Wpisy 3 050 474 – 3 050 573
6 grudnia 2017 23:29 → 6 grudnia 2017 23:59, 100 wpisów
3 050 445. Mulag 2017-12-06 (23:20) Krakus
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
sebastian nie chce z toba do ciebie pisac czy to dla ciebie jest nie zrozumiale????
Arczi biznes ma się w miarę dobrze.
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Gram z przerwami
Nie gram codziennie bo to by było uzależnienie
Sebastian Widziałeś dzisiaj 71 weszło dwa razy już bym dziś przytulił 200 złotych gdybym miał na granie
Np w niedziele w ogóle nie gram
jacunn wiem ze duzo pisze ale kiedys pisalem tu na forum ze mam jedna wade taka duzo mowie i duzo pisze i musiie sie do tego przyzwyczajic lub nieczytac mojich wypowiedzi jesli kogos bola oczka, okej rozumie ze wychodzi z tego taka mala notatka , to jeszcze nie jest referat, tylko mała notatka kiedys ppamietam pisalem referat w szkole to moj profesor od polaka powiedziall mi ze napisałem drga powiesc, ale jacun rozumie twoja aliuzje bede sie streszczaal spoko jest rozumie
Forsami dziś też nie grałem a 71 miało wejść ?
A mini
W mini liczba 71 ?
Ja to chyba mam plany stworzyć nową partie polityczna ale potrzebuje fajnych ambitnych ludzi
Podałem Zbigniewowi liczby do Lottoale uprzedzałem że w lotto słąbo mi idzie i była 1/6 + dwie obok
No pewnie według mojego sposobu czy w Multi Multi wyjdzie lub nie 71 to i tak w końcu zarobie W Multi Multi 71
Mulag partię polityczną ?
Forsami grałem na 2 liczby to mi wchodziły
Gram na 3 to wchodzą 2
Gram na 5to wchodzą 3 lub 4
Mulag daj sobie z tym spokój
sebastian M, ja gdybym wczoraj w realu wyslal MULTIEGO na 10 liczb to bym trafil 10z 10 i bylbym dzisiaj bogaty ale niewyslalem nic bo niemoglem sie podniesc z lozka , a chwilowo tez iniegram w nic lecz tylko typuje liczby sobie
arczi to mogłeś napisać
Sebastian da sie da się sam widzisz a moim sposobem zarabiam 200 złotych dziennie
arczi ale numer
mimo wszystko
arczi dlaczego nie napisałeś jakie liczby będą ?
Może ktoś by zagrał
Nie lubię tylko jak ktoś podaje liczby i robi takie coś
x,xx,xx 45,78 i co to ma być ?
x,xx,xx 45,78 i co to ma być ?
Mulag twoja partia będzie nazywać się Kilo pomarańczy i kilo bananów i krem ikilo gipsu
Czemu ma to służyć ?
Forsami a jaki ten krem ?
Mulaq-Mam nazwę>>>Partia Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Pomysł nie mój
Pomysł nie mój
Oj arczi brak mi słów
Vondeoff za długa ta nazwa
Wymyślcie coś sensownego
Tak Mulag gdzie ci koledzy z wczorajszych opowieści dzisiaj pewnie śpią co to namiary na FB Pobrali Mulag i spółka Zoo czyli Zebra Osa Osioł
A drugi ?
Jocia taka prawda
Arczi co z Tobą ?
Ja też mam inny gmail w sumie fb likwidowałem i zakładałem chyba z 6 razy
na jurto mam pewną 5/5
x, xy, yx,xz xx
Zmykam
Dobranocplemiennym
x, xy, yx,xz xx
Zmykam
Dobranocplemiennym
Kto mnie oświeci ...Dlaczego tak jest że nie zaksięgowało mi po wczorajszym losowaniu miałem 7 /10 w stałych zestawach Multi Multi to czemu tego nie dodało do mojej nistorii wysokich wygranych
Forsami bo chyba musi przekroczyć wygrana koszty gry w większych procentach chyba
Forsami udostępniłem ci jak z PO nie wytrzymał z redaktorem czego się spotykacie z sędziami w gabinecie PO
nie dodano bo byś miał za dużo punktów a dzis Mikołaj zabiera a nie daje
Mulag Po wiedz Po wiedz czemu świat twój milczy cały blady od wzruszeń Ich Troje
a ja wszystkim co nie wygrali od lat wasz czas nadejdzie przekażcie dzieciom swoje typy
Idę spać dobrej nocy
Mulag procesor intel cor i worek na łeb po ziemniakach nie trzepany i śmiga jak burza