Wpisy 2 995 776 – 2 995 912
6 października 2017 00:33 → 6 października 2017 09:48, 100 wpisów
alo co słychac
dzis EJ, gracie?
to tylko 94 melony
przepraszam miliony
Janosik
to moje na NIE do EJ
1,3,13,14,18,23,27,31,35,39
nie mam pojęcia co z tego wyjdzie
to moje na NIE do EJ
1,3,13,14,18,23,27,31,35,39
nie mam pojęcia co z tego wyjdzie
Krasnalka.
Wieje wiatr???
Chyba nie, bo na północnym wschodzie cisza, wiatru brak.
Wieje wiatr???
Chyba nie, bo na północnym wschodzie cisza, wiatru brak.
Nie sprawdzam: przerwa.
Nie.
Przerwa.
Nie sprawdzam, bo paru głąbów stwierdziło, że wszystkim piszę 2-4/10 bo tak wychodzi z matematyki.
Trudno, ale tak trafiacie.
Nie sprawdzam, bo paru głąbów stwierdziło, że wszystkim piszę 2-4/10 bo tak wychodzi z matematyki.
Trudno, ale tak trafiacie.
Krasnalka.
Trudno trafić, można zagrać raz na miesiąc jeden zakład i to wystarczy.
Po co przegrywać.
Trudno trafić, można zagrać raz na miesiąc jeden zakład i to wystarczy.
Po co przegrywać.
Krasnalka.
Brawo. Wiesz o co chodzi w moim sprawdzaniu.
Brawo. Wiesz o co chodzi w moim sprawdzaniu.
Byłem na dworze.
N I E pada, N I E wieje, prawie cisza.
A gdzieś w Polsce wiatr przewala drzewa.
N I E pada, N I E wieje, prawie cisza.
A gdzieś w Polsce wiatr przewala drzewa.
a więc bez gadanie masz dziś sprawdzić
To są moje testy na EJ
To są moje testy na EJ
Teraz trochę pada na wschód od Warszawy.
Krasnalka.
Twoje testy są najlepsze. Na Mp nie masz konkurencji.
Twoje testy są najlepsze. Na Mp nie masz konkurencji.
Szpiegów tylko 8.
4 osoby na czacie.
2 osoby zginęło podczas wichury która przeszła nad Polską.
Przerwa.
Fundacja córki Antoniego M........, otrzymała z budżetu państwa ponad pół miliona złotych - podaje "Super Express". --- phi wielkie halo o pół bańki , bidna córka leśniczego to jej żucili do czapki parę złotych
ja zacznę MM od liczby szczęśliwej w Chinach -- tam oznacza bogactwo ( dwa połączone zera w pionie ) parę złotych dziś przyniesie
a ze bylem wczoraj w pracy na 2 zmianie tylko mialem wyniki i czasem lukalem jak ktos mial meczyk z wizja niemoglem dac upustu swojej radosci tak wiec polska bialo czerwoni
a to lada moment rzut beretem do konca tego roku pare miesiecy nie ma co liczyc patrzac ze trafisz na poczatku 2025 roku to raprem 7 lat zleci niczym szkola podstawowa tylko ze o rok krocej
a gdzie sa pany chamy dziewczynki i inne zbynie itp multipaskowe zielone
sie typnelem i co ja mam teraz robic w co sie bawic zrelaksowac przed praca lotto mi zdaje sie zostalo i na sucho bo nie typne eurojacka
Gryksio melduję się na minutę przed kieratem co tam pewnego???
http://praca.interia.pl/news-rewolucja-w-odbieraniu-zaleglego-urlopu-sprawdz-co-sie-zmien,nId,2448750
na ta chwile mam 31 dni sa tyco co maja po 50 dni niechodzili bo niechodzili a noz im zaplaca co tam odpoczynek chociazby baczki popuszczac i dopieli swego
a tacy jak ja chcac czasem odpoczac czasem jest potrzeba niz wyjscie na zadanie lub l4 beda mogli isc wziasc urlopik a jak nie wykorzystaja zaplaca ile to razy czlek chcial a ci ze nie tylko ze tez jest tak ze jednym sie daje bo sie daje bo sa z tego samego miasta po rodzinie lub coz uchol bedzie ucholem lub tez i jak tu nie dac
na ta chwile mam 31 dni sa tyco co maja po 50 dni niechodzili bo niechodzili a noz im zaplaca co tam odpoczynek chociazby baczki popuszczac i dopieli swego
a tacy jak ja chcac czasem odpoczac czasem jest potrzeba niz wyjscie na zadanie lub l4 beda mogli isc wziasc urlopik a jak nie wykorzystaja zaplaca ile to razy czlek chcial a ci ze nie tylko ze tez jest tak ze jednym sie daje bo sie daje bo sa z tego samego miasta po rodzinie lub coz uchol bedzie ucholem lub tez i jak tu nie dac
Multi
pewne jest to ze dzis mam 2 zmiane na 14 do 22 i weekend w pn na 1 zmiane
Gryksio co z tego 25*24*26***35*38***60*62**??