Wpisy 303 968 – 304 067
16 maja 2011 14:13 → 16 maja 2011 16:01, 100 wpisów
Dobra jadę a wy się bawcie dalej kochani.
Gała....
torsan...
dotam....
albinlotto...
i inni 

Gała....

torsan...

dotam....

albinlotto...
i inni 

W rmf klient 200 tys na sms wyłapał...........
aga31 nikt nie mógł pobierać bo jeszcze go nie ma. Mówilem rano...
aga31 - w Multi gram a w Paryżu nie byłem

Gratki wygranym. U mnie tylko 3/6 i 4/15. Wieczorem będzie lepiej
Kurna, nawet w urodziny nie dadzą człowiekowi wygrać... 
Może wieczorem będzie lepiej

Może wieczorem będzie lepiej

lila

Witam

Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 970 000 złotych
hej giorgio narazie obserwuje liczby nie szalje-jeden kupon ale liczby mi się rozstrzeliły , nie puściłam tych co chciałam i tylko 3/9
a u Ciebie?
na wieczór skreśle już bardziej trafne
a u Ciebie?
na wieczór skreśle już bardziej trafne

giorgio bo zapomniałam dzis o 56.65 i nie dałam..ból
gratuluje giorgio

gratuluje giorgio

dzięki!a dlaczego nie typujesz na "zatypuj"może bym coś od Ciebie "spatrzył"!

giorgio ale Ty przeciez jesteś super typer

ja sobie zapominam zatypować--i nie chce zapeszać liczb

ja sobie zapominam zatypować--i nie chce zapeszać liczb

dzięki za dobre słowo!
.dzisiaj trochę przekombinowałem mogłem mieć 6/6.trudno moze wieczorem bo gram to samo na dwa losowania a Ty?

.dzisiaj trochę przekombinowałem mogłem mieć 6/6.trudno moze wieczorem bo gram to samo na dwa losowania a Ty?Witaj oliwija!tak żeby sobie później nie pluć w brodę!A dlaczego pytasz?

masz rację nie na darmo to się nazywa gra losowa!a ty typujesz u pasko?można zobaczyć twoje osiągi?

typuje codziennie gram w weekendy no i wyjatkowo dziś... w tygodniu nie mam czasu. mozesz oczywiście

zerknąłem w między czasie,nieźle.ja jak nie gram to nie typuję!a dlaczego tylko w weekendy grasz?

No nareszcie!!!!
Lalunie Aga,"Lyla" witanko
Dlaczego wygrywacie a my nie?
Prosze mi podać po 2 liczby(ale takie co wejdą) OK ?
Dziękować będę potem(po losowaniu)

Lalunie Aga,"Lyla" witanko

Dlaczego wygrywacie a my nie?
Prosze mi podać po 2 liczby(ale takie co wejdą) OK ?
Dziękować będę potem(po losowaniu)

bo nie mam czasu latac do kolektury. Peraca dom dziecko... i tak w kołko
Lestek witaj!
Jesteś?
Jeżeli tak to przygotuj mały zstawik.Ja Ci prześlę wieczorem.
Jesteś?
Jeżeli tak to przygotuj mały zstawik.Ja Ci prześlę wieczorem.

andromeda,po pierwsze bo masz ciekawy nik,po drugie nie tylko z tobą klikam ale również z oliwiją!czy to źle,że klikamy?jak nie masz ochoty to nie odpowiadaj.Oliwija ja nie gram na suchobo raz zatypowałem w pasko i miałem 5/5 i gratki a w realu nie poszło!Dla Was obu

oliwija.a jak byś trafiła na sucho 6/6,nie byłoby ci przykro.
trójak na 22-gą dla potrzebujacej 9,13,35.andromeda

odpowiesz na pytanie?
trójak na 22-gą dla potrzebujacej 9,13,35.andromeda

odpowiesz na pytanie?oliwija,ja już gram bardzo długo i dlatego nigdy nie typuję "na sucho".

giorgio z tego co pamiętam to Ty mnie chyba nie lubiłeś wiec ja jestem zaskoczona
ewela potrzebowała,prosiła o trójkę.odpowiadając oliwiji zapomniałem nika więc napisałem dla potrzebującej.późniejszy wpis wyjaśnia to .a ty mi i tak nie odpowiedziałaś na moje pytanie jakie masz ulubione liczby,system,jakie osiagi.to jest tajemnica?

andromeda,źle pamietasz bo ja nigdy z tobą nie klikałem a zresztą jestem tutaj bardzo rzadko na forum więc to nie ja cię mogłem nie lubić lecz ktos inny zapewne

giorgio jak tu odpowiadać na pytania kiedy czuje ze intencje nie są szczere do końca...wybacz ale Ty mnie pewnego razu ochrzaniłeś....a dziś jesteś miły....dla kogo pracujesz kotku?

andromeda,po takim wpisie aniołku mozemy zakończyc klikanie bo ja klikam z tobą a nie pracuję dla nikogo chyba moze dla siebie żeby poznać ciebie bo zaczynasz być tajemnicza nie odpowiadasz na pytania a ja lubię tajemnicze kobiety!ale skoro nie chcesz to napisz i wiecej nie napiszę tutaj nic do ciebie.

giorgio ja pamętam to raz było na czacie ochrzaniłeś mnie i od tego czasu Cię unikam Aniołku...
nie chce mi sie tych wpisow przelecieć aby znaleść ten wpis jak jesteś dla mnie nie grzeczny no przepraszam ale mam żal

nie chce mi sie tych wpisow przelecieć aby znaleść ten wpis jak jesteś dla mnie nie grzeczny no przepraszam ale mam żal

Witam