Wpisy 3 003 084 – 3 003 183
14 października 2017 12:50 → 14 października 2017 14:18, 100 wpisów
ciekawe kiedy emeryt coś PO złego napisze bo jedno stronie tylko PIS co jest to lepsza partia od 1990 z wadami oczywiscie emeryt coś PO byś dał bo wad i zdrady tam od liku tylko jedno stronę cały czas co ty służbista
jeden z kuponów
Pilka nozna 1.Wlochy Juventus Lazio 10
Pilka nozna 1.Szkocja Celtic FC Dundee 1
Pilka nozna 1.Slowacja Slovan - Presov 1
Pilka nozna 1.Slowacja Trenczyn Senica 1
Pilka nozna 1.Niemcy Dortmund Leipzig 10
1.Niemcy Bayern M Freiburg
1.polowa 1
Pilka nozna 1.Holandia Ajax - Sp.Rotterdam 1
1.Holandia Feyenoord Zwolle
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna 1.Francja St.Etienne Metz 10
1.Chorwacja Dynamo Z. Osijek
podwojna szansa 1-1
1.Austria Rapid W. St.Polten
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna 1.Anglia Tottenham Bournemouth 1
SUPEROFERTA Sobota Manch.City Stoke 1
SUPEROFERTA Sobota Dijon Paris SG 2
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 18.73 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 93.63 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 808.96 Zł
Pilka nozna 1.Wlochy Juventus Lazio 10
Pilka nozna 1.Szkocja Celtic FC Dundee 1
Pilka nozna 1.Slowacja Slovan - Presov 1
Pilka nozna 1.Slowacja Trenczyn Senica 1
Pilka nozna 1.Niemcy Dortmund Leipzig 10
1.Niemcy Bayern M Freiburg
1.polowa 1
Pilka nozna 1.Holandia Ajax - Sp.Rotterdam 1
1.Holandia Feyenoord Zwolle
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna 1.Francja St.Etienne Metz 10
1.Chorwacja Dynamo Z. Osijek
podwojna szansa 1-1
1.Austria Rapid W. St.Polten
podwojna szansa 1-1
Pilka nozna 1.Anglia Tottenham Bournemouth 1
SUPEROFERTA Sobota Manch.City Stoke 1
SUPEROFERTA Sobota Dijon Paris SG 2
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 18.73 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 93.63 Zł
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 2 808.96 Zł
Mulag zagram dzisiaj 9 zakładów w mini na wszystkie liczby jak będziesz na kołchozie to ci powiem jak to robie
Witam wszystkich znajomych i nieznajomych,
jęcząca powiedziała zwracając się w pisejmie w lewo bo tylko w tą stronę patrzy
że muszą nadrabiać za rządzących
za całe 50 lat
czyli obecna opozycja już ponad 50 lat działała
że muszą nadrabiać za rządzących
za całe 50 lat
czyli obecna opozycja już ponad 50 lat działała
witaj forsami no dawno tu niebylem to prawda miałem troche roboty w domu i zagladalem tu tylko sporadycznie co to emotionki diabli wzieli, ? jak tam z trafieniami w grach ci idzie ?
Mulag to proste kreslisz 5 liczb i przenosisz na drugi kupon i tak kolejne 5 tak że tych samych liczb nie powtorzysz bo już je skresliles tylko na koncu musisz 3 powtorzyć bo ci nie wyjdzie 5 tka czyli 8x 5=40 zostaje 2 liczby dodajesz dotych liczb 3 liczby z powtorek i masz zakładów 9 do Mini kapiszi jak nie to ci to narysuje w kołchozie
największy fachowiec typowania u buków radzi jednak
by grać OVERY
tylko nie zaznacza że trzeba grać 1 z 8
może wtedy się trafi
ale wygrana nie zwróci wkładu
podobnie jak w LOTTO
wygrana 24 zł za trójkę
nie zwróci wkładu grając systemem
czyli
161 zakładów X 3 zł
by grać OVERY
tylko nie zaznacza że trzeba grać 1 z 8
może wtedy się trafi
ale wygrana nie zwróci wkładu
podobnie jak w LOTTO
wygrana 24 zł za trójkę
nie zwróci wkładu grając systemem
czyli
161 zakładów X 3 zł
Arczi miałem zaszczyt wygrać 5/5 sw Multi Multi zdjęcie na profilu i 3/3 UFO tu podawał liczby wziąłem i zagrałem i 700 moje
forsami to bardzo ladnie gratuluje wygranej
witaj Mulag witaj, a rooznie troche w mieszkaniu smigałem z pedzlem po scianach, troche w piwnicy mialem tez roboty, czyli z weglem, przesiewalem wegiel, czyli odddzielałem od prochu troche wegla odzyskałem na zime
Miał być a tu ku...kuryku jakiś poślizg chyba na skórce od banana
Teraz:.
Wrocław: +18, Suwałki: +9.
.............................
A było kiedyś tak:
14 : 10 : 2009 r.
