Wpisy 299 497 – 299 596
12 maja 2011 21:47 → 12 maja 2011 22:18, 100 wpisów
andromeda co to za pytanie w moim rankingu-TO TY,Dopiero zobaczyłem?
deki72 nie wiem bo ja tu od niedawna ,ja pochodzę z tego samego miasta co andromeda

ale zimna łomża jakoś zwalcza te duchotę
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie
za chwilę w cieniu dęba usiądę i może żubr od lili przyjdzie do mnie

fredkaa11
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
losowanieSpook.Andromeda chce się zaopiekować Twoim wahadełkiem.

deki72...narobiłeś mi ochoty na rybki,chyba z mężem się wybiorę nad jezioro i coś połowimy,znaczy się on niech łowi

SPADAM

heart bim

Co za dzień. Parę chwil temu był paskudny wypadek u mnie w mieście... Dwoje ludzi nie żyje, trzecia ofiara walczy o życie.
bim bam bom

mala
a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

a ja chciałam Wam kawała zapodać,w oczekiwaniu na te miliony

Rozmawia dwóch kumpli:
- wiesz a ja, jak się kocham z moją żoną, to każę jej zakładać maskę gazową na głowę
- taka jest brzydka?
- nie stary!!! ale jak ją chwytam za rurę i przytkam dopływ tlenu to sięęęę wyyygina , ja szesnastka

oj tam majacze od tych upałów xd;d
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
zchlodził bym sie jakos ;d ale biedronka jest tak daleko xd
dziękuję to miłe andromedo

Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem:
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
- Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona.
Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa!
- No i co? - pyta koleżanka.
- No wiesz, roześmiałam mu się prosto w jajca!
Trzecia ofiara wypadku chyba też zmarła bo biły dzwony. Na TVN24 jest info. Masakra. Plamy krwi jakby ktoś wiadrem chlusnął, na ulicy buciki dziecięce i przepaska...
bella34 ta kasiora na zdjęciu w Twoim profilu to Twoja wygrana czy miesięczne wynagrodzenie za pracę

Witam ponownie.

http://m.onet.pl/_m/5068798f3f31a330c4bc90bb03c1c9b1,18,1.jpg tam za autem widać jedną plamę krwi...
Lestek właśnie czytałam że babcia szła z wnukami 3letnią dziewczynką,i 6 letnim chłopcem
a fiatem seicento kierowała kobieta
a fiatem seicento kierowała kobieta

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,3-latka-i-jej-babcia-zginely-przy-pasach-brat-walczy-o-zycie,wid,13403397,wiadomosc.html
Użytkownik adi777 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
bella34 dokładnie. Ja musiałem podjechać tam po szfagierkę bo ulica kompletnie zablokowana na odcinku kilometra i autobus nie mógł przejechać. Szukałem je w tłumie, znieczulica, ludzie oglądali to jak dobry film. Stałem przy karetce, w której reanimowali babcię i widziałem to. Rano pogrzeby a wieczorem 2 mery ode mnie umierał człowiek. Chłopczyk chyba też nie przeżył ale na razie to miejska plotka.

Dobrej Nocki Życzę 

Lestek pozostaje Ci życzyć miłej końcówki tego dnia
a jutro 13 piątek
a jutro 13 piątek

milutkie powitania

Ciekawe, kto dzisiaj będzie prowadził losowanie. Oby nie ta zagłodzona, bo jeszcze orła wywinie przed kamerami... .

andromeda wyspałam się aż nadto

WItam wszystkich graczy.Wedrowco netowy o której prowadzącej mówisz zagłodzona??

powodzenia wszystkim życzę!

a jeśli komuś się powiedzie to 10% dla mnie 

moze plus 43???