Wpisy 3 050 307 – 3 050 406
6 grudnia 2017 22:36 → 6 grudnia 2017 23:08, 100 wpisów
pikolo wiesz dlaczego z tej stronki odeszlo tu duzo ludzi ? bo nikt nie nawidzi chamstwa jakie tu sie od pewnego czasu preferuje i wyzywania ludzi przez inne osoby, wiesz dlaczego ty ni3ema kubana,czy sniezynka 1554i innych jak franka od firanek itd bo jedni zostali zbanowani a inni nie mogli wytrzymac waszyh obscenicznych tez i obrazajacych pomowien, i glupich przytykow ,jesli nadal tak tu bedzie to odejdzie wiecej ludzi jesli nadal beda tu takie ataki na innych,ja zawsze uwazalem ze ta stronka jest spoko i jest poswiecona grom liczbowym ,a nie atakom na osoby ktore tu daja swoje wpisy, ja nikogo tu nie atakuje i niezycze sobie aby ktos i mnie tu atakowal, na tej stronce , kazdy ma prawo do roznych swojich pogladow i nalezy mu sie szacunek , calkowity, zauwazylem ze jest tu duzo porzadnych tez i ludzi i tez fajnych kobitek,z ktorymi mozna milo tez popisac iniekoniecznie tylko o l9iczbach ale o wszystkim, grunt to niepreszadzac imiec dla kazdego szacunek, i niektore zeczy lub wypowiedzi np, emeryta traktowa z lekkim przymrozeniem oka poprostu, grunt to sie nieklocic i zachowac spokoj i wszystko bedzie okej, to zac czym obrazul cie kiedys emeryt to powinnes zachowac dla siebioe anie wyciagac tego tu teraz na forum, zauwazylem tez ze tu na stronce powstaja takie grupy ludzi trzymajacych sie razem i dziela sie na takie 2 grupy i identycznie jak w obecnym rzadzie dziela sie na lepszy czy gorszy sort, czyli kto niemysli tak jak ja to jest zaraz gorszy odemnie co?
Pikolo nic wiecej mylnego wszyscy jestesmy tacy sami nie jestesmy ani gorsi ani lepsi wszyscy gramy i jestesmy na tej stronce poto aby wygrac wTS , , a co do ludzi takich jak emeryt czy franek od firanek i innych to tegopokrojui nieublizajac icm powinno sie ich poprostu zachowanie ignorowac i tyle, poco sie nimi stresowac ? co?
czy ich wypowiedziami o tym czy tamtym, i kogokolwiek tu obrazac to niema najmniejszego sensu przecierz, nie uwarzasz tez tak jak ja mysle,?
Pikolo nic wiecej mylnego wszyscy jestesmy tacy sami nie jestesmy ani gorsi ani lepsi wszyscy gramy i jestesmy na tej stronce poto aby wygrac wTS , , a co do ludzi takich jak emeryt czy franek od firanek i innych to tegopokrojui nieublizajac icm powinno sie ich poprostu zachowanie ignorowac i tyle, poco sie nimi stresowac ? co?
czy ich wypowiedziami o tym czy tamtym, i kogokolwiek tu obrazac to niema najmniejszego sensu przecierz, nie uwarzasz tez tak jak ja mysle,?
Widzisz arczi nic nie zrozumieli pierwsza jocja juz smiech zero szucunku dla twojego zdania a dobrze napisales
to tylko taka "bajka", którą jednak naprawdę poważni ludzie wzięli pod lupę w kontekście teorii gier, podejmowania decyzji, czy np. form komunikowania się ...
Hogwarth, to miejsce, "uniwersytet" dla czarodziejów, posiada cztery domy, "szkoły". Uczniów do "domu" kieruje "tiara przydziału"
Te szkoły to - Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, i Slytherin
Uczniowie każdej z tych szkół są różni - jedni odważni i szlachetni, inni lojalni i pracowici, następni mądrzy i pomysłowi, i w końcu - przebiegli, żądni władzy i ambitni.
