Wpisy 3 018 053 – 3 018 152
30 października 2017 19:05 → 30 października 2017 20:03, 100 wpisów
trzeba być cierpliwi może z tego kuponiku wczorajszego coś upoluje konkretnego zobaczymy
Wszyscy do przodu, to dobrze
Oby komuś na zielonej udało się wygrać jakąś większą sumkę
Uciekam, do losowania, miłej pogawędki
fajnie by było dać kuponiku do profilu z konkretną sumką miałem w tym miechu 4 z5 dałem w profil ale zdecydowałem się usunąć by wstawić większą stawkę czekam tylko na finalizacje
Ja 30 szans w mini
3/5
grać grać jak jest za co pewną sumką ustaloną kilak zakładów i tłuc bez opamiętania a w końcu padnie
o 14:00
MM-5/10
MM-5/10
Angierski niee
ja już które loswanie i mam tu dwie liczby tam jedną i tak ze kilka zakładów było by już pełna pula wiadomo że taK to nie działa ale widać że się karuzela kręci zobaczymy trzeba optymistycznie patrzeć bo po co miał bym grac jak bym nie miał nadziej na wygraną w końcu się obróci zestaw mój czy wasz tak myślę
ja mam dziś wysłane pięć zakładów wyników mini lotto i cztery inne
troszkę sugeruje się tym co się dzieje w losowaniach ale czasem lepiej złamać tą zasadę i tym się nie sugerować bo nie zawsze się sprawdza i zaskakują całkowicie inne liczby dla tego wczoraj wysłałam trzy zakłady z sugerowaniem się co się dzieje w losowaniach a dwa na żywioł bez żadnych przemyśleń
https://wiadomosci.wp.pl/koniec-z-foliowkami-od-1-stycznia-slono-za-nie-zaplacimy-6182419505346177a
4 z5 3 z 5 x 2 a to co pisze to wczoraj puszczone wczoraj nic 2 z5 dwa razy
3 017 631. emeryt 2017-10-30 (09:47)
56,57,58
3/ ++++++++++++++++
56,57,58
3/ ++++++++++++++++
nie ma nigdy wolnosci zawsze kazda wladza chce rzadzic ludzmi
A za PIS też nie różowo troszkę lepij niż za PO to akurat dostrzegam ale też nie rewelacja
demokracja to rzady wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci (powinni sie liczyc ze mna jesli mam inne zdanie)
Na obecną chwile wole PIS widząc za plecami PO i Nowoczesną to mnie strach bierze
np buduja sciezki rowerowe, omineli pewien odcinek bo im sie nie oplacalo, z ktorego jedna osoba korzysta - powinni wybudwac i dla niego - to jest demokracja
Miałem osobiście do czynienia z posłami PIS i nie ma dobrych wrażeń
np. sa geje i lesbijki ok wiekszosc zabrania parad (powinni im zrobic miejsce na uboczu gdzie moga sobie krzyczec do woli)
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
9,10, 17,26,43,47, 62,71
10
ep
2
Ssz
06
99
parki
34,43
14,41
trójki
58,59,60
9,10, 17,26,43,47, 62,71
10
ep
2
Ssz
06
99
parki
34,43
14,41
trójki
58,59,60
Mulag wiem wycisk taki dali, mowili ze nie ma na nic kasy (a wiekszosc z nich kradla), duzo ludzi ktorzy byli na wysokich stolkach zarabiali krocie
Mulag dlatego wole pis, ale niech nie beda wzorem dla ludzi, poprostu rzadza ale niech nie wciskaja zwyklemu kolalskiemu jak ma zyc
jak by była inna alternatywa lub się pojawi to na pewno bym za PIS nie był ale obecnie mniejsze zło dla tego wole PIS
no tak niech rzadza, ale niech nie odwracaja wszystkiego do gory nogami
daje sobie sprawę że nie jest łatwo był by nie wiem dobry człowiek też by go ludzie ukamienowali tak by to przestawili ludzie by w to uwierzyli
Mulag wszystko ma swoje plusy i minusy nie mozna sie radykalizowac - bo to zawsze przynosi szkody (jednych ludzi wykluczac innym dawac)
szkoda pisać tu żadna partia nawet z dobrymi zamiarami nic nie zrobi
tu tylko może być partia to już zaobserwowałem która kopie Kowalskiego tak może rządzić długo ma poparcie
