Wpisy 2 995 913 – 2 996 023
6 października 2017 09:49 → 6 października 2017 12:52, 100 wpisów
Multi aż tak bliski się nie znsmy chyba żeś klon
ja bym wywalil 25 dal 26 moze do niej 27 35 mowie nie aczkolwiek czemu nie 38 zdaje sie mam
Ok cza spr...dalac
Multi ty na F
A czemu nick inny??
10,11, 12,13,14,15,16,17,18,19
9,12,16,41,49,57 ,64
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
EJ
4,10
5,9,12,37,43
9,12,16,41,49,57 ,64
41
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
EJ
4,10
5,9,12,37,43
W miejscowości Kozy padła wygrana 15 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
islandorka30,5
nareszcie po turnusach ???
byłem w Jantarze, Stegnie
ale chwili nie miałem czasu, by wstąpić
nareszcie po turnusach ???
byłem w Jantarze, Stegnie
ale chwili nie miałem czasu, by wstąpić
mulag
eurojacek na sucho nie gram nie typuje gdyby byla mozliwosc jak w mini lotto to bym typnol a tak niebezpieczestwo ze wejdzie aczkolwiek ep typuje a nie gram dajac 2 liczby z ost losowania hm a moze jednak sobie typne choc moze i nie w ep raptem 5 tys a w ej az tyle bianiek 94 a jak trafie jakas slodycz z nizszej polki o to na sucho
03,08/03,06,09,18,21,25,26,32,35,41,45,48
eurojacek na sucho nie gram nie typuje gdyby byla mozliwosc jak w mini lotto to bym typnol a tak niebezpieczestwo ze wejdzie aczkolwiek ep typuje a nie gram dajac 2 liczby z ost losowania hm a moze jednak sobie typne choc moze i nie w ep raptem 5 tys a w ej az tyle bianiek 94 a jak trafie jakas slodycz z nizszej polki o to na sucho
03,08/03,06,09,18,21,25,26,32,35,41,45,48
ja dziś nic to co mam w mini jest ważne tyle w sobotkę skromni lotto
Ładnie Polacy wczoraj wygrali,nie oglądałem meczuznowu trzepało jak:ptak skrzydłami
150/minutę
150/minutę
ja moze zagram za tydz jak nie zapomne wole zabawki w postaci multi mini ewentualnie 1 zakladzik sportowo lotto z plusem lub bez
ja nie ogladalem bo pracowalem ale sledzilem polska bialo czerwoni
widziałem skrót chyba po armeńsku bo polskiego skrótu nie widziałem dośc długi 15 minut choć przypominał rosyjski
w nd tylko wygrana bez kalkulacji bez oszczedzania bez roszad gdyby dania zremisowala lub przegralo to mogliby wystapic w rezerwowym skladem niemalrze by inni sie pokazali ze warto na nich stawiac ze godnie zastapia tych co graja 1 skrzypce
ja ogladalem na meczykach skroty miedzy innymi armenia - polska zdaje sie po wlosku
hm niby czas 41 patrzac na wyniki lotto dalem do multi z 38 42 moze to moi wielblad trzeba bylo dac mi 41 hm zobaczy sie jak bedzie to bedzie jak nie to trudno bawi sie czlek dalej
Rezygnuję jednak z 13 na 14:00
a jakby wlazła to Tośkowi w ryja mogę dać / dać mogę
a jakby wlazła to Tośkowi w ryja mogę dać / dać mogę
Jak typować Multi Multi fak
Chce wygrac
W miejscowości Gliwice padła wygrana 100 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
W miejscowości Rogozino padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Kwidzyn padła wygrana 116 528,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Mosty padła wygrana 116 528,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Bartoszyce padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
W miejscowości Inowrocław padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
ładne braki ładna gra ale to tylko Armenia z silnymi klapa Dania wiemy co było ja chce widzieć piękną grę z silnym graczem ale dobrze że wygrali bo i w Armenii ciężko było remisy ale Armenia nie miła o co juz grac i może miła zły dzień
ide na male zakupki odrazu sie puszcze....... wczoraj w legnicy ksawery szalal dach wczoraj na jednej z kamienic runol polamalo drzewa itp tylko gdzie te
no chyba ze tak skoro mowisz raczej piszesz to wiesz byles a tego ich kolesia tez tam widziales dobra raz dwa trzy ide sobie w mig nieodpisuje nie pisze ide z wiatrem niczym z bratem w tan tan tan
Gryks wracam do starego sposobu
Trzeba bylo zostac piłkarzem kasy więcej niż jest wstanie spalić jak taki Hajti 20 milionów wydal na imprezy to ile inni
czesc wszystkim
Mulag gdzie pracujesz
Aha to dobra robota ja musze czegos znowu szukac bo niemam
nie ma żadnej gwarancji dziś pracujesz a za rok lub dwa zakąłd zamyka dziąły robi magazyny takie czasy i znów szukanie czegoś innegoo
czasem przepracujesz długo nawet do końca ale wiele zakładów upada lub działy likwiduje
Z tego co zobaczyłem na stronce najlepsze liczby to : 26 27 35 60 62
najlepiej jedne zakłąd nie odziały w całej POlsce ja akurat pracuje gdzie są filiie oddziały różnie może być oczywiście nie ma co
Jak jest dobre 5 liczb to trzeba nimi grac minimum miesiąc.
Jak jest 10 dobrych liczb to trzeba nimi grać minimum rok
Jak jest 10 dobrych liczb to trzeba nimi grać minimum rok
no ja swoimi cały czas jeśli chodzi o mini oczywiści rzucę oprócz tego inne co jakiś czas
Zagram dziś w drodze wyjątku bo ostatnio rzadko gram. Zagram sobie 2x 5/5 oraz 1x10/10 w MM Zagram tez po raz drugi Eurojacka - zobaczymy co będzie
Recepty na gry liczbowe nie ma żadnej. Trzeba mieć dużo szczęścia i tyle .
Chociaż powiem Ci że gra non stop te same liczby np 5/5 daje efekty pod warunkiem że grasz progresją.
Chociaż powiem Ci że gra non stop te same liczby np 5/5 daje efekty pod warunkiem że grasz progresją.
no tak ludzie chcą troche pewności i wydaje im się ze jak mają jkaiś schemat niby system są pewniejsi ze wyjdzie ale przecież widza że nie wychodzi
Tu trzeba dużo rozsądku. Powinno się grac za tyle żeby nie odczuć w kieszeni.
03,08/03,06,09,18,21,25,26,32,35,41,45,48 na suchelca widelca ejacek
diabelskie moce przybywajta ide do pracy a one sa najsilniejsze dodadza mi mocy bym ten dzien przezyl
ide puscic lotto z plusem na 12 liczb, jakies porady ?
2% moge szarpnac
no co 160 patykow Cie nie zaspokoi ?
jak trafisz liczby to 1% od trafionej liczby