Wpisy 3 043 867 – 3 043 966
30 listopada 2017 23:32 → 1 grudnia 2017 07:40, 100 wpisów
Co robicie ?
Już śpicie ?
Ale numer
Gdzie mam was szukać ?
W łóżkach ?
W mapkach ?
A może poszliście na dwór lepić zwierzaki ze śniegu ?
Pewnie to trzecie super
Jak przyjdziecie z dworu to opowiedzcie mi kto co polepił
Ja dziś ulepiłem krokodyla i króliczka
nie ma nikogo trudno ide w mapki od juta nowy miesiac moze ktos pozniej bedzie
i jak w mapkach?
Gryczany jesteśmy
Gryczany załóż okulary i nas zobaczysz
Bez okularów już nic nie widzisz
Bez okularów już nic nie widzisz
Gryczany to musi być bardzo stresujące dla ciebie jak patrzysz w ekran i nic nie widzisz rozumiem to
Gryczany dlatego trudno ci cokolwiek wygrać bo chcesz np skreślić liczbę 5 a skreślasz inną
Już teraz wiem dlaczego nazywasz swoje granie zabawą
Nie widzisz co skreślasz i bawisz się tym czy uda ci się skreślić to co chcesz czy nie tak ?
Zioraczku mam rację ?
Gryczany pamiętaj że bardzo cię lubie i jak będziesz potrzebował pomocy to zawsze ci chętnie pomogę
Zaraz podam liczby na jutro
Tak
To na jutro
2 4 7 35 53
2 4 7 35 53
Dobranoc Jocia
ioraczku jeszcze nie śpisz ?
Zioraczku miało być
Widać że ziorasz
na wp.pl sonda
SONDA Głosów: 65161
Czy Stanisław Piotrowicz budzi Twoje zaufanie jako szef komisji sprawiedliwości i praw człowieka?
14.3% Tak
83.0% Nie
Nie
SONDA Głosów: 65161
Czy Stanisław Piotrowicz budzi Twoje zaufanie jako szef komisji sprawiedliwości i praw człowieka?
14.3% Tak
83.0% Nie
Nie
na multipasko sonda
SONDA Głosów: 1
Czy emeryt budzi twoje zaufanie jako zaufany na chacie na stronie mutipasko?
100% NIE
0& TAK
SONDA Głosów: 1
Czy emeryt budzi twoje zaufanie jako zaufany na chacie na stronie mutipasko?
100% NIE
0& TAK
na WP.pl,to tak samo jakbyś robił sondę w Superstacji lub w TVN-ie lub na Onecie,to jest jedno i to samo bagno PO-wskie,kupione przez niemiaszków,ale frajer z ciebie
co to juz tu nikogo niema?
2.4.7. i 45.7.8
Po wczorajszym losowaniu 5/10 czyli 4 złote zwrot dołoze i zagram na 10/10 trzeba iskierke nadzieji podtrzymać
8,10 w ostatnich dniach się powtarza to moje liczby z zakładu szkoda że tak skromnie wychodzą przynajmniej 7/10 to bym miał na granie
Pewnie ludzie w pracy albo śpią zaraz ja powychyluje drugie i też pójdę spać
Menstar ty prawie jak młody emeryt wielka radość w domu słoty ...
Menstar zagraj w Lotto Plus i Multi Multi Multi Multi Multi eurojackpot ekstra pensje
Mam patent na 2/2 ale nie mam na rozruch wpadłem na ten sposób zarobkowania dzięki Multi Multi w tym tygodniu jak wyjdzie 71 to jestem w domu narazie małym potem willa z basenem
Brjan jak dziennie minimalny zysk to 200 złotych a jak jedna stała liczba nie wejdzie to progresja przebijam stawką itak zawsze jestem na plus tylko trzeba mieć na grę i progres czyli przebijanie stawką wiem że to może być niezrozumiałe dla czytajacego ale ja wiem co ijak zero strat system 10000000000000""% skuteczność
Forsami Wiem co to,progresja kilka lat temu ,był na stronie gracz,który :grał progresją,nawet ładnie mu szło
Nie grać progresją.
Brjan.
Brjan puszczasz 80 zakładów na dwie liczby stała liczba to 71 kolejna do niej to np 1,71,2,71,3,71,4,71,itak aż do 80 czyli wszystkie pozostałe z 71 to kosztuje 200 złotych na losowania 80x 2.50=200 masz z tego 19 parek płatnych po 16 złotych to nam daje 304 złotych jeżeli twoja stała liczba nie wychodzi czyli 71 to na kolejne losowanie przebijasz stawką czyli nie 200 a 400 płacisz ajak nie wyjdzie to 600 a nawet 800 jak trzeba aż w końcu twoja liczba stała wejdzie czyli 71 w moim przypadku i masz zwrot kosztów gry i zysk oczywiście przesledzilem losowania to liczba 71 nie wyszła aż o ile mnie pamieć nie myli 11 razy to tyle trzeba przebić stawką czyli 2200 ale to się zwraca w 100% z zarobkiem to jest kwota wolna od podatku bo to jest rozpisane na kilku blankietach
I kto nie dowierza,że TS obserwuje MP,ja napisałem liczby:nieparzyste,a TS dał parzyste
Forsami.