dla tego nic się nie da bo duze zmiany trzeba zrobić wszystko przewrócić a na to zgody nie ma a jak zgody nie ma nic się nie zmieni taka jest prawda
jeden z kuponów
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Hellas Verona - Inter M 2
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Brno - Usti n.L. 1
Pilka nozna - 1.Anglia - Burnley - Newcastle
podwojna szansa 0-0
Pilka nozna - 1.Izrael - Mac.Petah Tikva - Bnei Yehuda 10
Pilka nozna - 1.Portugalia - Portimao
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Hellas Verona - Inter M 2
SUPEROFERTA - Poniedzialek - Brno - Usti n.L. 1
Pilka nozna - 1.Anglia - Burnley - Newcastle
podwojna szansa 0-0
Pilka nozna - 1.Izrael - Mac.Petah Tikva - Bnei Yehuda 10
Pilka nozna - 1.Portugalia - Portimao
to już było przerabiane przed rozbiorami Polski wszystkie zmiany przed upadkiem Polski torpedowane wiemy jak to się skończyło
Nawet ludzi mieli by gdzieś PIS czy tam Po inne partie gdyby Unia Europejska dbała o zwykłego Kowalskiego a tak nie jest mamy być tylko tanią siła roboczą biedować tanimi rynkami z bytu ludzi nic
kogo to obchodzi z czego ty zyjesz, ma byc wplyw do budzetu i tyle
jestesmy na srednim rozwoju i ukraincy juz zjezdzaja bo widza luke
dokładnie sam Pan Donald Tusk powiedział ze nasze prywatne pieniażki z OFE nie są własnością POlaków jak również ZUS
jeden z kuponów
SUPEROFERTA Poniedzialek Hellas Verona Inter M 2
SUPEROFERTA Poniedzialek Brno Usti n.L. 1
Pilka nozna 1.Anglia Burnley Newcastle
podwojna szansa 0 0
Pilka nozna 1.Izrael Mac.Petah Tikva Bnei Yehuda 10
Pilka nozna 1.Portugalia Portimao Setubal
podwojna szansa 0 0
Pilka nozna 2.Francja Chateauroux Lens 10
Pilka nozna 2.Hiszpania Granada Lorca
podwojna szansa 1 1
Pilka nozna 2.Niemcy Bochum Dusseldorf 02
Pilka nozna 2.Szwajcaria Wil Servette 02
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 38.56 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 192.81 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 5 784.24 Zł
SUPEROFERTA Poniedzialek Hellas Verona Inter M 2
SUPEROFERTA Poniedzialek Brno Usti n.L. 1
Pilka nozna 1.Anglia Burnley Newcastle
podwojna szansa 0 0
Pilka nozna 1.Izrael Mac.Petah Tikva Bnei Yehuda 10
Pilka nozna 1.Portugalia Portimao Setubal
podwojna szansa 0 0
Pilka nozna 2.Francja Chateauroux Lens 10
Pilka nozna 2.Hiszpania Granada Lorca
podwojna szansa 1 1
Pilka nozna 2.Niemcy Bochum Dusseldorf 02
Pilka nozna 2.Szwajcaria Wil Servette 02
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 38.56 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 192.81 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 5 784.24 Zł
tak szczerze Ci powiem, zadne konta emerytalne zadne emerytury - tylko wlasne oszczednosci
ile to już nabijali w butelkę ludzi chyba nikt się nie da nabrać sam widze jak żyje i kto mi to robi
nie wiadomo ile pozyjesz, emertury nikt nie odziedziczy pieniedzy na koncie tak, zreszta mozesz miec jako dodatek do zycia moze cos kupisz za to itp
Też tak mówię,wolę mieć 2 dychy w zapasie kiedy potrzebne niż wyższą emeryturę...której nie zobacze
zawsze przed świętami
głosują nad ustawami szczególnie w nocy
jak każdy ma wszystkiego dosyć
i chce jak najszybciej być w domu i spotkać się z rodziną w święta
to metoda sprawdzona
zamordyzm dopiero przed nami
właśnie minister sprawiedliwości zaprasza na briefing
bo KRS nie wyraża zgody
głosują nad ustawami szczególnie w nocy
jak każdy ma wszystkiego dosyć
i chce jak najszybciej być w domu i spotkać się z rodziną w święta
to metoda sprawdzona