Wpisy 3 018 153 – 3 018 252
30 października 2017 20:03 → 30 października 2017 21:43, 100 wpisów
3 016 526. emeryt 2017-10-29 (09:43)
+++++++++++++++++++++++++
Do zapłaty: 300.00 Zł 2 kupony x 150
EWK: 2 740.32 Zł
+++++++++++++++++++++++++
Do zapłaty: 300.00 Zł 2 kupony x 150
EWK: 2 740.32 Zł
a emerytalne to jakie to ubezpieczenie (na wypadek emerytury)
https://wiadomosci.wp.pl/krs-sprzeciwia-sie-ministrowi-sprawiedliwosci-pilny-briefing-zbigniewa-ziobry-6182455930550401a
zdrowotne tez powinni zostawic chociaz w tym wypadku tez ciezko sie zgodzic
nie ma swobody podam przykład chce nie narzekać coś sam robić nie wyciągać reki od państwa chcę mieć 1700 na rękę smieszne pienia,dze ale to przykład to mi dowalą zus jako działalność bo nie ma małego zusiku
Mulag no zmuszaja cie do ubezpieczenia emerytalnego skoro sam chcesz zadecydowac jak chcesz skladac
a w rzeczywistosci zabieraja ta kase na emerytury i renty inncy osob ktorzy nawet nie pracowali
tyrać tyle lat niby nikt cie nie zmusza pracować nie ma przymusu pracować ale sam się człowiek zmusza bo z czego będzie żył
wojskowi tez duze renty maja przesiedza 15 lat w wojsku i ida na emeryture doscy pokazna
a taki trep bedzie byczyl sie na emeryturze i drapal po jajkach
ja znam przypadek ze kupil sobie taki major mieszkanie 4 pokojowe ladnie wykonczone i umarl a mial duza emeryture
strajki rezydentów gdzie przysięga Hipokratesa a co ma powiedzieć tak pracownik jak zakład upada grosze dostanie lub nic kogo to obchodzi jak będzie żył
jeszcze na państwowych coś wywalczą a reszta ludziska sami sobie zostawieni
Mulag na to nic nie poradzimy, jak widzisz czasami ktos podjezdza dobrymi autkiem, wychodzi taki pani czy pan na nikogo sie nie patrzy jest w innym swiecie - czy zona szefa firmy, czy dyrektorka, czy wysoki urzednik jest tych ludzi sporo tacy maja gdzies to wszystko
oni sie niczym nie martwia, maja ladne domy, z alarmami, sa zastawieni maja majatki konta w bankach i zyja dosadnio
sprawa jest prosta by rządzić trzeba nie mieć uczuc lub udawać że sie ma bo by się trudnych decyzji nie podjeło a zawsze się podejmuje bez mrugnięcia okiem na szaraków a takich miliony jest
dla tego ze świecą szukać dobrych ludzi tu tylko ekonomia się liczy ciecia tam gdzie ludzi się nie postawią lub szybko się ich z pacyfikuje
Mulag sprawa jest taka ze ludzie sa na roznym poziomie zycia, przechodzac obok zwyklego czlowieka nawet nie dostrzezesz ze ma 200 tys na koncie i ladny dom
mimo że się płaci podatki zusy podatki bezpośrednie i pośrednie to większość ekonomistów uważa że by te peniadze nie wracały do Kowalskiego bo to jest wydawani w błoto pieniędzy nie wiem nie Kowalskiego zasada jest prosta płać i płacz
tylko jakoś dziwnie do potężnych firm jak najbardziej z budżetu ma isć strumieniem do nich jakoś dziwny punkt widzenia obrali
Mulag poprostu nie ma co, ale trzeba zmienic temat na bardziej przyjemniejszy - typowania multi bo inaczej ugrzezniemy w gaszczu pytan bez odpowiedzi
nie ma wyjścia albo taki dziki nie sprawiedliwi kapitalizm jak demokracja albo co wolisz całkowita centralizacja i państwo socjalistyczne tak jak by już innej drogi nie było nie ma innej opcji tak albo powiedzą ze tesknisz za socjalizmem lub dyktaturą
No tak temat rzeka nie ma jak losowanie i cyferki 1 2 3 4 4 5 7 89
kapitalizm gorszy niz demokracja (gdzie prawa czlowieka nie sa respektowane)
Mulag wygrajmy wkoncu te pieniadze i ustawmy sie na reszte zycia
Lotto de:
Środa: 10 000 000 euro.
EJ w piatek: 15 000 000 euro.
Środa: 10 000 000 euro.
EJ w piatek: 15 000 000 euro.
Teraz::
Suwałki: +3.
Katowice: +1.
Suwałki: +3.
Katowice: +1.
eh nie dam rady do losowanka trza isc spac jeszcze jutro i dzien wolny
gryks jutro mam piątek a dziś poniedziałek
Brjan:
Nie całuj // Hurremm bo jeszcze ją zarazisz złośliwą odmianą Keno.
Nie całuj // Hurremm bo jeszcze ją zarazisz złośliwą odmianą Keno.
Brjan;
Znasz się na żartach.
Znasz się na żartach.
janosik
Jak mi nic nie przeszkodzi, to rano podam liczby na NIE.
Witam ponownie też lokalem lampkę wina czerwonegKorona...gromi Lechię 5:0 z którą Lech się męczył na 3:3
janosik i ja kupiliśmy mieszkania w Białymstoku
po co ulubiona kolektura...teraz wszyscy będą wiedzieć skąd kto jest...
Gryksjutro przebiorę się za śmierć i przyjde po ciebiedo ciebie ...po slodycze
3 018 227. Junak56 2017-10-30 (21:30)
po co ulubiona kolektura...teraz wszyscy będą wiedzieć skąd kto jest... sprawdz moją kolekture ktoś tam trafił w mini aż 18700zł znam go z widzenia
po co ulubiona kolektura...teraz wszyscy będą wiedzieć skąd kto jest... sprawdz moją kolekture ktoś tam trafił w mini aż 18700zł znam go z widzenia
Tuba
Piszesz tutaj swoje bzdurki widać że nie masz zielonego pojęcia o tym co się działo
i co się dzieje w świecie polityki
Piszesz tutaj swoje bzdurki widać że nie masz zielonego pojęcia o tym co się działo
i co się dzieje w świecie polityki
junak jak można trafić 5/5 w mini i dostać 18700 ja bym się załamał
maedea islandorka dusia krasnalek zaraz kabaret zarac cyrk zaraz rodeo na 102
torsan kieca leci a ty gdzieeeee
renia żle mi się kojarzy
ale buty