Wpisy 2 999 455 – 2 999 554
9 października 2017 23:25 → 10 października 2017 08:38, 100 wpisów
stoneczka to jednak była liczba 38,faktycznie to był refleks świetlny,dokładnie widać to na filmie,gdy na początku ta sama liczba pokazywała 38,a jak się lekko przesunęła to zmieniła się w 33
Galik filmu nie widziałem ale w kadrze zdjęciu to 10000% 33 noi wiadomo słuszne oburzenie a fakty są inne ale kto chce w nie wierzyć
emeryt możesz być pewny,że ja nigdy nie przejdę do tych oszustów z TVN i POLSATU,to już wolę prawdę,chociaż trochę za dużo jest propagandy,ale co było za rządów PO to samo tylko w drugą strpnę,ale przynajmniej ci dążą do sprawiedliwości,nigdy więcej tych oszustów z PO i Petro
TV 1 oglądam raz w miesiącu - popelina z czasów Bieruta i Gomułki , TVN w drugą mańkę
Dla mnie Polsat jest w miarę wyważony coś do choroby trzeba oglądać
witam wszystkich
emeryt>>
to profesjonalisci w swojej dziedzinie popieraja PO?
oksymoron jakis
emeryt>>
to profesjonalisci w swojej dziedzinie popieraja PO?
oksymoron jakis
A największe jaja ostatnio widziałem lecąc po kanałach na TRWAM.
Grupa "ekspertów" przekonywała jaki to kornik niebezpieczny i zagrożenie dla ludzkości bo przewracają się drzewa w puszczy , i jak ten biedny łoś to wróg nr 1 - trzeba go odstrzelic
Jak oni nisko oceniają poziom inteligencji swoich odbiorców jeśli puszczają takie dyrdymały.
No najlepszy to ten Gagała co Cwelami w polszmacie rzucał
jaka widownia taki gagała
jaka widownia taki gagała
Kędzior w telewizji nawet dawniej nie było też za bardzo co oglądać chyba że kino nocne
Pan u Ciebie zero tolerancji , niestety albo stety rolę przewodnią obecnej partii popiera tylko 1/3 społeczeństwa
Trzeba z domu zatypować bo w pracy taki postęp że blokują dostęp do Multipasko niestety
Ale od Lotto z Plusem nikt mnie nie odetniejutro zagram takie dwa zakłady 1,2,4,19,21,35,9,23,36,43,44,46, bierzcie jak chcecie Miliony na wyciągnięcie ręki
Prawdopodobny pewniak na 14-tą>>>[22]
[9]się namoli,ale to śpoich
[9]się namoli,ale to śpoich
Forsamidobranoc,i nie zalej pościeli z tej
butelki
też mykam już do łózia ,Von 9<< czas budzić
Dobrej nocy wszystkim
butelki
też mykam już do łózia ,Von 9<< czas budzić
Dobrej nocy wszystkim
Gaszę światło
i ciało astralne myka ze trzysta kilosów w linii prostej do.....
i ciało astralne myka ze trzysta kilosów w linii prostej do.....
może mi ktoś wyjaśnić jak jest z typowanie jackpota bo nie można nic sprawdzić ani pkt się nie dopisują...
Same mańki na multipasko
heya ho w eurojacka jest tak ze sie typuje i chyba na tym koniec osobiscie 2 raz typnelem 2 raz sie w eurojacka puscilem pytanie nalerzy kierowac do paska mnie jakos typowanie nie interesuje gdyz niezamierzam w to grac moze jak mnie ponownie zona skusi ale to raz na miesiac polroku rok moze bardziej wole multi mini czasem lotto milego paparapa
Witkagrajcie 21,21,24,25,28,26
50,52,54,56,58 do nich po 4 inne liczby
50,52,54,56,58 do nich po 4 inne liczby
wiesz puszcze 2 zakłady na nią i z młodszą siostrą może coś chwyci
71 72
71 72
Sebool.
Krasnalka.