Wpisy 3 050 574 – 3 050 673
7 grudnia 2017 00:00 → 7 grudnia 2017 08:20, 100 wpisów
Mi się tez wiele nie podoba czy tez nie lubie tego tamtego to i to musze tez co nie co uszanowac a lubie tak podawac jak się nie podoba nie moj bol ja zyje z tym ze czegos nie lubie to sie nazywa szacunek tak. Sebastian tak wiec szanuj stac cie na to 76,64,68,xx,xx Dobranoc wszystkim bez wyjatku
widzisz że na stronce nikogo to nie interesuje dla tego weź se te 4 miliony
sebastian M niepodalem dlatego tych liczb poniewaz nie bylem tu na stronce poniewaz wyl;aczyli mi neta i niemialem jak nawet liczb zatypowac bylo to na godzine 14 ta, gdybym wiedzial ze tone wyjda to podalbym je na forum wczesniej dzien wczesniej. pamietam tylko ze kiedys wpisalem ich na forum 29 a znich wyszla 10, i ktos mi tu napisal niebede pisal kto ze tu sie losuje tylko 20liczb anie 29 , ale ten ktos zyczy mi powodzenia, ,ten kto czyta ten wpis moze i sie domysli kto mi to napisal ja dosc czesto mam rozne takie przeblyski z liczbami choc niezawsze je i wysylam, bo jak niemamkasy to przecierz nie bede kradl zeby lotka wyslac co nie?
gdybym zas wiedzial ze te liczby wygraja i ze wyjda wszystkie to bym kogos poprosil o wyslanie mi ich i zapewne gdybym je trafi to bym sie z ta osoba i podzielil tez i wygrana , bo jestem osoba honorowa i jesli komus cos obiecuje to zawsze to spelniam,nienawidze kretaczow tez i dlatego zawsze jestem uczciwy z kazdym zero owijania w przyslowiowa bawelne
gdybym zas wiedzial ze te liczby wygraja i ze wyjda wszystkie to bym kogos poprosil o wyslanie mi ich i zapewne gdybym je trafi to bym sie z ta osoba i podzielil tez i wygrana , bo jestem osoba honorowa i jesli komus cos obiecuje to zawsze to spelniam,nienawidze kretaczow tez i dlatego zawsze jestem uczciwy z kazdym zero owijania w przyslowiowa bawelne
jak nic nie będzie likwiduje totalizatora nikt nie będzie grał koniec
Nie b.wiem o czym Wy tu bałakacieale...na wszelki wypadek się z tym zgodzę
krasnalek
byłem prawie pewien, że strajkujesz i złapiesz tym bardziej
byłem prawie pewien, że strajkujesz i złapiesz tym bardziej
Nie wiem,czy jest OK?Bo chyba mu ręce omdlały od klepania w klawiaturę
Dobranoc Wszystkim troszkę dobrze odskoczyć od normalności bo to nuda
Vondeoff Wzajemnie Czaki jest z nami pokonamy wszystkie trudności razem
Mowa nienawisci to zagrozenie dla wolnosci slowa, do ktorego kazdy ma prawo, czyz nie Moi Drodzy Multipaskowicze?
Dobranoc wszystkim bez wzgledu na poglady
Dobranoc wszystkim bez wzgledu na poglady
dobranoc wszystkim
W większości stanów usa baza zawartych zakładów ze względu na przekręty g-tech nie ma powiązania z losowaniem liczb-bazy łączą się dopiero po losowaniu-u nas zasysają kulki wiedząc co zostało zatypowane(w ej i em pewnie również,bo g-tech operatorem).
Krasnalka.
Hurrem.
Krasnalek----mam nadzieje że w realu zagrane.
moze dziś sie Fartnie bo pazerny TS nieodpuszcza
559. >> Zdałam przed pracą << ---->> wpis Krasnalki.
Brawa za zagranie.
Brawa za zagranie.
Krasnalka ma 2 stałe zestawy na które już trafiła:
3 x 7/10.
1 x 8/10.
3 x 7/10.
1 x 8/10.
Przerwa.
Polecam na dziś mój drugi zestaw licz
już tak było że wpadło 7/10 o 21,40 i o 14 drugi zestaw
już tak było że wpadło 7/10 o 21,40 i o 14 drugi zestaw
Krasnalka.
Gdzie grałaś???.
Na Sienkiewicza, Lipowej???
Gdzie grałaś???.
Na Sienkiewicza, Lipowej???
A to jest chyba gdzieś pod Białymstokiem.
Na stronie Białystokonline jest mapa to zobaczę gdzie to jest.
Dusia.
>> 11 minut <<
Jeszcze o tyle minut skróci się dzień.
Jeszcze o tyle minut skróci się dzień.
niech ma i trzymam za nią kciuki .. bo dobra kobietka z niej jest...
miałam już nie wchodzić i będę bardzo mało tu na stronce ...polubiłam niektóre osoby ,ale to co tu teraz się wyprawia napawa mnie niesmakiem...wcale się nie dziwię że tylu wartościowych ludzi odeszło..