Wpisy 3 017 953 – 3 018 052
30 października 2017 18:01 → 30 października 2017 19:05, 100 wpisów
Dusia.
Bolek.
Nie grać.
Nie grać.
ja wczoraj zagrałem ma losy do 7 listopada po tym jeszcze puszcze po 7 listopadzie i tyle bo wydatki mnie czekają robię przerwę w grze no chyba że coś się wróci padnie jakaś wygraną to zagram dalej
takie ma fundusze na ten czas przeznaczone i tyle kolejne od stycznia dopiero
W profilu macie nowość ulubiona kolektora wpisywać
Pora na Edwarda
ale się nie chcę o 17 już ciemno a tu trzeba do roboty dziś na nockę
Hello
Jestem,Jestem
Jestem,Jestem
Twoja Pogoda następne imię zależy od nas
Grzegorz wstydź się
Teraz będzie Zbigniew
miałem zrezygnować z pracy ale Panie Premier mówi co ty wyrabiasz już do pracy skąd wezmę na 500 plus roboty Mulag bo wyślę CBS czy tam inne służby i co miałem zrobić pracuje dalej
Grzegorz sprawdziłem twoją kolektore
Katrina będzie
A ja sprawdziłem twoją
Grzegorz znam go zwidzenia 18700
Ale kartina nie była u nas
ta korona kilce sie rozegrala 2-0 z lechia w gdansku trwa 1 polowa
nieduży przymrozek może do -2-3*C-Poza tym powinno być słonecznie
milo by bylo ze str ts by dalej mnie wspieral jak to robi od paru dni malymi kroczkami do przodu
ale generalnie sprawdza się dzień po dniu z pewnością jak w we wtorek sprawdzę wieczorem na środę to się dokładnie sprawdzi
ciekawe czy moja ulubiona kolekturka bedzie czynna w sr chociaz przez 4h a jak nie to bp lub zabka
trza sobie jakis film seral sezonowy poszukac by po eczu zlukac najlepiej kino kryminalne skandynawskie
Pasko
moja ulubiona szczęśliwa kolektura nie istnieje
numer który mam na kuponie nie zgadza się z numerem kolektury
moja ulubiona szczęśliwa kolektura nie istnieje
numer który mam na kuponie nie zgadza się z numerem kolektury
ciekawe jak to będzie bo mini ekstra pensja czy multi codziennie ale wiadomo nie od dziś ale chodzi mi oto
że w niedziele mają sklepy być zamknięte a ja wczoraj w superkarkecie takim małym jest kolektura i tam sobie zagrałem a jak będzie zamknięte dziwne że kolektury są po zamykane to zawsze skocze do superkarketu i zagram a jak to będzie zobaczymy
dokładnie Bolek, Pasko te niektóre numery kolektur nie zgadzają się z tymi na kuponach, dlatego wpisałem w ulubionej 3 oddział TS-a, w którym dawno nie byłem, a do którego mam bliziutko, może wkrótce tam znowu zawitam
lucky
mam nieważną zdrapkę za 5 zeta może też się pofatyguje do siedziby
mam nieważną zdrapkę za 5 zeta może też się pofatyguje do siedziby
BolekMulag jak wygrane
Bolek u ciebie padło 13 200 000