Wpisy 304 068 – 304 167
16 maja 2011 16:02 → 16 maja 2011 18:18, 100 wpisów
ale giorgio staraj sie o moje względy--może Ci sie uda mnie zdobyć

andromeda.Zapamie.taj sobiejedno.Mnie nauczono zawsze być dla kobiet miłym a dopiero po lepszym poznaniu zmieniać ewentualnie zdanie.over!

andromeda czytaj dokładnie.pisałem.na początku jestem zawsze miły dla wszystkich kobiet.Dla ciebie oliwiji,eweli(sorkijeśli to nie kobieta)a dopiero jak poznam blizej to mogę czasami zmienić zdanie.Nie sądzę,ze skoro Ty masz o mnie inne zdanie chciałabys mnie poznać bliżej

giorgio moja reakacja jest taka ze kiedyś na czacie mnie zaatakowałeś i sobie to pamiętam........i nie ufna jestem....
a nigdy nikogo nie skreślam.......ale nie łatwo jest zdobyć moje zaufanie....
a nigdy nikogo nie skreślam.......ale nie łatwo jest zdobyć moje zaufanie....
andromeda ,jeśli masz rację to mi to udowodnij!wierz mi naprawde jestem tu sporadycznie a ,że lubie gwiazdy to kliknąłem do ciebie z wpisem!Jestem ciekaw co trzeba zrobić (starać się) żeby zdobyć twoje względy!

giorgio a po co odnowa wywlekać tamto........co trzeba zrobić
hmmm..być szczerym,mieć jasną dusze i kąbinuj

hmmm..być szczerym,mieć jasną dusze i kąbinuj

szczery jestem,duszę mam romantyczną więc pozostaje pokombinować.może jakaś podpowiedź?

Szukaj mnie w pąkach leśnych
Szukaj na skraju lasu..
Kąpie się w rannej rosie i rozmawiam z nimfami
Kluczem zagadką jest jasne serce na dłoni

Szukaj na skraju lasu..
Kąpie się w rannej rosie i rozmawiam z nimfami
Kluczem zagadką jest jasne serce na dłoni

piękna poezja,pewno tak śliczna jak Ty .czy możemy inaczej dalej kombinować niż tutaj na oczah wszystkich.?muszę teraz do obowiązków.może podasz maila,napiszę wieczorem!

giorgio często meila podaje angela-andromeda@wp.pl
ja też już znikam papa

ja też już znikam papa

Tak sie zastanawiam jakby to bylo jakby sie jokera jedna liczbe puscilo na 15 losowań.
hehe
heheandromeda.mam nadzieje,ze odpiszesz.Powodzenia wieczorem w losowaniach.

giorgio Tobie nie zależy na znajomości ze mną tylko na informacji o systemach?
oczywiście jak napiszę wieczorem to liczę na odpowiedź oraz ,ze wygramy wieczorem jak również będe kombinował aby poznać Twoją jasną duszę!

.pa

.pawręcz rzeciwnie,systemyto razem wymyślimy dzieląc sie doświadczeniami!!!teraz to juz the end!

.Pa

.Pajeśli o to chodzi to wolę dziewczyny z ciemnymi włosami!Teraz to już naprawdę pa!Wygrajmy!

oliwija.naprawde muszę spadać.Tyteż nie odpowiedziałaś na moje pytanie jakie zestawy grasz?Czy kolor włosów jewst zaproszeniem abym napisał więcej na maila co jestm w profilu?mogę?

mozesz napisac....
nie widzialm co piszesz bo młoda odrabiala zadanie domowe.... taka teraz jest szkoła....
nie widzialm co piszesz bo młoda odrabiala zadanie domowe.... taka teraz jest szkoła....
.

Andromeda.. . Witaj.. .

Jocia.. . Witaj.. .

uwaga,uwaga pewien jegomość zerka na czata teraz zacznie się weryfikacja i wspólne na priv pisanie po co ktoś pisze to czy tamto 
w trosce ? no właśnie o co?

w trosce ? no właśnie o co?
mirnam61 dziekuje, juz 2 razy na 2 zagrania wygrałam po 2 zł...ale naprawde potrzebuje pilnie tego tysiąca

Dream> może za trzecim razem się uda, albo skreśl pewną szóstkę w multi
rano napisalem ci ze 69 71 weszla 11 maja o 14 a rano typowana 56 58 dzis zobacz rano o 7 co pisalem kosmaty
niedlugo przyjdzie czas na mirnamowe..... 61.. . 

Wędrowco..witaj.Czy wiesz jaki zestaw kul jest używany teraz do mm?

witam.Aga 2 i 3 to mi pasuje 

w mm nadal ten sam zestaw.
Wędrowco..dziekuję.

Dziewczyny .jociu..kasika...
..milego wieczoru.
..milego wieczoru.

może masz jakieś niezwykłe cyferki dla nas