Wpisy 3 035 473 – 3 035 572
23 listopada 2017 03:45 → 23 listopada 2017 09:35, 100 wpisów
Strasznie to prozaiczne
No nic ChłopakiTrzeba się zbierać
Dobranoc Arczi,Camillo
No nic ChłopakiTrzeba się zbierać
Dobranoc Arczi,Camillo
dobra ja juz dzisiaj uciekam pomału spac bo juz ledwo patrze na oczy , i dziekuje wszystkim na forum za mila rozmowe i zycze wszystkim grajacym duzo zdrowka i wysokich wygranych, DOBRANOC, gonzaga camilex,radar1111
camiilex jeszcze jedna tajka mala dygresja jesli ci niewchodza liczby na 10skreslen graj namniej liczb, zacznij grac od mniejszych kwot np puszczaj naod 5liczb w gore do licz ,jesli trafisz 5liczb to dodaj jedna liczbe i graj az trafisz te 6liczb i tak coraz wyzej az w koncu trafisz wymazone te 10 z 10
i grunt to sie nigdy nie poddawac i wierzyc w too ze sie uda trafic w koncu nie dzis to jutro
1zmiana
Makler trafił moimi liczbami 4/5 w mini które kiedyś zapisał moje liczby wiem ze na sucho trafil
Adis lecę do pracy
Typnelam wczoraj parke 22,25 i wieczorem była 25 plusem A ja puściłam zwykly
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/14325/main/236c6041fe.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
Mam 4 multitak smiesznie nigdy nie kreslilempewnie nic nie wpadnie
Lotto de:
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Krasnalka.
Nic jeszcze nie sprawdzałem.
Emerytka.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
ale malym trikiem wygralem dzisiaj tez mam pewnego asa w rekawie
slawek10
wazne zeby wygrywac co jakis czas - ja sobie postanowilem ze bede gral co losowanie na 21:40
regularnie i dzisiaj mam chec na 5/5 albo 3/3 ewentualnie zagram na cos wyzej
Janosik
Już odpisałam Krzysiowi
Już odpisałam Krzysiowi
angierski masz pelna wersje czy demo?
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
slawek10 musisz nadac uprawnienia administrtora do skrotu programu (tam masz opcje wlasciwosci i uruchom jako administrator)
slawek10 i na tym sie konczy podroz bo tutaj w demo mozesz typowac np. 5 liczb z orginalnie 20 (zmiana wspolczynnikow)
ale ja mam jeszcze jedno okienko ktorego nie widac w programie
i tam wygenerowalem 10 liczb na 1 zaklad wycialem tylko te co byly w ostatnim losowaniu i zagralem