Wpisy 3 035 468 – 3 035 567
23 listopada 2017 03:35 → 23 listopada 2017 09:31, 100 wpisów
Krótkie można przedłużyć a obsrane można wyprać i będzie ja nowe
camilex no nieraz tak jest jak sprawdazsz kuponik w MM i nic niema to sie czlowiek denerwuje ze znow jest w plecy , ale zawsze odkladajac ten kupon na bok-mozesz pomyslec jutro jest nowy dzien i bedzie napewno lepszy niz dzisiaj nie trafuilem dzis moze jutro mi sie poszczesci, i zapamietaj jedna takazecz spruboj grac na tych samych liczbach co dzisiaj nietrafiles. pozwol tym liczbom ktore kreslisz wpasc w twoje sidla,poprostu wysylaj je na okretke, napewno kiedys wpadna wszystkie na raz i wtedy bedziesz najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie-{-{kciuki}}
Strasznie to prozaiczne
No nic ChłopakiTrzeba się zbierać
Dobranoc Arczi,Camillo
No nic ChłopakiTrzeba się zbierać
Dobranoc Arczi,Camillo
dobra ja juz dzisiaj uciekam pomału spac bo juz ledwo patrze na oczy , i dziekuje wszystkim na forum za mila rozmowe i zycze wszystkim grajacym duzo zdrowka i wysokich wygranych, DOBRANOC, gonzaga camilex,radar1111
camiilex jeszcze jedna tajka mala dygresja jesli ci niewchodza liczby na 10skreslen graj namniej liczb, zacznij grac od mniejszych kwot np puszczaj naod 5liczb w gore do licz ,jesli trafisz 5liczb to dodaj jedna liczbe i graj az trafisz te 6liczb i tak coraz wyzej az w koncu trafisz wymazone te 10 z 10
i grunt to sie nigdy nie poddawac i wierzyc w too ze sie uda trafic w koncu nie dzis to jutro
1zmiana
Makler trafił moimi liczbami 4/5 w mini które kiedyś zapisał moje liczby wiem ze na sucho trafil
Adis lecę do pracy
Typnelam wczoraj parke 22,25 i wieczorem była 25 plusem A ja puściłam zwykly
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/14325/main/236c6041fe.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Krasnalka
Mam 4 multitak smiesznie nigdy nie kreslilempewnie nic nie wpadnie
Lotto de:
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Kumulacja: 8 000 000 euro.
Krasnalka.
Nic jeszcze nie sprawdzałem.
Emerytka.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
Krzyś się pytał o kogoś co gra w Lotto de.
ale malym trikiem wygralem dzisiaj tez mam pewnego asa w rekawie
slawek10
wazne zeby wygrywac co jakis czas - ja sobie postanowilem ze bede gral co losowanie na 21:40
regularnie i dzisiaj mam chec na 5/5 albo 3/3 ewentualnie zagram na cos wyzej
Janosik
Już odpisałam Krzysiowi
Już odpisałam Krzysiowi
angierski masz pelna wersje czy demo?
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
Bo mam demo i nie chce zaktualizowac bazy losowan ,wywala blad ze plik tylko do odczytu
slawek10 musisz nadac uprawnienia administrtora do skrotu programu (tam masz opcje wlasciwosci i uruchom jako administrator)
slawek10 i na tym sie konczy podroz bo tutaj w demo mozesz typowac np. 5 liczb z orginalnie 20 (zmiana wspolczynnikow)
ale ja mam jeszcze jedno okienko ktorego nie widac w programie