Wpisy 3 004 501 – 3 004 600
15 października 2017 20:36 → 15 października 2017 21:33, 100 wpisów
najlepiej pożyczkę wzziąść na 5 lat by pochowac bliską osobę nawet tu rękę wsadzili wstydzili by się ludzie bez honoru
ja mam wolne w poniedziałek od wtorku zaczynam ale pierwsze zmiany to zleci
A ja do pracy dopiero 24Października stwierdzili że mam za dużo urlopu ale jak płacą to mogę siedzieć 365 dni w domu nonstop 24 na ha
Hey Forsami, widziałem, że ruszyłeś z mini ja próbuję ostatnio systemu na 6 liczb, w czwartek wpadło 3/6
Chociaż ciągle się gryzę z tym co lepsze - system na 6 liczb, gdzie obstawiam tylko 6 z 42, czy też 6 zakładów zwykłych, gdzie obstawiam 30/42, hmm
Dragon próbuje w mini to fakt na dziś 11 zakładów zagrałem 9 sam skreśliłem 2 na trafił trzeba zagrać o lepszą przyszłość chociażby tą finansową
Forsami, ale zmusili Cię do urlopu jesienią, to jednak sqrw.syny. Kiedyś mnie chcieli zmusić do urlopu w listopadzie, zrobiłem rozpierduchęi odpuścili.
Ale lotto to dalej twoja miłość? Mini to taki chwilowy skok w bok?
Dragon stara miłość nie rdzewieje Lotto już zagrałem na wtorek a drugi zakład w typowaniu przepisze gotowe pod te 3 Miliony
No właśnie, jest tyle wariantów gry, że głowa mała a że kasy nie za wiele to trzeba wybierać
ziorlem i ide dalej ziorac kazdy polaczek to wariot no prawie sa i maslaki
Silber nie przejmuje się minie dwa miechy i znowu będzie urlopu 26 dni +2 dni Monit=28
bolek chociaż nie wiem czy ja nie wolałbym puścić 3 x system 6 chociaż jak trafisz trójkę to będzie ładnie, o czwórce nie wspominając
https://finanse.wp.pl/wojna-o-torebki-w-lidlu-ludzie-wyrywali-sobie-towar-z-rak-6176684279974017a
coz nie ma to jak pokaczkowo prl wiecznie zywy
coz nie ma to jak pokaczkowo prl wiecznie zywy
niemalrze jak ustawka kibicowska haha panie co daja nie wiem bieri
ile by bylo pukonow w miesiacow na zabawki ts za 1 marna torebeczke
Tak sobie myślęjak mam trafić to trafię w mini, a jest najtańszy. Po co grać w droższe? Tak sobie kombinuję
Sliber tak samo uważam tylko chwilowo mam coś kasy i gram próbuje w co się da czyli Lotto z Plusem Mini i Multi Multi najwyżej zejde na ziemie z obłoków jak sie skończy
nic nie wygramy trzeba zebraną kaskę TS dośc znaczą dla rezydentów tak wyszło a inne tez były zaplaonoiwane taki pech
Ja dzisiaj 2 mini zwykłe i 2 multi na 10. Co ma być to będzie
Mulag bierzemy Araba na stancje i kasa będzie ale bez wielbłąda
witam
elite
elit
z
zielonej
strony
nie jaka wielonikowa M77 DAWNA ZADYMIARA
MNIE NAMIERZYŁA I MI GROZI NA F/B
OBCZERNIA PASKO I RESZTE NA F/B
.....WITAM ELITE ELIT
DAWNA M77 WIELONIKOWA TO
.
.
Magdalena Markiewicz Rybińska Z WAŁBRZYCHA Z F/B
elite
elit
z
zielonej
strony
nie jaka wielonikowa M77 DAWNA ZADYMIARA
MNIE NAMIERZYŁA I MI GROZI NA F/B
OBCZERNIA PASKO I RESZTE NA F/B
.....WITAM ELITE ELIT
DAWNA M77 WIELONIKOWA TO
.
.
Magdalena Markiewicz Rybińska Z WAŁBRZYCHA Z F/B
Forsami ja tez juz we wszystko grałem od ok. 5 lat i z większych trafiłem tylko raz 5/6 w lotto (kiepsko płatne), ale na chybił trafił i zwątpiłem....
Tutaj nic nie dadzą żadne systemy, kombinacje, żadne wyliczenia statystyczne itp. tylko przypadek, szczęście. A jeśli tak to trzeba grać w najtańsze gry, bo szkoda pieniędzy
Tutaj nic nie dadzą żadne systemy, kombinacje, żadne wyliczenia statystyczne itp. tylko przypadek, szczęście. A jeśli tak to trzeba grać w najtańsze gry, bo szkoda pieniędzy
Na 3 dozo liczb by weszli ciekawe ile wieczorem pasujących 11 liczb
Pełna zgoda ja to już przerabiam 15 lat gram i czekam na ten dzień Victorii Glorii Fortuny i Euforii Silber
Moim zdaniem, po latach doświadczeń, trzeba kręcić mini na okrągło. Za tyle za ile kogo stać. Przeznaczyć konkretna kwotę na miesiąc i mieć zabawę. A może coś wpadnie? Taka moja rada chłopa w średnim wieku
Latwo trafić jak sie wie jak działa rozkład chaostyczny
Robert jeśli chodzi o rozkłady to ja tylko wierzę w rozkład nóg mojej kobiety
BOLEK
ja prosiłem o emotki burzy deszczu i śniegu i nie ma jakoś się nie obrażam a chyba powinienem się wkurzyć
czekam cierpliwe może będą i moje prośby kiedyś tam zostaną wysłuchane

Wiaderko jest...jednorazowe.
coś mi to daje domyślenia jeśli chodzi o Janosika on nie jest taki zwykły

Dawać losowanie.
albo w marcu była dostępna ja akurat wie co jak jak się jest tyle lat na innych stronkach to daje do myślenia wiele spraw i janosik mi teraz to uświadomił
UFO.
Witam Ufo jeszcze tego nam brakowało dość mamy ziemskich problemów miedzy ludźmi a tu jeszcze UFO
Sebool.
forsa gralem tym 3,4,19,30,32 o piatku dzis ja odpuscilem moze wejdzie dzis
Hej naiwniacy ts
Panie
Panowie
ja również należę do grona naiwniaków
z p..r.olonym ts nikt nie wygrał
Panie
Panowie
ja również należę do grona naiwniaków
z p..r.olonym ts nikt nie wygrał