>> Zima zaskoczyła kierowców <<
Wrocław: +18, Suwałki: +9.
.............................
A było kiedyś tak:
14 : 10 : 2009 r.
>> Zima zaskoczyła kierowców <<
idzie zima wegiel trzeba kupic na zime a tu piwnica pusta jest prawie, jeszcze na domiar tego w mojej miejscowosci zlikwidowali sklad opałowy ktory ponad 49lat byl, tak sie boja i stosuja do uni, ludzie maja piece i maja teraz problem z kupnem wegla, ja obdzwonilem 8 skladow opałowych i nigdzie niikt wegla niema, normalnie smiech na sali a w polsce wegiel sie wydobywa nie, dzwonil kuzyn z niemiec i sie tez smial , ze u nich w niemczech jest wegiell, wiec mu powiedzialem zeby mi tam u nich kupil wegiel i wysłalkl jakas wywrotke,normalnie smiech na sali co w tej polsce sie wyrabia,
dziwne węgla tyle w Polsce na pewno obostrzenia unijne chore berety czym mają ludzi grzać najlepiej gazem ale to majątek lub prad truje środowisko węgiel szkoda ze nie mówia o firmach co trują szaraczki czyli przysłowiowy kowalski ma dbac o środwisku nic w zamian nie dostaje tylko mu się utrudnia takie mamy realia
Raz ale chłodno mimo 19 stopnipo losowaniu na 14 analiza liczb i coś trza skreślić4 może 6 Multi
ja mam centralne ja grzać nie będe kubraki ubiorę dwie pary skarpet rękawiczki i tak przeżyje zimę w domu nie stac mnie na grzanie wytrzymam w kołchozuie zimno ja już przyzwyczajony do zimna
wstyd i chanba zeby w polsce niemozna bylo kupic wegla na zime,unia europejska chce aby ludzie zlikwidowali piece , zeby wszyscy przeszli na gaz na prad itd,bo sie srodowisko zatrowa, no tak toniech unia europejska na wlasny koszt kazdemu wymieni ogrzewanie w domach, nie tak jak oni chca zeby lokator danego bloku sam zmienial ogrzewanie w domu,a oni doplaca grosze jakies do tego interesu,umnie w bloku nie zdaje egzaminu zadne ogrzewanie ani na prad ani gaz, tylko piece daja rade, a tu wegla niemoge teraz kupic,no po niedzieli ma byc niby dostawa wegla na jednym ze skladow , no energia tez jest droga dlaczego niepozwola aby ludzie sobie na dachach domu interkolery słoneczne pomontowali, czy swoje elektrownie na wioskach ppobudowali tylko aby ciagnac od nich prad z taurona czy jakiejs jeszcze firmy
Ja kupiłem w lecie 6 ton a umnie w Dębicy jest tyle składów węgla że by usypał kopiec dla Forsamiego wyższy od Kościuszki
no tak likwidują coś zakazy nie zdają sobie sprawę co z ludźmi mto jest unia i PO nic dal ludzi pochylenia się okey likwidujemy wzamian wiemy że ludzi biedni w potrzebie dajemy w zamian kolektory słoneczne coś w zamian zniżki na prad wyraźne na czas zimy jakies regulacje pozamykac a ludzi e w ciemnej du..
w niemczech ludzie ktorzy chca to przechodza na energie sloneczna i tam mozna a unas oczywiscie nie bo panstwo straci, kasiorke, umnie tez bylk sklad opalowy tyle lat ja zawsze w lipcu kupowalem wegiel, teraz niewyszlo tak jak co roku,i chcialem kupic teraz w pazdzierniku dzwonie na sklad a tu sie okazuje ze sklad jest zlikwidowany od 3 miesiecy i wegla niema, , i pozniej sie dziwia ze ludzie pala czym tylko popadnie i ze niby zatruwaja srodowisko,w mojim wojewodztwie sa kopolnie wegla ale juz od kilku nastu klat sa zamkniete te kopalnie, okej, a le kopalnia wuujek jeszcze wydobywa chyba wegiel, to dlaczego go niema na skladach, poco my wysylamy wegiel za granice,i pozniej go tu sprowadzamy zpowrotem,, za wieksza kase, polska powinna zaprzestac tego procederu,sprzedazy wegla , kazdy polak co ma piece powinien za darmo co roku dostawac przynajmniej te 3 tony wegla,a do niemiec wysylac im miał niech sobie tym pala jak takie dyrektywy w polsce narzucaja, o likwuidacji piecow
chore gdzie tu człowiek a człowiek powinien być na pierwszym miejscu władza ma służyć to sługa słuzalna dla ludzi a tu jest odwrotnie zrobili se eldorado z władzy
zima ma być podobna mocna i ostra tak przynajmniej słyszałem w praniu się okaże jak będzie
w tym rzadzie terz nic nie robia tylko 500plus i spadajace bezrobocie w slupkach na planszach TV w sejmie na wiejskiej, nic to sie nie ma w rzeczywistosci w kraju, bezrobocie jak bylo tak nadal jest i zawsze bedzie,jakby niebylo bezrobocia to ja bedac w posredniaku powinienem dostac choc jedna oferte pracy, a u nic od 5 lat nikt z tego urzedu mi niezaproponowal zadnej pracy kiedy przyjde to zawsze rozkladaja rece i mowia niemamy dla pana pracy, a podobno bezrobocie spada, to wszystko co gadaja w tv to sa zwykle brednie wyssane z palca ,tylko klamia i oszukuja ludzi,niema pracy niema placenia podatkow,itd
tak ja znam ludzi z PIS jeden w moim mieście był poszedłem na rozmowę dawno już o praća o pomoc co byłem w ciezkiej sytuacji ppóźniej został posłem to karjerowicze nic nie pomógł mi
są lepsi od PO bo tamci to porażka straszna ale PIS idealny nie jest
Pisałem już tu na Multipasko a dziś jestem na bani nie wtyspany poprostu zagraj wszystkimi 42 livmczbami podziel po 5 na zakład i
nie zamieniaj się bez ideołowe bez serca i uczuć predatory babo chłopy z włosami na nosie i w du...
