Wpisy 299 431 – 299 530
12 maja 2011 21:27 → 12 maja 2011 21:58, 100 wpisów
sam9.....byłam w lekkim szoku,można powiedzieć.Wyglądało znośnie ale wyczułam,że to pomyłka chyba była.
uwazaj, mam sybdrom sztokholmski, a rodzina okupu nie da jak bedziesz chciała sie mnie pozbyc

sam9, to nie chodzi o moje wygórowane przewidywania po prostu puszczone więc matematycznie jest szansa może niezbyt duża ale nie zerowa 
spook

spook

andromeda,co to za pytanie czy ma opiekuna?
zdrówkospook no jak sie bawisz czarną magią to pytam czy masz opiekuna

..czasami widze ze ludzie sie radza tzw wrózek...dla mnie to savanci.moze źle to ujełamspook nic nie mów.

wahadełko to czarna magia 

fredka11...ja nie korzystam,nie wierzę im w te ich czary mary,chyba że,przekonaliby mnie tym,że zobaczyłabym coś na własne oczy albo już nie wiem jak

dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=w8CyJC-IwKw&feature=related
ojtam ojtam ,czepiasz się andromeda
andromeda

ja chodze po ziemi twardo...ale pomyslałam ...znaleźć kase i znalazłam..k..m...oddałam...juz nie mam takich marzen

andromeda
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej

Pani nie była miła ... przy mnie przeliczyła kase ...czy nie wziełam..nie powiedziała dziękuję
dobrze powiedziane spook

i jedna taka zasada jak kobiete boli serce to język zmienia sie w kąsającą zmije

fortuna owocu pobierasz ze kobiet trudno zrozumiec??a gdzie soliodarność macic?

fredka a ile tego było,odpaliła 10%
deki złap Suma-dumduma.
czarne kobiety mają fajne głosy...pupy...
i spiewaja ze peruki zrywa
i spiewaja ze peruki zrywafredkaa11....no fajne mają głosy ale te pupy czasami to mają za duże 

hehe...ja lubie gdy mozna na nich zakupy nosic...kobieta to kobieta...ja targam na ramieniu
witam wszystkich;d
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
fredkaa11...ha ha ha a moje zakupy targa mąż,nie ma innego wyjścia bo ja na zakupy rzadko chadzam bo nie lubię ich robić.
andromeda co to za pytanie w moim rankingu-TO TY,Dopiero zobaczyłem?
deki72 nie wiem bo ja tu od niedawna ,ja pochodzę z tego samego miasta co andromeda

ale zimna łomża jakoś zwalcza te duchotę
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie

fredkaa11
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
losowanieSpook.Andromeda chce się zaopiekować Twoim wahadełkiem.

deki72...narobiłeś mi ochoty na rybki,chyba z mężem się wybiorę nad jezioro i coś połowimy,znaczy się on niech łowi

SPADAM

heart bim

Co za dzień. Parę chwil temu był paskudny wypadek u mnie w mieście... Dwoje ludzi nie żyje, trzecia ofiara walczy o życie.
bim bam bom