Wpisy 299 456 – 299 555
12 maja 2011 21:34 → 12 maja 2011 22:08, 100 wpisów
fredka11...ja nie korzystam,nie wierzę im w te ich czary mary,chyba że,przekonaliby mnie tym,że zobaczyłabym coś na własne oczy albo już nie wiem jak

dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=w8CyJC-IwKw&feature=related
ojtam ojtam ,czepiasz się andromeda
andromeda

ja chodze po ziemi twardo...ale pomyslałam ...znaleźć kase i znalazłam..k..m...oddałam...juz nie mam takich marzen

andromeda
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej

Pani nie była miła ... przy mnie przeliczyła kase ...czy nie wziełam..nie powiedziała dziękuję
dobrze powiedziane spook

i jedna taka zasada jak kobiete boli serce to język zmienia sie w kąsającą zmije

fortuna owocu pobierasz ze kobiet trudno zrozumiec??a gdzie soliodarność macic?

fredka a ile tego było,odpaliła 10%
deki złap Suma-dumduma.
czarne kobiety mają fajne głosy...pupy...
i spiewaja ze peruki zrywa
i spiewaja ze peruki zrywafredkaa11....no fajne mają głosy ale te pupy czasami to mają za duże 

hehe...ja lubie gdy mozna na nich zakupy nosic...kobieta to kobieta...ja targam na ramieniu
witam wszystkich;d
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
fredkaa11...ha ha ha a moje zakupy targa mąż,nie ma innego wyjścia bo ja na zakupy rzadko chadzam bo nie lubię ich robić.
andromeda co to za pytanie w moim rankingu-TO TY,Dopiero zobaczyłem?
deki72 nie wiem bo ja tu od niedawna ,ja pochodzę z tego samego miasta co andromeda

ale zimna łomża jakoś zwalcza te duchotę
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie

fredkaa11
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
losowanieSpook.Andromeda chce się zaopiekować Twoim wahadełkiem.

deki72...narobiłeś mi ochoty na rybki,chyba z mężem się wybiorę nad jezioro i coś połowimy,znaczy się on niech łowi

SPADAM

heart bim

Co za dzień. Parę chwil temu był paskudny wypadek u mnie w mieście... Dwoje ludzi nie żyje, trzecia ofiara walczy o życie.
bim bam bom

mala
a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

oj tam majacze od tych upałów xd;d
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
dziękuję to miłe andromedo

Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem:
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
Trzecia ofiara wypadku chyba też zmarła bo biły dzwony. Na TVN24 jest info. Masakra. Plamy krwi jakby ktoś wiadrem chlusnął, na ulicy buciki dziecięce i przepaska...
bella34 ta kasiora na zdjęciu w Twoim profilu to Twoja wygrana czy miesięczne wynagrodzenie za pracę

Witam ponownie.

http://m.onet.pl/_m/5068798f3f31a330c4bc90bb03c1c9b1,18,1.jpg tam za autem widać jedną plamę krwi...
Lestek właśnie czytałam że babcia szła z wnukami 3letnią dziewczynką,i 6 letnim chłopcem
a fiatem seicento kierowała kobieta
a fiatem seicento kierowała kobieta

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,3-latka-i-jej-babcia-zginely-przy-pasach-brat-walczy-o-zycie,wid,13403397,wiadomosc.html
Użytkownik adi777 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
bella34 dokładnie. Ja musiałem podjechać tam po szfagierkę bo ulica kompletnie zablokowana na odcinku kilometra i autobus nie mógł przejechać. Szukałem je w tłumie, znieczulica, ludzie oglądali to jak dobry film. Stałem przy karetce, w której reanimowali babcię i widziałem to. Rano pogrzeby a wieczorem 2 mery ode mnie umierał człowiek. Chłopczyk chyba też nie przeżył ale na razie to miejska plotka.