Wpisy 3 033 789 – 3 033 888
20 listopada 2017 15:49 → 20 listopada 2017 18:53, 100 wpisów
Pokonała wówczas Bayern FC z Monachium 8:0 i Victorię Berlin 3:1, oraz Beuthen 09 (Bytom) 5:1, a przegrała nieznacznie z paryskim Red Star 3:4 i z Herthą Berlin 4:5. Z późniejszych spotkań na uwagę zasługują zwycięstwa nad Sport-Club Wiedeń 4:3 (1934), z FC Wien 2:0 (1935) i z Budai FC 2:1 (1936).
To ciekawe ale to historia ale ładna żeby utrzymali formę jak Bayern Monachium który też ma długą historię
narazie na jutrzejsze imieniny dostalem od lotto 100 piw
czekam na nastepne prezenty, moze jakas bmke
czekam na nastepne prezenty, moze jakas bmke
jak sie nie gra to nie ma radosci z wygranej a to wydluza zycie
jeden dziadek na wsi co kiedys mial 6/6 mowil panie tym powinni ludzi leczyc tak krew zapieprza
06,09,15,18,21,26,30,31,34,36,37,38,39,41,43,48,49,50,51,52,63,68,74,80 i co tu wybrac
trza co nie co dobrac co sie pisalo co sie widzi i sie typnac pusic ale to po meczu ukochanego zaglebia lubin z koronka kielce
https://www.youtube.com/watch?v=Q0hmAnao4tg&index=3&list=RDXr4mXMGwphU
musze zrobić finalna statystyke wlasciwie dwie ma dawac super wyniki duzo ponad srednia
mam swoj program na androida do typowania ale statystyka do podstawa (dlatego jak zrobie stat to go dokoncze)
dzisiaj oglaalem oferty pracy w anglii zwykly programista stron www zarabia 22 tys funtow na rok czyli okolo 9 tys brutto
sam bym wyjechał do Anglii czy innego kraju tylko nie w ciemno bo tu tyrasz a to jest wegetacja socjal na który musisz pracowac
ciekawe jak w Anglii teraz po tym wyjściu jeszcze nie dokonanym ale trwającym
no tutaj to tyrasz na normalne zycie, nie masz takich luksusow, tam pracujac wiecej wydajesz ale i tak sie oplaca po jakism czasie przyjechac i zyc w polsce za te pieniadze
to prawda jak u mnie ostatni dzwonek bo na wyjazd będzie za późno
ale sam od siebie wymagam ale warunek niespełniony język umieć dobrze i nie w ciemno nie ma na to sił by kombinować
ja sam nie wiem czy jestem zdrowy wydaje mi się że okey choć nie raz tu szczyknie ale jak na razie niby okey
widac po sportowcach do 40 i tyle nawet mniej do 35 czyli jak pisze 40max
ja tam mam problemy z dzwiganiem, nie raz mi nogi odlaczy ze nie moge chodzic wszystko to problem z kregoslupem
ja jak miałem 20 parę chyba 22 dwa wiadra bez problemu z gruzami z drugiego trzeciego piętra i spowrotem
dwie w rece a teraz przejdę się gdzieś a cały z lany potem coś jest nie tak
no ja pracuje fizycznie ale ile dam rady nie wiem a są jeszcze cięższe prace od mojej ja by nie pracował albo sami by mnie zwolnili
a ja jeszcze pale i mam slaba kondyhe, tez bym sie meczyl przy takiej pracy
byle co się jadło z dziecka bo bida teraz nie lepiej skad te siły brac plus wiek
w sumie nawet teraz jest lepiej bo mam prace i jakoś ciągne ten wózek
ja jak dlugo pracuje to miesnie mi drza, czuje glod i chyba to cukrzyca
to wszystko się odbija jedzenie o nie regularnych czasach nocki skutki gwarantowane
ja tam narazie nie narzekam bo pracuje w biurze, fizycznie 2 razy pracowalem pierwsza praca byla bardzo ciezka, druga latwiejsza bo na LPG