Wpisy 3 050 407 – 3 050 506
6 grudnia 2017 23:08 → 6 grudnia 2017 23:36, 100 wpisów
1 emeryt obelgi szyderstwa 30 wpisow te same nicki pan pikolo jocia bez urazy ja sie zmienilem a wy nie mozecie zamiast nie reagowac na wpisy zachowujecie sie jak uczniaki a jak ktos pisze cos wbrew wam to jest najgorszy
i tak równowaga w przyrodzie bedzie zachowana bez zawalania zielonej
nawet nie przyjmujecie do wiadomosci to co sie do was pisze o czym sie pisze zaraz atak a tak milo by bylo jak by byla zgoda na to wyglada ze macie to gdzies wolicie reagowac na linki jak dziecie przy czym najwazniejsze sa bledy ortograficzne
Mulag lepiej mi się czyta o 4 Milionach w Lotto niż o czterech pomarańczach a oni dalej swoje
jest tylko jedna prawda i tyle koniec różnych wizji koniec bo Polska tego nie wytrzyma
Gryks i po co jeszcze tyle piszesz, uszanuj nasze zdanie i reakcje
wszystko wina rządu...poróżnił ludzi...a miało być tak pięknie....
a kto głodnemu zabroni nie ważne jaka pora jak zła pora to z nią do wora a wór do morza ...za dwa lata będzie jedna partia i się skończy podział będzie okey
uszanuje jociu mimo ze sie tutaj nie chce mi i chyba nie ktorym siedziec jak po wpisie emeryta sa reakcje na cale dni noce
3 050 432. gryks76 , jeszcze raz to samo, szanuj nasze zdanie i reakcje na wpisy emeryta
Junak , pięknie będzie jak przeoraną cała hołotę niezależnie od przynależności i wybiorą ludzi uczciwych , tylko kiedy to nastąpi i czy takich się znajdzie .
Forsami dałam wróżki na menadżer spamu wpisuje numery i święty spokuj...dzięki za radę
czesc mulag juz ci odpowiadam, tak dawno nic tu niewpisywalem i sie nieudzielałem na necie ale czytam i obserwuje wszystko co tu wychodzi z pod palcow ludzi, niektore wpisy i niektorych ludzi traktuje z przymrozeniem oka , i z lekkim usmiechem, ale wszystko czytam wkurza mnie to jesli sobie ludzie wytykaja cos i na wzajem sie wyzywaja, ale coz to jest ich sprawa, nie wnikam
w to, wkurza mnie to bardzo jak tu sie traktuje niektorych ludzi i jak sie ich nieszanuje, bo niemysla tak jak inni na tym czacie , ijak ktos stanie np w ich obronie lub sie komus w wpisie przeciwstawi to zaraz jest uwazany za gorszego, rozumie ze enmeryt czy franek od firanekm kogos tu obrazal i prowokowal tez ale czy ich inni tez nieprowokowali, jak mi tu ktos kiedys napisal o franku ze jak mi sie tak podoba to moze wez sobie go do domu, itd, wtedy gdy probowalem pomoc sie nawrocic frankowi,teraz gdy cos wspomnialem o emerycie , zauwazylem atak na moja osobe , ale to nic komus sie niespodobal moj wpis ale okej rozumie to, czytalem tez wpis u pewnego goscia wpis kolegi GRYKSA76 z ktorym w tym wpisie sie tez i zgadzam w 100% bo gosc ma zupelna racje, i szanuje ten wpis gryksa u tego goscia szanuje obu panow tez i jak zawsze powtarzam co zlego to nie ja
w to, wkurza mnie to bardzo jak tu sie traktuje niektorych ludzi i jak sie ich nieszanuje, bo niemysla tak jak inni na tym czacie , ijak ktos stanie np w ich obronie lub sie komus w wpisie przeciwstawi to zaraz jest uwazany za gorszego, rozumie ze enmeryt czy franek od firanekm kogos tu obrazal i prowokowal tez ale czy ich inni tez nieprowokowali, jak mi tu ktos kiedys napisal o franku ze jak mi sie tak podoba to moze wez sobie go do domu, itd, wtedy gdy probowalem pomoc sie nawrocic frankowi,teraz gdy cos wspomnialem o emerycie , zauwazylem atak na moja osobe , ale to nic komus sie niespodobal moj wpis ale okej rozumie to, czytalem tez wpis u pewnego goscia wpis kolegi GRYKSA76 z ktorym w tym wpisie sie tez i zgadzam w 100% bo gosc ma zupelna racje, i szanuje ten wpis gryksa u tego goscia szanuje obu panow tez i jak zawsze powtarzam co zlego to nie ja
Arczibalik,zgadzam się z Tobą w pełni ale próbuj trochę ograniczać śliwa bo wychodzi z tego referat
jednak wybrałem Krakuski zbożowe jeszcze paczki nie otworzyłem ale juz open
Mulag to tak coś jak ja w Multi tylko mi potrzeba ze 2000 ale całkowity zwrot kosztów plus zarobek
Mulag umiem jeść chleb jałowy ze smalcem iskwarkami dżemem i szynką czyli na biedno i bogato
3 050 448. Pan 2017-12-06 (23:21) Janek
Hipokryzja (od gr.
