Wpisy 302 886 – 302 985
15 maja 2011 17:00 → 15 maja 2011 18:43, 100 wpisów
Mnie bardziej interesuje gdzie jest Wesoły- ten wątek mnie zastanawia? Mi się wydaję że już nie chcę grać ,pewnie wyślą go na długo w delegację.

kosmaty chodzi o typowanie. Nie dam TSowi zarobić ale jeśli nic nie ustrzelę, będę podejrzewał manipulacje.
lestek nie maja twoich typów,bo niby skad .wiec jak manipulowac czyms czego niema
Chodzi o metodę typować. Przez długi czas się sprawdzała i teraz taka zmiana?
lestek moja brała wypłate zawsze 10 a w tym miesiacu zoong ,wypłaty do dzis brak,..przez kilka lat???????????????
Co znaczy grać na sucho? To znaczy pójść kupić kupon czy tylko podać na MP
??
??Pablo. Mi się wydaje ze w drugim odcinku andra zajdzie w ciążę metoda in vitro. I tu jest pytanie. Kto będzie dawcą?
Witam. Co do MP 2011 to albo pojawi się późnym wieczorem albo zostanie przesunięty o kolejne 2 dni. Pozdrawiam
ja na razie nie gram w kaskadzie , od 8 trafień po 2 zł i nic nie pomoze

Kaskada to największa lipa jaką widziałem,co tam się może podobać?chyba nie wygrane rzędu 2zł
Spook to nie dla mnie,a w kaskadzie nawet sam nie możesz kreślić,totalna lipa,mam nadzieje,że będzie to początek końca TS w tej formie
doprowadzamy do upadłości a potem zbieramy się do kupy i kupujemy spólkę
a potem robimy to samo co ono lol 
a potem robimy to samo co ono lol 
Jakiego ?
Rzetelnego, czy
/zachowując słownictwo/
księgującego na sucho ?

Rzetelnego, czy
/zachowując słownictwo/
księgującego na sucho ?

byłam nadać kupony ale pada --tak mnie zmoczyło aż do biustonosza
ale pieniązki moje
ale pieniązki moje
To natura ludzka jest taka, że gdybyście przejęli TS-a, też kusiło by was, żeby wszystko kontrolować, i mieć wpływ na zyski poprzez kontrole wysokości wygranych.Dopóki ta instytucja będzie łupem partii i środowisk z nimi związanych - będzie jak jest.Dawny system kontroli poprzez komisję miał cechy czystości losowań. Myślę, że tylko system kontroli poprzez komisję składającą się z dużej grupy ludzi wybieranych losowo do poszczególnych losowań daje nadzieję na bezstronność wyników losowań.W kraju, gdzie okazuje się, że wszędzie rządzą koterie, kumple, oszuści i kombinatorzy obecny system losowania zawsze będzie niejasny (i podejrzanie nieuczciwy!)
Monsiu>>
jaki "dawny system kontroli" ?????????????
Trójka dziadków z tektury, wcześniej pracujących w teesie ???
Oni, sprawdzali tylko, żeby
numer wyczytany był zgodny z wylosowanym, reszta była sprawdzana w nie budzących zastrzeżeń instytucjach
jaki "dawny system kontroli" ?????????????
Trójka dziadków z tektury, wcześniej pracujących w teesie ???
Oni, sprawdzali tylko, żeby
numer wyczytany był zgodny z wylosowanym, reszta była sprawdzana w nie budzących zastrzeżeń instytucjach
naiwny jestes jeśli wierzysz ze ktos ci poda co wyslał i to tu na czacie
dzagorski ts manipuluje wynikami--mi podawanie liczb na forum przynosi pecha