Wpisy 299 397 – 299 496
12 maja 2011 21:17 → 12 maja 2011 21:47, 100 wpisów
Witam.lemoniadowy joe, masz za bardzo wygórowane przewidywania,trochę je obniż,a wygrana pewna powodzenia
miałam awarie...Lila jakiej muzy sluchasz?..mrozu..i co dalej??

andromeda ,co ty bierzesz że jesteś taka roztańczona,może coś dzisiaj było

fredkaa11....różnej,jazz,soul a i takiej jak to się mówi rumba cumba też posłucham

Anna Jantar
Na Ciebie czekam o północy
Dla Ciebie cała wiodę grę
Więc zajrzyj proszę w moje oczy
Do tańca zaraz poproś mnie
Do stołu zbliż się w uniesieniu
to dla nas już orkiestra gra
Chce moje serce oddac temu
kto będzie miał postawe lwa

Na Ciebie czekam o północy
Dla Ciebie cała wiodę grę
Więc zajrzyj proszę w moje oczy
Do tańca zaraz poproś mnie
Do stołu zbliż się w uniesieniu
to dla nas już orkiestra gra
Chce moje serce oddac temu
kto będzie miał postawe lwa

A teraz dla wszystkich pracownikow stacji paliw i nie tylko . Prawda o BP
http://www.youtube.com/watch?v=9UYMta4OoaM
http://www.youtube.com/watch?v=9UYMta4OoaMlila a hip-hop?
mag..,"jak tramwaj w Boże Narodzenie" .A ciebie mag..co tak zaciekawia moje powodzenie
spook, tylko x byłes bardzo blisko, chyba wiesz kiedy, "staliście się jednością"

można wrzucić los za 1zł a wygrać dużo?

Tak,przyznam Ci się szczeże,na oczy ledwie patrzyłem.Powiedz,tak szczerze, było napisane żle,czy wyglądało to znośnie
sam9 ... czy zaciekawia?? wcale?? tylko czasem mozna z "papci" wyskoczyć
prawda, lilka
)

prawda, lilka
)fredka co tam napisałaś do lili bo mi coś oczy mglą<rozwarta czy otwarta
sam9.....byłam w lekkim szoku,można powiedzieć.Wyglądało znośnie ale wyczułam,że to pomyłka chyba była.
uwazaj, mam sybdrom sztokholmski, a rodzina okupu nie da jak bedziesz chciała sie mnie pozbyc

sam9, to nie chodzi o moje wygórowane przewidywania po prostu puszczone więc matematycznie jest szansa może niezbyt duża ale nie zerowa 
spook

spook

andromeda,co to za pytanie czy ma opiekuna?
zdrówkospook no jak sie bawisz czarną magią to pytam czy masz opiekuna

..czasami widze ze ludzie sie radza tzw wrózek...dla mnie to savanci.moze źle to ujełamspook nic nie mów.

wahadełko to czarna magia 

fredka11...ja nie korzystam,nie wierzę im w te ich czary mary,chyba że,przekonaliby mnie tym,że zobaczyłabym coś na własne oczy albo już nie wiem jak

dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=w8CyJC-IwKw&feature=related
ojtam ojtam ,czepiasz się andromeda
andromeda

ja chodze po ziemi twardo...ale pomyslałam ...znaleźć kase i znalazłam..k..m...oddałam...juz nie mam takich marzen

andromeda
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej

Pani nie była miła ... przy mnie przeliczyła kase ...czy nie wziełam..nie powiedziała dziękuję
dobrze powiedziane spook

i jedna taka zasada jak kobiete boli serce to język zmienia sie w kąsającą zmije

fortuna owocu pobierasz ze kobiet trudno zrozumiec??a gdzie soliodarność macic?

fredka a ile tego było,odpaliła 10%
deki złap Suma-dumduma.
czarne kobiety mają fajne głosy...pupy...
i spiewaja ze peruki zrywa
i spiewaja ze peruki zrywafredkaa11....no fajne mają głosy ale te pupy czasami to mają za duże 

hehe...ja lubie gdy mozna na nich zakupy nosic...kobieta to kobieta...ja targam na ramieniu
witam wszystkich;d
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
ja zagralem na dzis mini system 6 liczb na 4 zakladay i kaskade adin xd moze cos pyknie xd pozdroooo
fredkaa11...ha ha ha a moje zakupy targa mąż,nie ma innego wyjścia bo ja na zakupy rzadko chadzam bo nie lubię ich robić.

???