Ciekawe, ile trafi dzisiaj Rrrobert.
Wiem, ale nie napisze.
Wiem, ale nie napisze.
nigdy zaden polityk czy tez jaki kolwiek burmistrz wojewoda czy jaki kolwiek dupek na stanowisku nie pomorze zwyklemu obywatelowi tylko przed wyborami na stolek wszyscy dla wszystkich wszystko zrobia po wyborach wszyscy rzadzacy maja gleboko w powarzaniu wszystkich,, tylko ciagna wszystko dla siebie i swoich rodzininic pozatym
dobrze powiedziane to samo chciałem napisac przykre ale prawdziwe oni sami nic nie umieją dla tego pchają się na stanwiska
dlatego w panstwie jest tak jak jest i nigdy sie nic niezmieni na lepsze dopoki beda pajace i złodzieje rzadzic tak jalk bylo za PO ii ubecji
Pasko
mam prośbę aby była historia typowań które każdy typuje EUROJAKPOT
mam prośbę aby była historia typowań które każdy typuje EUROJAKPOT
Dopisano wyniki Multi Multi
03,05,09,10,11,14,15,17,21,25,34,38,39,47,55,57,68,75,79,80
Plusem jest liczba: 39
03,05,09,10,11,14,15,17,21,25,34,38,39,47,55,57,68,75,79,80
Plusem jest liczba: 39
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9907 zestawów od 1283 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 078 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 23 806 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- scm1 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 700 zł = 280,00 x koszt gry
- Jotka82 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 152 zł = 30,40 x koszt gry
- Lalima - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 730 zł = 29,20 x koszt gry
- arturnet - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- manewr - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 152 zł = 20,27 x koszt gry
Typowania Multi Multi
bronko1 wytypował(a) 5/5winiak wytypował(a) 7/10
luckyloser1 wytypował(a) 7/10
milioner100 wytypował(a) 7/10
Tak PO to był okupant teraz niby lepsza zmiana ale to jeszcze nie to
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,07,09,11,13,16,17,19,20,24
sebool ja podobnie zasiliłem budowę obiektów sportowych o 5 zeta
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4924698
Wylosowany numer to: 4924698
Typowania Super Szansy
hamoka wytypował(a) 7103898 - wygrana 10 złmacwas wytypował(a) 0405198 - wygrana 10 zł
wirtuozxyz wytypował(a) 4710998 - wygrana 10 zł
gilmour1960 wytypował(a) 3165798 - wygrana 10 zł
Alek wytypował(a) 8051498 - wygrana 10 zł
ja tam nie jestem za zadna partia polityczna tylko chce jednego a by w polsce byla prawdziwa sprawiedliwosc i aby bylo dobrze,mi tam kolo dupy lata kto bedzie siedział na tronie w rzadzie, czy to bedzie sie nazywal kaczynski czy schetyna , ma rzadzic tak tym krajem aby wszystko bylo dla ludzi i by bylo dobrze, niestety nic niejest dobrze poza 500plus, i tym ze niemamy takiej masy uchodzcow jak islamabadzie francuskim czy zjednoczonych emiratach niemieckich, przed chwila podali w radiu ze makronowi z islamabadu sie niepodoba ze polska odchodzi od europy, tak pisze w niemieckich gazezetach ,,die welt,w wywiadzie makronem
no tak niezatypowalem liczb tak sie tu rozpisalem, a tu wyszlo duzo mioich widze liczb i pewnie by bylo moze jakas 9z 10 liczb, a tak mnie ciagnelo zeby te liczby wyslac a le jest brak funduszow i tez niewysylam od czasu do czasu tylko wysle jakiego jednego mini,
gratulacje dla wszystkich ktorzy co kolwiek trafili a moze tez i te glowne stawki
Kaszana,wieczorem nie gram bo trza sugerować się los z 14męska decyzja,zatypowanych nie zmieniam