Drugie plemię niech poczyta co kryje się pod tym....
ta wasza hipokryzja powaliła Księciunia
więc idzie spać
>>>>>>>>
Hipokryzja (od gr.
Drugie plemię niech poczyta co kryje się pod tym....
ta wasza hipokryzja powaliła Księciunia
więc idzie spać
>>>>>>>>
sebastian m juz ci odpisuje , przepraszam ze musiales tyle czekac ale chcialem odpisac MULAGOWI , dziekuje troche sie juz lepiej czuje niz ostatnio, ale moze byc, lepiaj [powiedz jak mtam twoj biznes sie kreci, jak tam z gra trafiasz cos?
bo ja narazie tylko typuje ale nic niewysylam
bo ja narazie tylko typuje ale nic niewysylam
nie denerwować mnie Proszę jem ciasteczka sama miłe rzeczy Proszę
zonka tylko bije bo maja byc na jutro a nie ze ja zaraz wszystkie
Gryczany żona Ciebie bije ?
3 050 445. Mulag 2017-12-06 (23:20) Krakus
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
potrzebuje 1000 na rozruch to oddam dwa razy
Mulag a co chcesz rozruszać jakie masz plany i pomysły ?
sebastian nie chce z toba do ciebie pisac czy to dla ciebie jest nie zrozumiale????
Arczi biznes ma się w miarę dobrze.
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Ostatnio trafiłem 3/5 - podawałem na ogólnym
Gram z przerwami
Nie gram codziennie bo to by było uzależnienie
Sebastian Widziałeś dzisiaj 71 weszło dwa razy już bym dziś przytulił 200 złotych gdybym miał na granie
Np w niedziele w ogóle nie gram
jacunn wiem ze duzo pisze ale kiedys pisalem tu na forum ze mam jedna wade taka duzo mowie i duzo pisze i musiie sie do tego przyzwyczajic lub nieczytac mojich wypowiedzi jesli kogos bola oczka, okej rozumie ze wychodzi z tego taka mala notatka , to jeszcze nie jest referat, tylko mała notatka kiedys ppamietam pisalem referat w szkole to moj profesor od polaka powiedziall mi ze napisałem drga powiesc, ale jacun rozumie twoja aliuzje bede sie streszczaal spoko jest rozumie
Forsami dziś też nie grałem a 71 miało wejść ?
A mini
W mini liczba 71 ?
Ja to chyba mam plany stworzyć nową partie polityczna ale potrzebuje fajnych ambitnych ludzi
Podałem Zbigniewowi liczby do Lottoale uprzedzałem że w lotto słąbo mi idzie i była 1/6 + dwie obok
No pewnie według mojego sposobu czy w Multi Multi wyjdzie lub nie 71 to i tak w końcu zarobie W Multi Multi 71
Mulag partię polityczną ?
Forsami grałem na 2 liczby to mi wchodziły
Gram na 3 to wchodzą 2
Gram na 5to wchodzą 3 lub 4
Mulag daj sobie z tym spokój
sebastian M, ja gdybym wczoraj w realu wyslal MULTIEGO na 10 liczb to bym trafil 10z 10 i bylbym dzisiaj bogaty ale niewyslalem nic bo niemoglem sie podniesc z lozka , a chwilowo tez iniegram w nic lecz tylko typuje liczby sobie
arczi to mogłeś napisać
Sebastian da sie da się sam widzisz a moim sposobem zarabiam 200 złotych dziennie
arczi ale numer