Wpisy 3 031 403 – 3 031 502
18 listopada 2017 17:37 → 18 listopada 2017 20:27, 100 wpisów
Idę bo kc mnie dobijs
Wsi
https://finanse.wp.pl/gis-ostrzega-przed-smoczkami-kauczukowymi-moga-byc-w-nich-substancje-rakotworcze-6189031908869761a
Jak to możliwe, że już dzieciom dają raka? Przecież to świadome działanie czy ktoś wierzy, że to jakaś pomyłka?
40,41,42,43,44,45,46,47,48,49
10,13,14,24,26,31,36,49,55.59
parka
17,71
trójka
58,59,60
10,13,14,24,26,31,36,49,55.59
parka
17,71
trójka
58,59,60
3 031 079. emeryt 2017-11-18 (01:07)
5/10++++++++++++++++++++++++++
5/10++++++++++++++++++++++++++
Cześć
Dziś gramy a jutro nie
Jutro niedziela dzień wolny od grania
Nie sprawdziłem jeszcze co wygrałem w Eroinę
Sprawdzę wieczorem
Idę zatypić do fioletowej budki. Zagram w Mulatkę
Rano był u mnie krasnalek ALE TYLKO 2/3 dobre i to Stawka byłą marna x 3
Idę bo już ciemno a mama mi mówiłażeby nie chodzić po nocy
Do zobaczenia później
Szkoda że tu nikogo nie ma bo bym podał co gram na 21.40 ale trudno
wzielem jednak 1 zakladzik lotto za 4 zl nawet nie wiem jakie liczby
eurojacek na sucho 03,08 lub 06,09 a 5/5 z ktorys z tych 09 12 15 18 21 24 27 30,35,38,41,44,46
Też mam duży 2 z maszyny,na 14 miałem dać czterdziestki jako 4 zakład...byloby 3\6 to jest zal
eurojacek to jeszcze zobacz co bedzie w euromelon we wtorek i wtedy wg uznania
Bonus jeszcze widzę że jest to zagrałem o niego 3 ,zakłady na 10 /10
musi byc 6 albo 66
bonusowe 15 na 51 albo 80 na 1
ja biore 1 mniejsze zlo
bonusowe 15 na 51 albo 80 na 1
ja biore 1 mniejsze zlo
historyjka na dzis taka, jeden janusz ma dzis ostatni dzien 55 lat
Przychodzi mi do głowy nietypowe pytanie, może ktoś zna odpowiedź. Ile czeka się na dotarcie przelewu od TS w sytuacji gdy ktoś trafi powyżej 2 tysięcy i odbiera w oddziale z przelewem na konto?
Bo tak się zastanawiam co gdyby np. ktoś wygrał i odwiedził TS tuż przed Nowym rokiem, a pieniądze wpłyną mu na konto dopiero po 1 stycznia więc teoretycznie w nowym roku podatkowym
Nowy Rok już blisko, oby się udało, super prezent tuż po świętach tylko ostatnio nawet w MM jestem na minus...
megamocny, pewnie bym tak zrobił i się nie zastanawiał, ale interesuje mnie ile taki przelew może iść, czy TS nie ma tego gdzieś określonego w dokumentach może
przy mniejszych kwotach przelew dociera do 2 dni roboczych ma na mysli kwoty do 250 000 zł w pozostalych napewno trwa to dluzej mam na mysli procedury a nie sam przelew bo przelew to jedno klikniecie
ciekawe jak w bankach z wypłatą całej nie dadzą za rok wybierze się wszystko
w banku bedziesz musial zapotrzebowac gotowke wczesniej i ci przygotuja tak jak teraz powyzej 20 000 zł musisz wczesniej powiadomic bank ze bedziesz wybieral pieniadze zreszta powyzej 83 000 zł zgodnie z ustawa musisz miec ochorne na pobranie gotowki czyli ochraniarze lub firma ochraniarska
bialy71 orientujesz się może czemu akurat 250 000 ma być tą kwotą "graniczną" wyżej której jak mówisz są procedury?
a co jak są osoby co na miech tyle mają z pracy ciekawe jak to jest regulowane
tak mi sie wydaje bo moj znajomy odbierał te mniejsze wyplacja a przy wiekszych mas zprocedury wydaja ci certyfikaty aby zadne sluzby cie nie scigały ska dmasz duza kase po drugie wysylaja doradcó finansiwych ktorzy cie umoralniaja co masz zrobic z kasa
owszem sa i tacy co zarabiaja ale to nie ma problemu przelew idzi emu n akonto i wszsytko zreszta tacy ludzie gotowka nie obracaja maja karty i wszsytko i to karty VIP zlote na inych warunkach
pozniej z wygrana mozesz zrobic wszsytko jak rozdasz to musisz uwazac bo to darowizna wiec podatek trzeb aodprowadzic bo ja nie to fiskus bedzie scigał
Mulag powiem ci tak wazne aby wygrac ta wieksza kase a zreszta to my prosci zjadacze chleba sobie poradzimy
i nawet fiskus nie bedezie wiedział tylko trzeba wygrac a reszte to trzeba z glowa bo juz nie jeden milioner wgrał i został bankrutem sam znam jednego byly domy samochody a teraz wyladowali w kawalerce
60 dni na odbior luz a w ang pol roku, tylko trafic i miec kupon
system jest chory miałem znajomego co miał problemy i była taka sytuacja że Urząd Skarbowy powiedziłą że coć winien pytał że może w ratach a urząd że nie bo nie ma zdolności musi cała gotówkę dać ale jak mu powiedzilei że na raty nie może a gotówkę to może chore
ja bym zamienił kaskę na osoby bliskie wole zdrowie ale i tego i tego nie mam za wiele
jasne ze chore ale co trzeba zyc nadzieje ze sie uda wygrac powiem ci tak gram od 1991 w tym roku wlasnie wygralem auto kupony mialy klejone bandorole kupilem mamie na 8 marca gdybym sam nie poszedl do kolektury to nik nas nie poinformowało wygranej pomimo ze na kuponie podawałes cały adres
tak nawet jak wygrasz są kłopoty by to do końca zdobyć dadzą ale jeszcze nie tak łatwo
wtedy wygralem malucha, kilka wygranych byla ni w 2015 w loteriadzie wygralem nowego latopa za 6000 zł ale ile ja tych kuponow wprowadzalem to szok w kilku kolekturach panie mi zbierały
ale coz gram bawie sie i zyje nadzieja ja my wszyscy tutaj pozdrawiam
tak na kręcili że pieniądz nie nieodzowny ale jak bym wam powiedział że daje wam po np. 150 milionach czy tam 150 miliardach w euro czy tam zł ale za to na bezludną wyspę bez ludzi samemu ja bym wole to co mam pieniądz traci wartość jest niczym
jest potrzebny jak są wokół ludzi mieć do nich podobny poziom pokazać innym
Ja nic większego nie wygrałem5/6 w dużego byłoby okbo 4/6 miałem kiedyś
wtedy ma znaczenie ludzie co nie którym wydaje się że każdego mogą kupić i żyć wiecznie ale jak się obudzą to się dziwią jak to nie wystarcza
ale my do takiej fortuny nie zmierzamy więc w dobrych rękach może pomóc
pieniądz rządzi i tak wszędzie jest jesteś chory masz kaskę żyjesz nie masz umierasz w większości przypadkach