Nie wiem, jaki był wybór tiary przydziału kolegi mogę się tylko domyślać ale, jak to mówią -
nie ma przypadków są znaki
dobranoc
Hogwarth, to miejsce, "uniwersytet" dla czarodziejów, posiada cztery domy, "szkoły". Uczniów do "domu" kieruje "tiara przydziału"
Te szkoły to - Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, i Slytherin
Uczniowie każdej z tych szkół są różni - jedni odważni i szlachetni, inni lojalni i pracowici, następni mądrzy i pomysłowi, i w końcu - przebiegli, żądni władzy i ambitni.
Nie wiem, jaki był wybór tiary przydziału kolegi mogę się tylko domyślać ale, jak to mówią -
nie ma przypadków są znaki
dobranoc
Czemu właściwie regujesz na wpisy emeryta sam przeciez pisal ze jak ktos niechce niech nie czyta
Arczi-Aleś się r o z p i s a ł
A,wystarczyłoby krótko>>>Są dwa PLEMIONA
A,wystarczyłoby krótko>>>Są dwa PLEMIONA
cześc wszystkim
Nikogo nie bronie ani nie atakuje czy nie mozna miec wlasnego zdania tutaj nie obrazajac
dziś środa i nie graliśmy w gierki TS
Jutro x,xx,xx 55,79
O Gryczany
Niestety ze smutkiem powiem że Toski mi mikołaja nie przyniósł dla tego Toskiu
Gryczany gdzie byłeś jak ciebie nie było
Mulag dziś nie gramy już mówiłem
Dzisiaj Mikołaja a nie którym nerwy puszczają ciekawe co będzie w swieta
Jak to nerwy puszczają ?
Arczi jak się czujesz ?
Dlaczego emeryt nas nie sznuje, tylko wleja te z wp..
Uciekam w mapki
Uciekam w mapki
Za łby ?
Bo emeryt już jest bardzo stary i trzeba mu to wybaczyć
jociu zauwazylem ze w moim wpisie jest duzo bledow i ale to nie moja wina ze pisze z niemieckiej klawiatury i jakis chclik mi literki poprzestawial w wyrazach,oraz ze ze sie stronka zacina przy wyslaniu tekstu. mam tez problem z wpisami i slownika nie potrzebuje zadnego wcale, cos nie tak jest ze stronka cos sie krzani moze to z powodu mikolaja kto wie?
Czaki ?
Mikołaj dzisiaj przyszedł
wtaj sebastian M i mulag
emeryt już pisałem jest dobry spoko gość tylko go nawrócić trzeba
jociu jesli mogla bys odpowiedziec to nie tak ze bronie emeryta czy tez atakuje ja do niego nic nie mam poprostu tylko nie gniewaj sie nie mam zamiaru ciebie czy kokokolwiek obrazic.........
po co wogule reagujesz na wpisy emeryta czy on ciebie obraza do ciebie pisze tak sie tylko zastanwiam zaa kazdym razem kiedy on da wpis juz zaraz ataki
Mulag było dzisiaj 71 dwa razy to co ci kiedyś pisałem oj oj oj
dusia tutaj dopoki nie bedzie sie szanowalo zdania kogos na rozne tematy bedzie wojna a tak nie powino byc 24 grudnia bedzie innaczej
Kilku mistrzów tu dzisiaj pisze >> Cyt. nie zwracajcie uwagi <<<
no właśnie mistrzowie >>> nie zwracajcie uwagi
no właśnie mistrzowie >>> nie zwracajcie uwagi
Mulag nic to do tego sposobu grania co ci pisałem kiedyś a kiedyś ci ozenie tego tajnika
propozycja dla obozu przeciwnego emerytowi -- jak coś wklei wklejcie coś swojego na wynik 1:1 , bo już się na wymioty zbiera czytając następnych 30 postów ataku
24 grudnia beda wszyscy cudowni nagle sobie przypomna przykazania itp