Wpisy 3 050 458 – 3 050 557
6 grudnia 2017 23:24 → 6 grudnia 2017 23:54, 100 wpisów
sebastian m juz ci odpisuje , przepraszam ze musiales tyle czekac ale chcialem odpisac MULAGOWI , dziekuje troche sie juz lepiej czuje niz ostatnio, ale moze byc, lepiaj [powiedz jak mtam twoj biznes sie kreci, jak tam z gra trafiasz cos?
bo ja narazie tylko typuje ale nic niewysylam
bo ja narazie tylko typuje ale nic niewysylam
nie denerwować mnie Proszę jem ciasteczka sama miłe rzeczy Proszę
zonka tylko bije bo maja byc na jutro a nie ze ja zaraz wszystkie
Gryczany żona Ciebie bije ?
3 050 445. Mulag 2017-12-06 (23:20) Krakus
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
sebastian nie chce z toba do ciebie pisac czy to dla ciebie jest nie zrozumiale????
Arczi biznes ma się w miarę dobrze.
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Gram z przerwami
Nie gram codziennie bo to by było uzależnienie
Sebastian Widziałeś dzisiaj 71 weszło dwa razy już bym dziś przytulił 200 złotych gdybym miał na granie
Np w niedziele w ogóle nie gram
jacunn wiem ze duzo pisze ale kiedys pisalem tu na forum ze mam jedna wade taka duzo mowie i duzo pisze i musiie sie do tego przyzwyczajic lub nieczytac mojich wypowiedzi jesli kogos bola oczka, okej rozumie ze wychodzi z tego taka mala notatka , to jeszcze nie jest referat, tylko mała notatka kiedys ppamietam pisalem referat w szkole to moj profesor od polaka powiedziall mi ze napisałem drga powiesc, ale jacun rozumie twoja aliuzje bede sie streszczaal spoko jest rozumie
Forsami dziś też nie grałem a 71 miało wejść ?
A mini
W mini liczba 71 ?
Ja to chyba mam plany stworzyć nową partie polityczna ale potrzebuje fajnych ambitnych ludzi
Podałem Zbigniewowi liczby do Lottoale uprzedzałem że w lotto słąbo mi idzie i była 1/6 + dwie obok
No pewnie według mojego sposobu czy w Multi Multi wyjdzie lub nie 71 to i tak w końcu zarobie W Multi Multi 71
Mulag partię polityczną ?
Forsami grałem na 2 liczby to mi wchodziły
Gram na 3 to wchodzą 2
Gram na 5to wchodzą 3 lub 4
Mulag daj sobie z tym spokój
sebastian M, ja gdybym wczoraj w realu wyslal MULTIEGO na 10 liczb to bym trafil 10z 10 i bylbym dzisiaj bogaty ale niewyslalem nic bo niemoglem sie podniesc z lozka , a chwilowo tez iniegram w nic lecz tylko typuje liczby sobie
arczi to mogłeś napisać
Sebastian da sie da się sam widzisz a moim sposobem zarabiam 200 złotych dziennie
arczi ale numer
mimo wszystko
arczi dlaczego nie napisałeś jakie liczby będą ?
Może ktoś by zagrał
Nie lubię tylko jak ktoś podaje liczby i robi takie coś
x,xx,xx 45,78 i co to ma być ?
x,xx,xx 45,78 i co to ma być ?
Mulag twoja partia będzie nazywać się Kilo pomarańczy i kilo bananów i krem ikilo gipsu
Czemu ma to służyć ?
Forsami a jaki ten krem ?
Mulaq-Mam nazwę>>>Partia Łagodnego Postępu w Granicach Prawa
Pomysł nie mój
Pomysł nie mój
Oj arczi brak mi słów
Vondeoff za długa ta nazwa
Wymyślcie coś sensownego
Tak Mulag gdzie ci koledzy z wczorajszych opowieści dzisiaj pewnie śpią co to namiary na FB Pobrali Mulag i spółka Zoo czyli Zebra Osa Osioł
A drugi ?
Jocia taka prawda
Arczi co z Tobą ?
Ja też mam inny gmail w sumie fb likwidowałem i zakładałem chyba z 6 razy
na jurto mam pewną 5/5
x, xy, yx,xz xx
Zmykam
Dobranocplemiennym
x, xy, yx,xz xx
Zmykam
Dobranocplemiennym
Kto mnie oświeci ...Dlaczego tak jest że nie zaksięgowało mi po wczorajszym losowaniu miałem 7 /10 w stałych zestawach Multi Multi to czemu tego nie dodało do mojej nistorii wysokich wygranych
Forsami bo chyba musi przekroczyć wygrana koszty gry w większych procentach chyba
Forsami udostępniłem ci jak z PO nie wytrzymał z redaktorem czego się spotykacie z sędziami w gabinecie PO
nie dodano bo byś miał za dużo punktów a dzis Mikołaj zabiera a nie daje
Mulag Po wiedz Po wiedz czemu świat twój milczy cały blady od wzruszeń Ich Troje