 605. gryks76 2017-12-08 (00:09) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
nie piszemy ze soba czy to trudne
jociu jestem tylko jak pisze pare razy ze nie mam ochoty z nim pisac a ten dalej to cos trafia
nie piszemy ze soba czy to trudne
jociu jestem tylko jak pisze pare razy ze nie mam ochoty z nim pisac a ten dalej to cos trafia
jestem grzeczny przeciez nie napisalem jaki jest tylko czy jest
Ojej Jocia to może ja Ci dam konto i Ty mi wpłacisz ?
Gryczany
Gryczany daj 3 liczby
Jocia Ty palisz ?
Gryczany daj 3 pewne liczby
gryks 76i po co te klutnie z zebastianem M, chlopakowi niepasuje ze niepodajesz calych ukladow tylko jakies xx ja tez sie nieraz zastanawiam oco tu chodzi z tymi xx ale podejrzewam ze pod tym ukryte sa jakies liczby co? ktorych niechcesz podac aby ktos ich sobie niezapisal co i niegral moze twoimi numerkami co? dobrze mysle?
Grczany a b i c