Wpisy 2 999 439 – 2 999 538
9 października 2017 23:06 → 10 października 2017 08:29, 100 wpisów
grać rozważnie, bez rakiety przy tyłku
.i nie siedzieć na rozgrzanych do czerwoności węglach
..to II wniosek
.i nie siedzieć na rozgrzanych do czerwoności węglach
..to II wniosek
No cóż -swego też nie jestem całkowicie pewien
Ale jakoś daję radę
Dzięki
Ale jakoś daję radę
Dzięki
coś ciekawego przed snem
https://www.o2.pl/hot/wielka-burza-po-losowaniu-lotto-ta-sama-kula-miala-dwa-rozne-numery-6174847509481601a
https://www.o2.pl/hot/wielka-burza-po-losowaniu-lotto-ta-sama-kula-miala-dwa-rozne-numery-6174847509481601a
Kula miała 38 a na boku 33 dwa różne numery na kuli dobre nic tylko grać kopru nać
tvpis a tvn
https://teleshow.wp.pl/telewizja-polska-traci-widzow-od-wiadomosci-wola-fakty-tvn-u-6175021376313473a
https://teleshow.wp.pl/telewizja-polska-traci-widzow-od-wiadomosci-wola-fakty-tvn-u-6175021376313473a
w finale w Rosji już zapewnili sobie udział
Rosja, Belgia, Niemcy, Anglia, Hiszpania, Polska, Islandia,Serbia Korea Płd, Arabia Saudyjska, Japonia, Iran Nigeria, Egipt Meksyk, Kostaryka, Brazylia
Rosja, Belgia, Niemcy, Anglia, Hiszpania, Polska, Islandia,Serbia Korea Płd, Arabia Saudyjska, Japonia, Iran Nigeria, Egipt Meksyk, Kostaryka, Brazylia
stoneczka to jednak była liczba 38,faktycznie to był refleks świetlny,dokładnie widać to na filmie,gdy na początku ta sama liczba pokazywała 38,a jak się lekko przesunęła to zmieniła się w 33
Galik filmu nie widziałem ale w kadrze zdjęciu to 10000% 33 noi wiadomo słuszne oburzenie a fakty są inne ale kto chce w nie wierzyć
emeryt możesz być pewny,że ja nigdy nie przejdę do tych oszustów z TVN i POLSATU,to już wolę prawdę,chociaż trochę za dużo jest propagandy,ale co było za rządów PO to samo tylko w drugą strpnę,ale przynajmniej ci dążą do sprawiedliwości,nigdy więcej tych oszustów z PO i Petro
TV 1 oglądam raz w miesiącu - popelina z czasów Bieruta i Gomułki , TVN w drugą mańkę
Dla mnie Polsat jest w miarę wyważony coś do choroby trzeba oglądać
witam wszystkich
emeryt>>
to profesjonalisci w swojej dziedzinie popieraja PO?
oksymoron jakis
emeryt>>
to profesjonalisci w swojej dziedzinie popieraja PO?
oksymoron jakis
A największe jaja ostatnio widziałem lecąc po kanałach na TRWAM.
Grupa "ekspertów" przekonywała jaki to kornik niebezpieczny i zagrożenie dla ludzkości bo przewracają się drzewa w puszczy , i jak ten biedny łoś to wróg nr 1 - trzeba go odstrzelic
Jak oni nisko oceniają poziom inteligencji swoich odbiorców jeśli puszczają takie dyrdymały.
No najlepszy to ten Gagała co Cwelami w polszmacie rzucał
jaka widownia taki gagała
jaka widownia taki gagała
Kędzior w telewizji nawet dawniej nie było też za bardzo co oglądać chyba że kino nocne
Pan u Ciebie zero tolerancji , niestety albo stety rolę przewodnią obecnej partii popiera tylko 1/3 społeczeństwa
Trzeba z domu zatypować bo w pracy taki postęp że blokują dostęp do Multipasko niestety
Ale od Lotto z Plusem nikt mnie nie odetniejutro zagram takie dwa zakłady 1,2,4,19,21,35,9,23,36,43,44,46, bierzcie jak chcecie Miliony na wyciągnięcie ręki
Prawdopodobny pewniak na 14-tą>>>[22]
[9]się namoli,ale to śpoich
[9]się namoli,ale to śpoich
Forsamidobranoc,i nie zalej pościeli z tej
butelki
też mykam już do łózia ,Von 9<< czas budzić
Dobrej nocy wszystkim
butelki
też mykam już do łózia ,Von 9<< czas budzić
Dobrej nocy wszystkim
Gaszę światło
i ciało astralne myka ze trzysta kilosów w linii prostej do.....
i ciało astralne myka ze trzysta kilosów w linii prostej do.....
może mi ktoś wyjaśnić jak jest z typowanie jackpota bo nie można nic sprawdzić ani pkt się nie dopisują...
Same mańki na multipasko
heya ho w eurojacka jest tak ze sie typuje i chyba na tym koniec osobiscie 2 raz typnelem 2 raz sie w eurojacka puscilem pytanie nalerzy kierowac do paska mnie jakos typowanie nie interesuje gdyz niezamierzam w to grac moze jak mnie ponownie zona skusi ale to raz na miesiac polroku rok moze bardziej wole multi mini czasem lotto milego paparapa
Witkagrajcie 21,21,24,25,28,26
50,52,54,56,58 do nich po 4 inne liczby
50,52,54,56,58 do nich po 4 inne liczby