Wpisy 2 988 399 – 2 988 498
26 września 2017 22:41 → 26 września 2017 23:59, 100 wpisów
emigranci nie uciekaja przed wojna, oni celowo przybywaja. Konflikt trwa w Syrii, wobec tego dlaczego przyjezdzaja z innych ciapatych krajów?
nie wiem jak wy ale jak sie uczyłem obcych języków to jak nie mogłem sobie słowka przypomnieć to pozwalałem ręce pisać i pisął źle ale za którymiś razem napisała poprawnie chyba tak trzeba z licxzbami z tym że słówka znałem tylko zapomniałem i wykorzystałem mózg który znalazł ruchy słow rekami chyba liczby nic tu dorzeczy nie dadzą
ale tak myślę i myślę że są wskazówki by trafić może nie 6 z 6 liczby się układają w logiczną całość
Różne można mieć strategie, ale matematyka jest matematyką, można się tylko zbliżyc do pewnych liczb( wybierając więcej zakładów). Wszystko się układa w logiczną całość, ale zauważ, że zawsze po losowaniu
ten system jest do przewidzenia tylko brakuje mi całości by wygrać trafiam szczątkowo brak mi spójności wszystkich liczb jesli odkryje ten mechanizm wygram
nie mówię tu głównej wygranej którą by chciał jak większość graczy
Sprawdz wczesniej czym jest prawdopodobienstwo a nastepnie sprawdz jaka jest tabela wygranych w lotto za poszczegolne stopnie wygranych
Zejdziesz na ziemie
Logika pojawia sie w grach losowych gdy patrzymy na nie z lotu ptaka gdy widzimy 1000 losowan lub wiecej.W pojedynczym losowaniu nie ma logiki.
Chyba jestem w mniejszości-ale wolał bym mniej,ale systematycznie>
to już opracowałem ta technika jest z USA przyszła do Polski to technika trudna i skomplikowana jak byłem w USA już dawno bo 5 lat temu myślałem nad kupnem nie autoryzowanego urządzenia do takiej zabawy maszynę z kulami
tak z ciekawości by ludzi skreślali tak za darmo dla zabawy jak jest to prawdopodobieństwo jak to leci
Jakis czas temu czytałem, że chyba bodajze 3 osoby wsadzili w USA za ingerencje w losowania. W kazdy system można ingerowac, uwierzylbym tylko i wyłącznie w losowania, które odbywały by się na zasadzie takiej, że fizyczna osoba mogłaby losowac kule.
Z resztą Edward Snowden wyjawił pewne info, dotyczące możliwości stworzonych systemów( tutaj akurat dotyczy to inwigilacji), ale pomyśl o tym,że coś takiego może dotyczyć wielu innych rzeczy
Gonzaga ja ufam tylko sobie i Bogu
trzeba było skończyć 8 klas podstawówki to bym był dziś kierownikiem a tak trzeba pracować za groszę w robocie
nic trzeba zrobić tytuły naukowe dr hab i wciskać młodzieży kity o wolno rynkowej gospodarce
Jak masz dobry łeb to i podstawowka nie bedzie potrzebna. Czasami zastanawiam się ilu didiotów po wyzszych studiach nosi matka ziemia. Wydaje mi sie, że wielu
idiotów*
No cóż-racjaA,ile stresu człowiek by sobie zaoszczędził-gdyby nie szkoła
Gonzaga, zgadzam się. A wiesz skąd ten stres? Ponieważ większość informacji jest pzrekazywana na siłe, bo tak jest ustawiony system, uczymy sie bo musimy(pomijam oczywiście nauke pisania, czytania, podstaw matematyki) a nie ma czegoś co pozwoliłoby poczuć nasze wlasne zamiłowania i prawdziwe talenty.
