Wpisy 3 033 689 – 3 033 788
20 listopada 2017 14:03 → 20 listopada 2017 15:49, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,07,08,09,11,15,17,20,21,23
mogę spokojnie wrócić do pracy -- bogactwo na razie mi nie grozi
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6870224
Wylosowany numer to: 6870224
Tak to dzisiaj było.
Wpis. 675. 5 liczb - stawka x 10.
Prognoza: 1-2/5. Jest... 1/5.
Wpis. 675. 5 liczb - stawka x 10.
Prognoza: 1-2/5. Jest... 1/5.
W moich liczbach na NIE:
>> 4/19 <<
Podałem: 25 - 52.
Wylosowali: 25 - 53.
>> 4/19 <<
Podałem: 25 - 52.
Wylosowali: 25 - 53.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 033 482. Sebastian_M 2017-11-19 (23:04)
Do tego użyłem karabinu maszynowego i wyszło to 28 31 35 45 64 73
3/6 jak obiecane
Do tego użyłem karabinu maszynowego i wyszło to 28 31 35 45 64 73
3/6 jak obiecane
jutro imieniny janusza
ja dostalem od lotto uk w prezenecie ponad 100 piw na imieniny a wy janusze co
ja dostalem od lotto uk w prezenecie ponad 100 piw na imieniny a wy janusze co
4-10 3 oczka gram na gorące tylko
Ktoś gra jeszcze w realu w mult bo ja już nie gram ponad rok tylko na multipasko ,sporo kasy zaoszczędziłem .Tygodniowo wychodziło około 20 zł .
Volt.
Przerwa.
Chyba rzuciłem smutny temat ,ale nie smucie się ,słoneczko wyjdzie
jestem wkurzony.
od 4 dni puszczałem tą samą kombinację i dziś stwierdziłem, że koniec z nią.
8 losowań! a dziś puściłem coś innego!
4,7,11,14,19,35,44,47,57,63.
Dziś tylko 63 by nie weszło...
Przewaliłem 20 tysi (bo zawsze gram za podwójną stawę i z plusem)
Ch.uj! nie gram już! Pie.dole!
od 4 dni puszczałem tą samą kombinację i dziś stwierdziłem, że koniec z nią.
8 losowań! a dziś puściłem coś innego!
4,7,11,14,19,35,44,47,57,63.
Dziś tylko 63 by nie weszło...
Przewaliłem 20 tysi (bo zawsze gram za podwójną stawę i z plusem)
Ch.uj! nie gram już! Pie.dole!
poza tym kiedyś już dwa razy weszła moja szóstka w lotto. Weszła, bo akurat nie wysłałem. To jakaś paranoja! Jakbym wysłał to by nie weszło pewnie...
Nie da się już o tym przekonać
Nie da się już o tym przekonać
cały czas grac trzeba gorzej jak człowiek odpuści czasem bo na przykład brak kaski a tu wchodzi
Znaleźć optymalny sposób na granie ,myślę że totek ma nas w ręku,ale takie są nałogi ciężko z nich wyjść
żerują na nas a wygrać ciężko jest grasz nie wygrywasz nie zagrasz wchodzi tak wiele osób już było w kurzonych
u mnie nie brak kaski, tylko stwierdziłem, że za dużo opieram się na mapach i nic mi nie wchodzi. Dziś postanowiłem intuicyjnie- bez pomocy mapy... i trafiłem 2/10
lol
lol
dla tego pisałem że na przykład kaski ale są tez inne czasem powody że się nie puści
Trzeba te granie brać na nie serio,ale tak się piszę,nie łatwo.
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
Kiedyś wypełniłem z 20 kuponów DL be wysyłania i też nie trafiłem
łapie się człowiek granie że coś może zmieni się wżyciu jak się wygra ale na tym nie ma co bazować
Człowiek chce na skróty a tak się nie da,zagrać dla zabawy jak jest większa kumulacja i tyle
a ja na sucho nie chcę nawet próbować- za dużo przykrości mnie spotkało. 2 razy 6 w lotto, 3 razy 10 w multi, w tym jedna z plusem, nie wysłana 9/10 przez błąd babki w bydzie (ja zauważyłem dopiero przy losowaniu, że jeden kupon wpuściła mi 2 razy a drugiego wcale), teraz ta dzisiejsza 9/10. w EJP w pierwszym losowaniu miałbym 4/50 i 1/2. Nie wysłałem bo stwierdziłem, że jednak za drogi zakład... kupiłem zamiast tego browary
Mam pecha i już...
Mam pecha i już...
najgorzej się nastawiać że się wygra wiadomo że szanse znikome są przez cały czas swojego życia z tym że jak się gra jest jakaś szansa marzenia które mogą się spełnić
otóż to. W lotto mam szansę 1 do 14mln... W uczciwej pracy żadnej szansy na godne życie, własny dom etc.
Wolę zagrać i mieć jakąś szansę...
Wolę zagrać i mieć jakąś szansę...
ale jak się gra długo i nic przychodzi marazm przeliczanie kaski wydanej i czas upływający ale nikt nie gwarantuje że się wygra kiedykolwiek i tu nie można mieć pretensji
a tu prawda z normalnej pracy jeśli ją normalną można w ogóle nazwać nic się nie zmieni dla tego trzeba sobie nadzieje robić i grać tylko rozsądnie za nie duże stawki a regularnie może coś siadnie konkretnego
oby nie przed końcem życia na starość tylko w najbliższym czasie np.kilku lat np. 2 lat to i tak długi czas
ale czasem mam wrażenie i odczucia że to całe granie nie jest uczciwe niestety dostarczają temu dowody jaki plotki nie sprawdzone ale gram i jak na razie grać będę zobaczymy co z tego będzie może coś się uda może jak nie miliony to tyś tego życz sobie i pozostałym na zielonej
Mój wujek ŚP grał z 30 lat i z kuponami go pochowali.Nic konkretnego nie wygrał.
a kaskę się wydaje a wielu co gra nie przelewa się ale grają by odmienić swoje życie nie koniecznie o miliony nawet te tys
gryks76 ładnie masz napisane w profilu gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
ja raz dziennie 5 z5 w mini ewentualnie w weekend nic przerwa nie będę łakomy wystarczy od poniedziałku do piątku
Grałem kiedyś w Keno na 5/5 i dość często trafiałem 3/5 i ze trzy razy 5/5,chyba trochę częściej się trafia niż w multi .
No i ile kucy do ciąguwłaśnie muszę oc zapłacić,,,słone podwyżkiuparli się na 1.2 zostało PZU