Wpisy 299 531 – 299 630
12 maja 2011 21:59 → 12 maja 2011 22:33, 100 wpisów

mala
a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

oj tam majacze od tych upałów xd;d
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
dziękuję to miłe andromedo

Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem:
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
Trzecia ofiara wypadku chyba też zmarła bo biły dzwony. Na TVN24 jest info. Masakra. Plamy krwi jakby ktoś wiadrem chlusnął, na ulicy buciki dziecięce i przepaska...
bella34 ta kasiora na zdjęciu w Twoim profilu to Twoja wygrana czy miesięczne wynagrodzenie za pracę

Witam ponownie.

http://m.onet.pl/_m/5068798f3f31a330c4bc90bb03c1c9b1,18,1.jpg tam za autem widać jedną plamę krwi...
Lestek właśnie czytałam że babcia szła z wnukami 3letnią dziewczynką,i 6 letnim chłopcem
a fiatem seicento kierowała kobieta
a fiatem seicento kierowała kobieta

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,3-latka-i-jej-babcia-zginely-przy-pasach-brat-walczy-o-zycie,wid,13403397,wiadomosc.html
Użytkownik adi777 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
bella34 dokładnie. Ja musiałem podjechać tam po szfagierkę bo ulica kompletnie zablokowana na odcinku kilometra i autobus nie mógł przejechać. Szukałem je w tłumie, znieczulica, ludzie oglądali to jak dobry film. Stałem przy karetce, w której reanimowali babcię i widziałem to. Rano pogrzeby a wieczorem 2 mery ode mnie umierał człowiek. Chłopczyk chyba też nie przeżył ale na razie to miejska plotka.

Dobrej Nocki Życzę 

Lestek pozostaje Ci życzyć miłej końcówki tego dnia
a jutro 13 piątek
a jutro 13 piątek

milutkie powitania

Ciekawe, kto dzisiaj będzie prowadził losowanie. Oby nie ta zagłodzona, bo jeszcze orła wywinie przed kamerami... .

andromeda wyspałam się aż nadto

WItam wszystkich graczy.Wedrowco netowy o której prowadzącej mówisz zagłodzona??

powodzenia wszystkim życzę!

a jeśli komuś się powiedzie to 10% dla mnie 

moze plus 43???

O! Hiszpana diabli przynieśli 

jak ja lubie te loswania na "żywo" , po buforowaniu dalej leci od tego samego momentu

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
05,11,12,13,22,33,34,38,40,49,53,54,55,59,61,65,71,74,76,80
Plusem jest liczba: 76
05,11,12,13,22,33,34,38,40,49,53,54,55,59,61,65,71,74,76,80
Plusem jest liczba: 76
tancerz

Użytkownik Automat dopisał wyniki mini lotto - 3,18,23,29,40
ale ona smuci
zajmuje sie na codzien losowoscia itp. totalizator nie oszukuje.
byłby najlepszym gdyby wytańczył dla mnie te liczby

Wczoraj na mp było 514 osób, dzisiaj 363
andromeda Ty tak mnie nie rozpieszczaj bo kto sobie pomysli

Użytkownik Automat dopisał wyniki lotto - 6,13,21,23,24,25
Ja rownież nigdy nie oszukuję. Jedynie oszczędnie gospodaruję prawdą.w kaskadzie jeśli ktoś zagrał, to w 2 zestawach na kuponie po 12 liczb, liczby w drugim zestawie występują te, których nie ma w pierwszym zestawie, nie powtarzają się; to wielkie oszustwo; zobaczcie wygrane wczoraj "aż" 28-iu wygrało niebotyczna sumę po 1000 zł
hi, hi ,hi
hi, hi ,hi
to niezgodne z moimi upodobaniami, nie zgadzam się andromeda
emeryt, niech powolaja komisje do kaskady, czemu taka ciezka gre totalizator wprowadzil..