tak stres może zabić zbiera się latami aż może dojść do najgorszego
nie mozna zycia brac powaznie, za malo od nas zalezy, ja klade lache juz
Słyszałem jeszcze o tabletkach tutaj cytuje "nie***" i masci na bół tyłka
Ból*
albo bul, jak kto woli
no ja zawsze poważnie teraz staram się już wszystko na spokojnie lepiej żartować niż chorować
wbrew pozorom, zalezy od nas wszystko
i tak sie skonczymy predzej czy pozniej, wazne ze juz przezylem Evisa
teraz moj cel to przezyc George Michael 53 lata
teraz moj cel to przezyc George Michael 53 lata
Lepiej wódkę pić niż do lekarzy chodzić
a maz mojej cioci juz najstarsze facet we wsi, 86 lat, niech on sie martwi
Mulag, wyobraz sobie, że nie ma granic, są tylko naszym wyobrazeniem i co wtedy? Powstaje wiele roznych, ciekawych mozliwosci
ja tez sie balem np do pracy chodzic, stresowalem sie
od kiedy biore na mozg dopalacze smigam z radoscia i chce pracowac
od kiedy biore na mozg dopalacze smigam z radoscia i chce pracowac
trzeba tylko podkrecic procek zdrowo to najwazniejsze i po problemach
problemy mogą sie zacząc jak Ci paliwa braknie
bedzie mala ewolucja, juz bedzie tylko lepiej, coraz wiekszy power i checi
Gonzaga.
Gonzaga co do wpisu 413, powiedzmy, że byłbym bardziej ufny jeśli to wyglądałoby tak jak napisałem, ale nie zawsze do konca
czekajcie chyba coś wygrałem jestem gościem 1000 000 to nie żart zostałem wytypowany jako prawdopodobny zwycięzca główna wygrana smartfon a jednak mam szczęście
wyniki euro
1,29,40,41,48 gwiazdy 6,12 nikt nie wygral w piatek 775 mln zl
1,29,40,41,48 gwiazdy 6,12 nikt nie wygral w piatek 775 mln zl
5 roman 11 nazwisko 12 urodziny skonczyl 82 zaczal 83 lata fajne ale nie moje
Gonzaga, ja to jestem niewierny Tomasz, jak sam nie sprawdzę, nie uwierzę
Megamocny, pamiętam jak ktoś tu kiedyś umieścił wpis o tym, że liczby można odczytac ze snu, może spróbuj. Nóż widelec, moze się uda
mi sie malo sni
kupa 4 i jak kaszanka 8 mi sie snilo i mowilem , weszlo
kupa 4 i jak kaszanka 8 mi sie snilo i mowilem , weszlo
Dobrej nocy.
lepiej grac na senne albo na jakas historyjke, wtedy mozna wiecej postawic
bo historyjka wydaje sie sensowna
bo historyjka wydaje sie sensowna
dzisiaj historyjka ze wuja konczy 82 lata, 28 lat i zycze mu wszystkiego naj 80 max
Megamocny, jak zobaczyłem ten wpis postanowiłem to sprawdzić. Tego samego dnia wypisałem sobie jakieś kluczowe słowa, miejsca, sytuacje i każdą z nich naznaczyłem konkretną liczbą Wyobraź sobie, że nastepnego dnia wysłałem mm bez plusa i trafiłem 3/6
mocne przekonanie na te numery pozwala mi postawic grubiej i jak wejdzie jest duza radocha i samozadowolenie
bedzie dobrze podpatrzy sie co kto daje, zmieni niektore na wyczuciu i do kasy
3-5 numerow to latwo przychodzi
3-5 numerow to latwo przychodzi
Zabawa polega na tym ,ze niewiadomo Numerujesz tak jak Ci się podoba i nie ingerujesz w to, po prostu
jak teraz sie zacznie wygrywac to zycie mozna uratowac jeszcze ale do konca roku trzeba juz zaczac trafiac inaczej doom
10,11,12,13,14,15,16,17,18,19
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
np ja bym chcial sie opieprzac od 1 stycznia do 1 kwietnia bez pracy
zeby spokojnie to robic musialbym teraz wygrac min 10 tys zl
zeby spokojnie to robic musialbym teraz wygrac min 10 tys zl
jesli nie wygram to nadal moge sie opieprzac i nic nie robic ale beda straty morale i kasa
Nie korzystam z tej techniki, raz tylko sprobowalem z ciekawosci
Ok.
moze ponumerujesz, domek dasz jakies 12 czy cos i sie domek przysni i juz wiesz
trzeba duzo cwiczyc
trzeba duzo cwiczyc
20 lat multilotka grania i nadal nie zlamany to sa jakies jaja
byly juz wszystkie uklady co po 1,4,7 dzien po dniu i nadal nikt nic nie wie
byly juz wszystkie uklady co po 1,4,7 dzien po dniu i nadal nikt nic nie wie
Megamocny wiesz dlaczego nie korszytam z tej techniki? Bo za drugim razem nie dzialala
korzystam *
sprawa jest taka, te losowania sa calkiem przypadkowe, jak to przewidziec
trzeba miec jakies przeczucie to raz
trzeba miec jakies przeczucie to raz